- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
canım ya bu gece bana da uyku zehir oldu.nefesim çok daraldı kalp çarpıntısı oldu.yastığımı kaldırdım fayda etmedi.döndüm durdum öyle nerdeyse ağlayacaktım.neyseki sabaha karşı dalmışım.
günaydınnnnngünaydın canlarım...nasılsınız?biz kızımla birazdan hazırlanıp doktor teyzesine gidicez şeker kontrolümüzü yaptırmak için.inş.yüksek çıkmaz bir dün gece unutup saat 12 gibi bir sürü armut yedim tatlı tatlı...bu sabah da yine unutup kan ilacımı içtim ama ondan bişey olmaz heralde demi?
gunaydınnnnnnnn annısler ve kuzularıı..bız elıfımle kahvaltı yaptık babamızı ıse gonderdık.. sımdı camasırlar bıtıcek onları asıcazz.. bulask makınesı bosaltıkk cok yoruldukk sabahsabah :))
kızlar günaydın.Bizim de midemiz cok kötüydü dün. Hala da düzelmiş sayılmaz.Sürekli acı su geliyor agzıma. Yemek yemiyorum bu yuzden cünkü sonrası gercekten işkence oluyor.Gece boyu uyutmadı,gaviscon filan içtim faydası olmadı.Sanırım kızım midemin üzerinde tepiniyorbugun fırsat bulursam doktora ugrayacağım.
GÜNAYDIIINNNNN...cumartesi gün ki randevumuzu evde çıkan işlerimiz dolayısıyla yarın a ertelettik..ben iyice sabırsızlanmaya başladım minik kızım 1 kg ı geçti mi acaba
günaydın bende hiç uyuyamadım yalnız degilsiniz :13:
kızlar günaydın benim de uykularım çok bölük pölçük şimdiden uykusuzluklar başladı.. bide o kadar çok dönüyorum ki bi sağ bi sol derken sabah oluyoo
kızlar günaydın benim de uykularım çok bölük pölçük şimdiden uykusuzluklar başladı.. bide o kadar çok dönüyorum ki bi sağ bi sol derken sabah oluyoo
GÜNAYDIIINNNNN...cumartesi gün ki randevumuzu evde çıkan işlerimiz dolayısıyla yarın a ertelettik..ben iyice sabırsızlanmaya başladım minik kızım 1 kg ı geçti mi acaba
gunaydın canım, püfffffff dun gece bende saga sola dnmekten uykum kac kez bolundü bilmiyorum, aynıyız(
bizim bu yaramaz bıdıklarr bizi şimdiden alıştırıyorlarr sanırım nedersiniz.
kesinlikle katılıyorum cnm alışma süreci heralde doğumdan sonra 40 gün kadar uyku yine olmayacak sonrası bebişlere kalmış
Gunaydın kızlar nasılsınz
sağlık sıkıntıları olmasındaaaa beden yorgunlukları geçerr diyip avutalım bari kendimizi:))
bu arada maşallahhhh 58 edüşmüşssünnn :))
ay ay heycanlandım senin takvimini görünce:)
günaydınnn canımmmm
iyiyiz diyelim iyi olalım uykusuzluk kramplarnefes darlıklarını saymazsak iyiyiz:d
sen nasılsın bakalım
bana daha çok varmış gibi geliyor cnm daha ne kıyafetlerimiz yıkandı ne çanta hazırlandı hala erteliyorum :)) haftaya ablam gelicek artık onunla beraber yaparız hazırlıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?