2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar esilamla kalktık biz. Uykusuz anneler ne yapıyo gece 2 kere kasık ağrısıyla uyandm . Kızm pozisyon değiştiriyodu galiba acayip yukarıda gözüktü elimle oku oku anca geçti kahvaltımizi hazırlayıp yicez yine geliriz

hoşgeldınız canım, bende hoşgeldım:)))) lina cook begendım:)))))))))

kızlar günaydın ben geldim tatilden yine kürkçü dükkanındayım
valla deniz kum güneş yaradı tavsiye ederim yüzmek iyi geliyor
ben geçen hafta tatilden önce kontrole gittim 1200 olduğunu söyledi doktor 1 ay sonrasına çağırdı
kilo çok aldığımı belirtti toplamda 9 kg aldım 1 ay içinde 4 kg alınca çok dedi şimdi dikkat ediyorum ama edemiyorum yani
bundan sonra kendime güvenmiyorum artık umarım biraz durur kilolarımız

hoşgeldınız canımmm, ohhh tatıl ne guzel, bırde ben gıdebılsem:))
iyimiş canım maşallah kuzucugun.
benmde gecen ay oyle oldu bır ayda 3,5 kılo almıstım,toplamdada 7 kıloydu, benimde kontrolum buhfta persmbe , bakalım bız nekadr olduk:))

kızlar aranızda hamilelikten önce sigara kullanan var mıydı?
ben hamilelikten önce tek tük içerdim otlakçıydım...
şimdi bazen eşim yanımda içince canım çekiyor ya.

canımcım içme sakın,eşin de balkonda filan içsin.o içerken yannda durma.ben ömrümce içmedim,ağzıma bile koymadım.eşimde akşamları balkonda 1 tane ya içer ya içmez.zehir o canım ya sakın dayanamamazlık yapıpta bebeğine zehir gönderme.biliyorsunki plesentanın bile tek temiizleyemediği şey sigara.

ben içiyordum canım sorma ilk aylarda biri içince ağlıyordum şimdi alışdım benimde arada canım istiyor doktora söledim günde 1 tane içebilirsin sıkıntı yok dedi ama benim öle canım istemiyor hafta 1 falan içiyorum 1 tane bazen de eşim içerken 1 nefes çekiyorum

Selam kizlar nasilsiniz?sabah gittim asimi oldum.kan verdim sonrada kizimla kahvalti yaptik disarda evimize geldik.herkes uykusuz sanirim vucut kendini bebege uykusuzluga hazirliyor.bu haftalardan sonra kotu ruya gormemizde normal kizlar.beynimizde bintane duunce endise korkularla yasiyoruz farketmesekte gerginiz bui da ruyalarimiza yansiyor..

didemmmmmmmm mesaj kutun dolmuş canım, silince hber verirsin :))
ayy sigaramı ben hiç sevmıyorum, içmeyene cok pis kokuyo:),,,, eşimde içiyordu eskıden, evlenınce bıraktı 4,5 ay, snra tartıstık ogun gtmış sıgara almış ogunden snra tek tuk içiyo günde 1 yada 2 tane.

yanı alım olmaya gerek yok buara hep bunları dusunuyoruzz cnm ondan etkısınde kalıyoruzz..
dıslerım benım kanamıo cnmsüt ıcıomusun pekı
masallah cnm bebısıne... bende top 1o kg aldımm ve bıdaha tartılmama kararıda aldım

kızlar bıde bu saabahh neoldu sızede anltayımm esımınn telının alarmı calmaya basladıı elıfımde ozamann pıtpıtlamaya basladı... alarma tepkı verdı resmenn ve bu ılkkez oldu.. esıme dedımm cocugu uyandırdınn dıee..

cok enterasandıı ama aynı anda tekmelemesıı cnm benım

günaydın kızlar nasılsınız ???
ben iyiim uzun süredir girmiyorum :)
kayınvalidem gelmişti bebğin şeylerini yıkadı ütüledi
ben de çantaya koydum bazılarını
hazırız bakalım bebek şekerleri yok daha ,
doğuma yakın çikolata alırım hastane için 20 tana yeter kim gelecek tatile geliyor doğum çünkü okul olsa arkadaşlar gelirdi benim ve eşimin okulundan :)

bakım ürünlerini de almadım daha
sebamedin şampuanını ve yağını almayı düşünüyorum
pişik kremi olarak hametanı önerdielr
doktor yazabiliyormuş
o yüzden takım almayım diyorum

birde komilide bana çok saf geliyor zeytinyağlı kokusu da çok gzüel onu mu alsam acaba ????
nasıldır ki kızlar komili bebk

cnm bende hametanı duydumm yazdırıcann aıle hekımıne.. dun esımle komılı zeytınyaglıı ıslak mendılını aldık ındırıme gırmıss 9o tanesı 3.5o tl.. ben cok begendım kokusunu bı paket aldım hosumagıderse devam edıcezz

oh ohh masalalh cogu seyı halletmısın cnmmm .. bende cantamı buhafta yavasyavas hazırlamayı dusunuyorumm bakalımm .

dıkatt edıyorumda burası artık cok sessızz kızlar neyınızz var yoksa uykunuzmu gelıo gunduzlerı .

yok tatlım içmiyorum zaten hamileyken toplamda 3 tane içtim
ama şimdi canım istesede yavruma kıyıp içemiyorum ana yüreği işte büyüdü ya daha farklı oldum şimdi...eşimde yanımda içmemeye çalışıyor çam çerçeve açıyoruz napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…