2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

GÜNAYDIIINNNNN... cumartesi gün ki randevumuzu evde çıkan işlerimiz dolayısıyla yarın a ertelettik..ben iyice sabırsızlanmaya başladım minik kızım 1 kg ı geçti mi acaba

artık iiyice zorlaşıyorrr( inş.sıkıntısızz biran önce atlatırızz bu günleridee

günaydınnnnn
hımsss kan ilacından bişi olmaz ama armutt etkileyeiblir.
İNş.çıkmaz güzel haberlerle gelirisn canım, sen yürü biraz bir iki durak önce inip.

günaydınn afiyet bal olsunn şeker olmasın pıt pıt yağda olmasınnnnn
:)))

şöyle bi bakıyorum da kocaman olmuş herkesin bebişi..şaka maka az kaldı..2 ay sonra belki doğuranlarımız bile olabilir

günaydınn
hay Allah kıyamam Alalh şifa versin canım,
herkeste bir sıkıntı(((
Allah kurtarsın hepimizi ay doğuncada başka sıkıntılarımız olacak sanırım

GÜNAYDIIINNNNN... cumartesi gün ki randevumuzu evde çıkan işlerimiz dolayısıyla yarın a ertelettik..ben iyice sabırsızlanmaya başladım minik kızım 1 kg ı geçti mi acaba

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi inş. güzel haberler alırısnn:))
benimde bu hafta randevum ama hangi gün gitsem karar veremedim
annesi kocaman olmuştur bebişin görünceee şok olacaksın:)

günaydın bende hiç uyuyamadım yalnız degilsiniz :13:

kızlar günaydın benim de uykularım çok bölük pölçük şimdiden uykusuzluklar başladı.. bide o kadar çok dönüyorum ki bi sağ bi sol derken sabah oluyoo

günaydın bende hiç uyuyamadım yalnız degilsiniz :13:

kızlar günaydın benim de uykularım çok bölük pölçük şimdiden uykusuzluklar başladı.. bide o kadar çok dönüyorum ki bi sağ bi sol derken sabah oluyoo

bizim bu yaramaz bıdıklarr bizi şimdiden alıştırıyorlarr sanırım nedersiniz.

gunaydın canım, püfffffff dun gece bende saga sola dnmekten uykum kac kez bolundü bilmiyorum, aynıyız (

günaydınlarrrrrrrr :), evet bende merak edıyorum kuzumu, nekadr oldu acaba, iyi senın yarınmış, benmde persembe gunu canım

gunaydın canım, püfffffff dun gece bende saga sola dnmekten uykum kac kez bolundü bilmiyorum, aynıyız (

bizim bu yaramaz bıdıklarr bizi şimdiden alıştırıyorlarr sanırım nedersiniz.

kesinlikle katılıyorum cnm alışma süreci heralde doğumdan sonra 40 gün kadar uyku yine olmayacak sonrası bebişlere kalmış

kesinlikle katılıyorum cnm alışma süreci heralde doğumdan sonra 40 gün kadar uyku yine olmayacak sonrası bebişlere kalmış

sağlık sıkıntıları olmasındaaaa beden yorgunlukları geçerr diyip avutalım bari kendimizi:))
bu arada maşallahhhh 58 edüşmüşssünnn :))
ay ay heycanlandım senin takvimini görünce:)

sağlık sıkıntıları olmasındaaaa beden yorgunlukları geçerr diyip avutalım bari kendimizi:))
bu arada maşallahhhh 58 edüşmüşssünnn :))
ay ay heycanlandım senin takvimini görünce:)

bana daha çok varmış gibi geliyor cnm daha ne kıyafetlerimiz yıkandı ne çanta hazırlandı hala erteliyorum :)) haftaya ablam gelicek artık onunla beraber yaparız hazırlıkları

günaydınnn canımmmm
iyiyiz diyelim iyi olalım uykusuzluk kramplarnefes darlıklarını saymazsak iyiyiz:d
sen nasılsın bakalım

uykusuzluk artık hepımızn sorunu galıba bende cok uyanıyrm ıkı gndr kramplrm yok sukur ama cok halsz hıssedyrm kendımı her yerm agrıo haftasonu kalabalıktk yoruldm galıba kaynanamda gttı dun tekızz evde:)

bana daha çok varmış gibi geliyor cnm daha ne kıyafetlerimiz yıkandı ne çanta hazırlandı hala erteliyorum :)) haftaya ablam gelicek artık onunla beraber yaparız hazırlıkları

onlarda biter acelemiz yok yavaş yavaş yaparızz izne çıkınca yapmayı planlıyorum ağustosun ilk haftası hehe:)
sende yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…