178 canım boyum. ayy bi anda şımardım yaayavrum senin neren 88 kilooooo çok zayıf görünüyorsun maşallah, karnında küçük duruyor, boyun kaç sorması ayıp ???
ben hamile kalmadan 57 kiloydum şimdi 65 im ama ben az sonra bir foto ekleyeyimde sen gör şişkoluk nasıl oluyormuş
benimde yeri geniş ondan çok belli olmuyo heralde178 demekkk ,o zaman normal böyle ince olman benim 160 çocuğum sığışacak yer bulamıyor zavallım, ağzıma kadar gelecek sanırım ilerleyen aylarda
hehe bak küçüğüme yerim onukızlar bıde bu saabahh neoldu sızede anltayımmesımınn telının alarmı calmaya basladıı elıfımde ozamann pıtpıtlamaya basladı... alarma tepkı verdı resmenn ve bu ılkkez oldu.. esıme dedımm cocugu uyandırdınn dıee..
cok enterasandıı ama aynı anda tekmelemesıı cnm benım
ohhh misler gibi olmuşturrr Allah cicilerini giydiği günlerideee göstersinnn inş.günaydın kızlar nasılsınız ???
ben iyiim uzun süredir girmiyorum :)
kayınvalidem gelmişti bebğin şeylerini yıkadı ütüledi
ben de çantaya koydum bazılarını
hazırız bakalım bebek şekerleri yok daha ,
doğuma yakın çikolata alırım hastane için 20 tana yeter kim gelecek tatile geliyor doğum çünkü okul olsa arkadaşlar gelirdi benim ve eşimin okulundan :)
ayy benim işler öyle yoğunlu izne çıkmadannn raporlarımıı bitirmem gerekiyor bu ayda çok yoğun geçecek benim.püfs.dıkatt edıyorumda burası artık cok sessızz kızlar neyınızz var yoksa uykunuzmu gelıo gunduzlerı .
evet herkes zamanın çok hızlı geçtiğini söylüyor :)
bakmışız 2. ye hamileyizz
ben arayı çok tutmayı düşünmüyorum kaynanam yanımdayken ikisini aradan çıkarıyım
bir daha gelmesine gerek kalmasın
ikisini aynı anda büyütsün
kırkı çıksın çalışmalara başlayayım diyorum 1. ancak 3 yılda oldu ben 40 ın çıkınca çalışsam ancak olur
birşey kalmamış onlarıdaa tamamlarsın kısa zamanda ohh sonra bol bol dinlenmekızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
siz hasta bezı alcakmısınız????
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo
hımsss sancıya bakıyorlarr birde bebeğin kalp atışlarına hareketlerine bakıyorlar nst de sanırım.kızlar nst ye doğum başlamış mı diye mi bakılıyor?
Kızlaaar bugün çoook mutluyum bebişime bebek bezi stoğu yaptı babası :) İş yerinden alışveriş çeki vermişler 3 günde harcanması gerekiyomuş bizde bebeğime harcadık hepsini
36 paket prima premium care,
10 tane prima ıslak mendil,
2 tane dalin çamaşır deterjanı,
2 tane dalin çamaşır yumuşatıcısı,
Sebamed şampuan,
Sebamed pişik kremi,
Dalin şampuan ve pudra aldık
İlk kez bebek alışverişine çıktım o kadar mutlu oldum kiii...Kpss derdini bile unutuverdim...Bu arada sınav giriş yerleri belli olmuş beni çok uzak yere vermişler sabah 7 buçukta çıkarım artık yola
selam herkze nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz am artık yorulmaya başladım dün annemlerden carrefour gittik prima bez aldık yeni doğan milupa aptamil mama aldık ufak boylarından eşim her ihtimale karşı diyo aybüke 15 günlükken sütüm yetersizdi zavallı kociş gece 3 te nöbetci eczane aramıştı şimdi tedbirli artık ordan kızı oyun merkezine götürdük ama bn bayağı bi yorulduk ayaklarım davul oldu eve geldim kalkamadım yerimden halen ayaklarım uyuşmuş durumda bu arada kızlar bu cuma dr kontrolum var paşamı görücem inşş iyi ve sağlıklıdır 22 gündür 200 gr almışım
hg cnmm .. hemen hemen aynıyız bende 1o kılo aldımm sımdılerde dıkkat etmeye calıısyorumm cıkolatayı kestım meyveyı azaltım bılmem faydası olurmu .. alırsamda 2ay dahaalıcam dogumdan sonra ıns hepsı gıder.
