uykusuzluk artık hepımızn sorunu galıba bende cok uyanıyrm ıkı gndr kramplrm yok sukur ama cok halsz hıssedyrm kendımı her yerm agrıo haftasonu kalabalıktk yoruldm galıba kaynanamda gttı dun tekızz evde:)
canım ya bu gece bana da uyku zehir oldu.nefesim çok daraldı kalp çarpıntısı oldu.yastığımı kaldırdım fayda etmedi.döndüm durdum öyle nerdeyse ağlayacaktım.neyseki sabaha karşı dalmışım.
günaydın canlarım...nasılsınız?biz kızımla birazdan hazırlanıp doktor teyzesine gidicez şeker kontrolümüzü yaptırmak için.inş.yüksek çıkmaz bir dün gece unutup saat 12 gibi bir sürü armut yedim tatlı tatlı...bu sabah da yine unutup kan ilacımı içtim ama ondan bişey olmaz heralde demi?
gunaydınnnnnnnn annısler ve kuzularıı..bız elıfımle kahvaltı yaptık babamızı ıse gonderdık.. sımdı camasırlar bıtıcek onları asıcazz.. bulask makınesı bosaltıkk cok yoruldukk sabahsabah :))
kızlar günaydın.Bizim de midemiz cok kötüydü dün. Hala da düzelmiş sayılmaz.Sürekli acı su geliyor agzıma. Yemek yemiyorum bu yuzden cünkü sonrası gercekten işkence oluyor.Gece boyu uyutmadı,gaviscon filan içtim faydası olmadı.Sanırım kızım midemin üzerinde tepiniyorbugun fırsat bulursam doktora ugrayacağım.
Anneciklerrr hepinizeegünaydınnnnnnnnn çok güzel bir haftanın başlangııcı olsun bugün inş.
ohh ellerine sağlık canım bende istemek bende istemeek:))
çok yorma kendini fıstık.
günaydınnnn canımm geçmiş olsun(
bu dediklerini bende yaşıyorum hiç uynamıyorsam 5 defa uynaıyorum geceleri wc için
sabah tam 7 de iki bacağıma birden kramp girdiiii aştım artık tek tekte gelmiyorlar ikisine birden çok fenaydı eşimde yoktu tektim ağladım resmen((
kızlar günaydın benim de uykularım çok bölük pölçük şimdiden uykusuzluklar başladı.. bide o kadar çok dönüyorum ki bi sağ bi sol derken sabah oluyoo
gunaydın canım, püfffffff dun gece bende saga sola dnmekten uykum kac kez bolundü bilmiyorum, aynıyız(
Gunaydın kızlar nasılsınz
günaydın kızlaarrrr
:)
senin bu kaynananda beni öldürüyorrr:))
ama sana bişi diyimmi
biz kayınvalidemle aynı şehirde olmasaydık eminim oda bana sık sık yatılı gelirdi.:ddd
bızde aynı sehırdeyız ama karsı tarafta o sasırdım bende gelmelerıne normalde hep cok uzak faln dıyıp gelmıylrdı gorumcemle metrobusle gelmısler demkkı ıstynce gelınıomuş...1 hafta kalcam gezıcem dıyodu ama dun gttı gercı evıne su basmıs bıraz oyuzden ıcıde rht etmedı galıba baya degsk bı gun oldu pazr unu kalcam derken gtcem demeye basladı duygulandı bırden kımse bızle ılgılenmıo cocuklrm benı sevmıo falan dmeye bende noldugmu anlmdm salak salk baknyrm esıme dyrmkı benmı bısı yaptm farkında olmadan yok sen ne yapcan annm duygusaldı bole aglar dedı ama kendmı cok tuhaf hıssettm pek bısı yapmdm yemk faln yaprkn yardm ettm ben yapmadm kı zaten sancm vardı ben ev ısleryle ugrastm bı haftasonum var onda da anca ılgılnyrm evımle esımle kardeslryle playstsn oynadı durdu oda hep bıyerlere gıdıcem dıyodu hadı gıdelım yada goturelım demedık onamı alındı gercı esımde de bende de 5 krş para kalmdı kı gezdrlm onamı alındı bılemedm valla
kanı verdim geldim kahvaltı yapıyorum şimdi 2 saat sonra tekrar gidip kan vercem...doktor suyuma baktı normal herşeyi dedi...2 hafta sonra nst ye başlıcaz dedi
günaydın kızlar nasılsınız?
bu gece bikaç rüya gördüm birinde bir kadın var, kucağında minicik bir bebek, diyor ki ben 32. haftada doğum yaptım, ben de diyorum ki eyvah o zaman benim 4 haftam kaldı napıcam şimdi,
ikinci de oğlum karnımı tekmeliyor ve ben karnıma dokunarak onun ayağını fark ediyorum, göye bak işte bu ayağı diye eşime gösteriyorum.
üçüncüde de arkadaşım bir hastanenin hemşiresini telefonla arıyor ama telefonu ablam açıyor, arkadaşım hemşireye diyor ki; bak o burda doğum yapacak onun dikişlerini iyi at, o çok pimpiriklidir.
Gece yatmadan doğumu düşündüğümü anlamak için alim olmaya gerek yok değil mi?
bu arada tek sıkıntınız uykusuzluk olsun kızlar allah beterinden saklasın hepimiz turp gibiyiz maşallah...
günaydın herkeseeeee Lina ve ben geldikk bugün işe geldikk sonra dişciye gittik o yüzden daha yeni fırsat buldum herkes iyidir umarım...
kızının ismimi lina canım...günaydın herkeseeeee Lina ve ben geldikk bugün işe geldikk sonra dişciye gittik o yüzden daha yeni fırsat buldum herkes iyidir umarım...
Afiyet olsun canım.. İnşaallah bişey çıkmaz şekerin düşmüş olur...
ben ne zaman başlıcam acaba nst ye hiçbişey demedi doktorum
Günaydınnn uykusuz ve halsizim ben :)
Hayır olsun gördüğün rüyalar canım...
aynen ya ne düşünüp yatıyosam rüyamda onlarla uğralıp duruyorum.. Bende 32. haftama girecem her şeyimi hazırlasam fena olmaz neme lazım erken gelmeye kalkar hanfendi herşeyimizi hazıro lsun haftaya hazırlarım heralde ):
Orasıda doğru canım en ufacık bişeyde tedirgin olup doktora gidiyoruz uykusuzluk bişey değil ama insan stres oluyor :)
Günaydın hoşgeldinizz Kıznın adını Lina mı koyacaksınız karar verdiniz demek bi de biz verebilsek ne süper olur ama eşim daha var deyip duruyor bende Ayşe diyorum :)
Sen nasılsın...
kızının ismimi lina canım...
kulağa hoş geliyor lina diye seslenmek güzel..ama ilerde meslek sahibi olduğunda falan gerçi olmadasa da olur daewetttttttt:) sonunda nasıl sizce yaa
ya kızlar benim diş etlerim çok hassaslaştı diş fırçasını sürmemle kan boşalıyor hemen...elma armut gibi şeyler yiyince de kanıyor sizde de oldu mu?
doktoruma sonuç almaya giderken sorayım bari...inşallah unutmam...
kulağa hoş geliyor lina diye seslenmek güzel..ama ilerde meslek sahibi olduğunda falan gerçi olmadasa da olur dalina hanım demek zor anlamsız geliyor o zaman ama genel olarak güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?