2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayy şimdi bile duygulandım o zaman ağlarım heralde
inşallah bebeklerimiz emer boool boool sütümüz olur mutluluktan dolar gözlerimiz İNŞALLAH

tabi canım bu günler bir daha gelmez, Allah nasip ederse bundan sonra kocamla hiç başbaşa tatilimiz olmayacak , hep oğluşla beraber gideceğiz
en iyisi gidip tadını çıkarmalı ... bencede sende uçakla git canım bu sıcaklarda arabada daha zor olur hemde çok uzun süre oturacağın ıcın ayakların mahvolur...

Canım heralde şimdi dişçiye gidemezsin diye biliyorum
artık baya ilerledik,sen bi dr. una sor ağrı kesicilerle idare et bence

AMMAAAAN canım banada arada geliyolar bi doğurayım diyorum eskisinden zayıf olacağım görecek herkes diyorum..
eşimde ahhh ahhh diyo ilk tanıdığımla şimdiki arasında 30kg var diyoo(sanki kendisi tığ gibi) bi doğurayım diyorum vercem sana bi biberon süt diyorum ben yürüyüşe gideceğim baba oğul ne yaparsanız yapın diyorum çıt çıkmıyoo adamdan..

Canım heralde şimdi dişçiye gidemezsin diye biliyorum
artık baya ilerledik,sen bi dr. una sor ağrı kesicilerle idare et bence

bende oyle biliyorum gidemem diye canım, içebileceğimiz o malum ağrı kesiciyi içtim mecburen ama geçmiyor ya
Herkes diyordu diş ağrısı çok kötü diye de bilmediğim için bişey diyemiyordum, nazar değdirdim yine kendime

Canım hamilelikte diş ağrısı oluyor kalsiyum eksikliğinden. Diş fırçalarken kanamalar da ondan oluyor... Ben hamile kalmadan önce 20 lik dişlerimi ameliyat ettirmiştim sırf hamilelikte sıkıntı olmasın diye.. Allah şifa versin bi doktoruna danış. Krem gibi bir şey veriyorlar sürüyorsun geçiyor ama o kanama içinmiydi ağrı için miydi kestiremedim şimdi...

canım 8.ayına girdiğinde 2 haftada bir geliceksin demişti doktor bana bende bu önümüzdeki pazartesi gidicem senin doktorun 1 ay demiş allalla:44:
ewt ama ıcım rahat etmezse geene 2 hafta sonra gıderım ..
cnm hamılelıkte dıscıye gıdılebılıo ılk ayda bıraz sakıncalı hepsı bu .. bence hemen dr gıtt.gecmısolsunn

ıns canım yaa...allahın hıkmetı ıstee..

Hamilelik önceside tombiştim diyetle zayıfladım sonra hamile kalınca yine aldım eşimde diyorki olsun hamilesin takma kafana hamilelikten sonra verirsin nedir ki diyor biliyor kafama koyduğum şeyi yaparım.. Bir aralar 65 kiloydum ben yaa şimdi 92 oldum tabi 65le hanile kalmadım yanlış anlaşılmasın 76la hamile kaldım Bi topixde zayıflamak için açarız nedir canım zayıflarız Allahın izniyle sağlığımız olsunda

tabıkıde canımm hepberaber zayıflarızz ıns

Hatunlar bende gidiyorum bukadar sandalyede diklenmek eyter bana hadi öpüldünüz yine gelirzzz çok kaynatmayınnn

kızlar,
bir arkadaşım var 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordu, doktorlar hiç bir problem bulamamıştı, sadece adet düzensizliği vardı, bir sürü ilaç falan kullandı olmadı, en son tüp bebek yapmaya karar verdi ve yaptırdı , bugün sonucu belli olacaktı, aradım şimdi kan tahlili yaptırmış ama tutmamış malesef çok üzüldüm, onun için dua eder misiniz , onunda bizim gibi bebeği olsun , oda tatsın bu duyguyu...

hergece yattıgımda dua edıyorumm cnm onun ıcınde ederımm allahh onada nasıps eder ıns bu duyyguyu

bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki
alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa

nıemıss oo neden begenmıosunnn .. anne olmak ısteyenn can atan ınsanlar varr haksızlık edıosun ama cnmm lutfen ole deme her donemınn tadı ayrı tadını cıkar bence..

inşallah ALLAH onada nasip eder canım bu güzel duyguyu..
bazen şikayet ediyoruz halimizden ama şükürler olsun ki ALLAH bizi o duygudan yoksun etmedi inşallah arkadaşında tadar bu güzl duyguyu

nıemıss oo neden begenmıosunnn .. anne olmak ısteyenn can atan ınsanlar varr haksızlık edıosun ama cnmm lutfen ole deme her donemınn tadı ayrı tadını cıkar bence..
yok canıım o anlamda demedim kiii. ben öncedende beğenmem kendimi yoksaa oğluşum bende bişey değiştirmediii onu çoook seviyorum EFE'M benim

yavrum senin neren 88 kilooooo çok zayıf görünüyorsun maşallah, karnında küçük duruyor, boyun kaç sorması ayıp ???
ben hamile kalmadan 57 kiloydum şimdi 65 im ama ben az sonra bir foto ekleyeyimde sen gör şişkoluk nasıl oluyormuş

178 canım boyum. ayy bi anda şımardım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…