2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

178 canım boyum. ayy bi anda şımardım yaa

hehe bak küçüğüme yerim onu
benim minik bunu hergün yapıyorrr ilk hareket etmeye başladığından beri alarmla uyanıyor uyutmuyor beni eşim benden önce gidiyor onun alarmıyla bizde ayaktayız

ohhh misler gibi olmuşturrr Allah cicilerini giydiği günlerideee göstersinnn inş.
dıkatt edıyorumda burası artık cok sessızz kızlar neyınızz var yoksa uykunuzmu gelıo gunduzlerı .
ayy benim işler öyle yoğunlu izne çıkmadannn raporlarımıı bitirmem gerekiyor bu ayda çok yoğun geçecek benim.püfs.

şaka gibisin kız dur önce şu bıdıkları bir doğuralımDD ikinci çocuk demek yaşlanmak demek hehe

birşey kalmamış onlarıdaa tamamlarsın kısa zamanda ohh sonra bol bol dinlenme
hehe 0 olduğumuz günlerde olacak inş. az kaldı az kaldı:)))

kızlar nst ye doğum başlamış mı diye mi bakılıyor?
hımsss sancıya bakıyorlarr birde bebeğin kalp atışlarına hareketlerine bakıyorlar nst de sanırım.

oy oy remsennn stok yapmışssınn annesi güle güle kullansın minik kuşunn hayırlı olsun.

heheh süper mamada alınmışşş
bizdemi alsak kki yaws bilemedim.
süpersin 22 günde 200 gr almayı nasıl başardın ben korkuyorum tartıya çıkmayaaa 3 günde 2 kg aldım (perşembeden cumartesiye))

suksucummmm biizim menu yazma faslı yalanmı oldu hadi bekliyorum dünkü menünü ondan önceki menunu

92 kilomu vavvvvvvvvv

hımsss benim gözüm biryere gitmeyi yemiyor artık ama dr undan onay almışssın canımmm istiyorsann gitmelisin, için rahat değilsede gitme
sen karar vereceksin.

ay geçer inş. yaaaaaaa D
bu ay bitsin bencee ağustos çabk geçer gibi geliyor hehe
bu arada 15 kg almış gibi görünmüyorsun canım

Aman Allahım yaaa nekadar güzel bir düzen bu böyleeeee
insanı aklı almıyor düşündükçeeeee bir tuhaf oluyor.
Niş.hepimiz o güzel günleri göreceğiz.

senin tartın bozuk bence canımDD
nerde 88 ben göremiyorum maşallah yaws.bebek nerede:)))
çok gözüküyorsun maşallah maşallah

Son düzenleme:
bitti geçmiş ne çok kaynatmışssınızDD
ben yürüyüş yapmaya gidiyorum kızlarrrr ama üzerime giyecek birşeyyy bulabileckemiyim hehe merak ediyorum.

hımsss benim gözüm biryere gitmeyi yemiyor artık ama dr undan onay almışssın canımmm istiyorsann gitmelisin, için rahat değilsede gitme
sen karar vereceksin.

canım sen gelmişsin 32. haftaya ben daha 29. haftadayım herhalde o nedenle biraz daha gözüm kara zaten en fazla 10 gün kalıp döneceğiz,inşallah birşey olmaz

canım sen gelmişsin 32. haftaya ben daha 29. haftadayım herhalde o nedenle biraz daha gözüm kara zaten en fazla 10 gün kalıp döneceğiz,inşallah birşey olmaz

Allahın dediği olurr canımmmm aklına kötü birşey getirmedenn git fıstık.
ben yürümeye korkuyorum hatırlarsanız düşmüştüm o yüzden birazz tırsık vaziyetteyim D

senin tartın bozuk bence canımDD
nerde 88 ben göremiyorum maşallah yaws.bebek nerede:)))
çok gözüküyorsun maşallah maşallah
sağol canım teşekkürler ayrıcaa hoşgeldiiinn
hadi benim tartı bozuk doktorunkidemi bozuk ayol her gittiğimde kadın kızıyo çok kilo aldın diye boğazını sıkacağım zaten

sağol canım teşekkürler ayrıcaa hoşgeldiiinn
hadi benim tartı bozuk doktorunkidemi bozuk ayol her gittiğimde kadın kızıyo çok kilo aldın diye boğazını sıkacağım zaten

ay aman bu dr lara kalsak çöp kalmamız gerekiyorDDD
Şöyle annein içini rahatlatan dr görmedim zaten
benim dr umda öyle valla tırsıyorum bu haftaaaaaa kontrolümm heycanla bekliyrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…