bu kadar kilo alırsam midem de yanar başka yerimde dicem kendime ama üzülüyorum kendimePof ya 92 kilo oldum yakında tv lere sumo güreşçisi olarak çıkazammmm
Renniyi midemde yanma olunca içiyorum bu tarif ettiğim daha farklı daha bi tuhaf orjinal bi yanma
tabiki zararlı ama canın çektiğindee nefsini köreltmek için çok az yiyebilirsn fıstık biz onlara kaçamak diyoruz:)))arkadaşlar bişey sorucam hamileyken cipsi yemek bebeğe zarar verirmi? bilen varmı
Kızlar cepten ekliyorum ins foto gelir gecen haftaki halim, bu arada ilk aylarda sisen memişler su an bende de folfurfoş :)))
slm kızlar,
hepiniz iyisinizdir umarım
size birşey danışmak istiyorum, çok kararsız kaldım da:18:
eşimle bir tatil planımız var, ya o tek gidecek yada beraber gideceğiz, ama ben korkuyorum oğluma birşey olur mu diye :18:
bu çarşamba günü arkadaşlar arabaları ile kuşadası tarafına gidecekler, bizde onlarla kusadasına gıdıp, orada esımın teyzesının yazlıgı var 3-4 gün orada kalıp sonra nazıllıye gecmeyı dusunuyoruz, nazillide de eşimin aılesı var, kusadası -nazilli arası 1,5 saat falan sürüyor otobus ile. bırkac gunde nazıllıde kaldıktan sonra izmire gececegız, orada da eşimin ablası var, 2 günde orada kalıp sonra ucakla istanbula doneceğiz , doktoruma sordum 34. haftaya kadar istediğin yere gidebiilirsin dedi, uçağa binmende de sakınca yok dedi. ben 14. haftamda başlayan ve 1 ay süren kanama gecırmıstım, o nedenle korkuyorum dedım doktora, oda o kanama çoktan oldu bıttı, şu an bir risk tasımıyorsun korkma , hatta yüzmek ıyı gelır kolay dogum yaparsın dedı.sizce gideyim mi yaaa , ya oralarda erken dogurursam diye korkuyorum:18::18: bir yandandan eşimle yapısık ikiz gibiyiz, o olmadan ben burada 1 hafta kafayı yerım
ay geçer inş. yaaaaaaaKızlar yaa 30 lu haftaları görmüşzüüüüzzz
hiç geçmeyen o 2 ayın içine girmiş bulunuyoruz gazamız mübarek ola
ayyy 8 hafta geçer mi beahhh
Ben iyice hantallaştım bu arada resimde de görüldüğü gibi şu an tam tamına 15 kilo almış vaziyetteyim
ve daha 2 ay var aman allahııımm sana geliyoruummmm
Aman Allahım yaaa nekadar güzel bir düzen bu böyleeeeegögüs çevresinin koyu rengi zamanla geçiyor kızlar eskisi gibi pembe oluyor
hem gögüs ucu da bu kadar büyük kalmıyor,o da küşülüyor
allahın işi işte yeni doğan bebeklerin görme duyusu çok azmış
özellikle beyaz zemin üstüne siyah nesneleri daha iyi seçebiliyorlarmış göğüslerin de koyulaşmasının sebebi buymuş
minikler hemen seçsin yapışsınlar diye...Bir de böyle koyulaşınca süt kokusunu daha iyi yayıyormuş bu da bebekler için
inşallah doğduktan sonra memeyi yüzüne doğru yaklaştırınca nasıl arandıklarını ,ühemen ağız açıp kapıverdiklerini hayretler
ve göz yaşları içinde göreceksiniz
senin tartın bozuk bence canımbende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa
hımsss benim gözüm biryere gitmeyi yemiyor artık ama dr undan onay almışssın canımmm istiyorsann gitmelisin, için rahat değilsede gitme
sen karar vereceksin.
canım sen gelmişsin 32. haftaya ben daha 29. haftadayım herhalde o nedenle biraz daha gözüm karazaten en fazla 10 gün kalıp döneceğiz,inşallah birşey olmaz
sağol canım teşekkürler ayrıcaa hoşgeldiiinnsenin tartın bozuk bence canımDD
nerde 88 ben göremiyorum maşallah yaws.bebek nerede:)))
çok gözüküyorsun maşallah maşallah
bi eşofman bi tişört giy git canım kim görecek akşam akşambitti geçmiş ne çok kaynatmışssınızDD
ben yürüyüş yapmaya gidiyorum kızlarrrr ama üzerime giyecek birşeyyy bulabileckemiyimhehe merak ediyorum.
sağol canım teşekkürler ayrıcaa hoşgeldiiinn
hadi benim tartı bozuk doktorunkidemi bozuk ayol her gittiğimde kadın kızıyo çok kilo aldın diye boğazını sıkacağım zaten
bi eşofman bi tişört giy git canım kim görecek akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?