- 4 Ocak 2012
- 852
- 13
- 68
günaydın kızlar esilamla kalktık biz. Uykusuz anneler ne yapıyogece 2 kere kasık ağrısıyla uyandm . Kızm pozisyon değiştiriyodu galiba acayip yukarıda gözüktü elimle oku oku anca geçti kahvaltımizi hazırlayıp yicez yine geliriz
geçmiş olsun canım
ewet canım linaya karar werdik nasıl sence.. sende benim gibi yap bebek şekeri yaptırıcam 1 ayda ancak werecekler o yüzden ismini belirlememiz lazım diye baskı yaptım:) 2 isim koyacağızda diğeri daha belli değil belki serpil koyarım daha kararsızım
kızlar günaydın ben geldim tatilden yine kürkçü dükkanındayım
valla deniz kum güneş yaradı tavsiye ederim yüzmek iyi geliyor
ben geçen hafta tatilden önce kontrole gittim 1200 olduğunu söyledi doktor 1 ay sonrasına çağırdı
kilo çok aldığımı belirtti toplamda 9 kg aldım 1 ay içinde 4 kg alınca çok dedi şimdi dikkat ediyorum ama edemiyorum yani
bundan sonra kendime güvenmiyorum artık umarım biraz durur kilolarımız
kızlar aranızda hamilelikten önce sigara kullanan var mıydı?
ben hamilelikten önce tek tük içerdim otlakçıydım...
şimdi bazen eşim yanımda içince canım çekiyor ya.
kızlar aranızda hamilelikten önce sigara kullanan var mıydı?
ben hamilelikten önce tek tük içerdim otlakçıydım...
şimdi bazen eşim yanımda içince canım çekiyor ya.
ben içiyordum canım sorma ilk aylarda biri içince ağlıyordum şimdi alışdım benimde arada canım istiyor doktora söledim günde 1 tane içebilirsin sıkıntı yok dedi ama benim öle canım istemiyor hafta 1 falan içiyorum 1 tane bazen de eşim içerken 1 nefes çekiyorum
günaydın kızlar nasılsınız?
bu gece bikaç rüya gördüm birinde bir kadın var, kucağında minicik bir bebek, diyor ki ben 32. haftada doğum yaptım, ben de diyorum ki eyvah o zaman benim 4 haftam kaldı napıcam şimdi,
ikinci de oğlum karnımı tekmeliyor ve ben karnıma dokunarak onun ayağını fark ediyorum, göye bak işte bu ayağı diye eşime gösteriyorum.
üçüncüde de arkadaşım bir hastanenin hemşiresini telefonla arıyor ama telefonu ablam açıyor, arkadaşım hemşireye diyor ki; bak o burda doğum yapacak onun dikişlerini iyi at, o çok pimpiriklidir.
Gece yatmadan doğumu düşündüğümü anlamak için alim olmaya gerek yok değil mi?
dıslerım benım kanamıo cnmsüt ıcıomusun pekıya kızlar benim diş etlerim çok hassaslaştı diş fırçasını sürmemle kan boşalıyor hemen...elma armut gibi şeyler yiyince de kanıyor sizde de oldu mu?
doktoruma sonuç almaya giderken sorayım bari...inşallah unutmam...
masallah cnm bebısıne... bende top 1o kg aldımm ve bıdaha tartılmama kararıda aldımkızlar günaydın ben geldim tatilden yine kürkçü dükkanındayım
valla deniz kum güneş yaradı tavsiye ederim yüzmek iyi geliyor
ben geçen hafta tatilden önce kontrole gittim 1200 olduğunu söyledi doktor 1 ay sonrasına çağırdı
kilo çok aldığımı belirtti toplamda 9 kg aldım 1 ay içinde 4 kg alınca çok dedi şimdi dikkat ediyorum ama edemiyorum yani
bundan sonra kendime güvenmiyorum artık umarım biraz durur kilolarımız
bakım ürünlerini de almadım daha
sebamedin şampuanını ve yağını almayı düşünüyorum
pişik kremi olarak hametanı önerdielr
doktor yazabiliyormuş
o yüzden takım almayım diyorum
birde komilide bana çok saf geliyor zeytinyağlı kokusu da çok gzüel onu mu alsam acaba ????
nasıldır ki kızlar komili bebk
günaydın kızlar nasılsınız ???
ben iyiim uzun süredir girmiyorum :)
kayınvalidem gelmişti bebğin şeylerini yıkadı ütüledi
ben de çantaya koydum bazılarını
hazırız bakalım bebek şekerleri yok daha ,
doğuma yakın çikolata alırım hastane için 20 tana yeter kim gelecek tatile geliyor doğum çünkü okul olsa arkadaşlar gelirdi benim ve eşimin okulundan :)
yok tatlım içmiyorum zaten hamileyken toplamda 3 tane içtimcanımcım içme sakın,eşin de balkonda filan içsin.o içerken yannda durma.ben ömrümce içmedim,ağzıma bile koymadım.eşimde akşamları balkonda 1 tane ya içer ya içmez.zehir o canım ya sakın dayanamamazlık yapıpta bebeğine zehir gönderme.biliyorsunki plesentanın bile tek temiizleyemediği şey sigara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?