ayy şimdi bile duygulandım o zaman ağlarım heraldegögüs çevresinin koyu rengi zamanla geçiyor kızlar eskisi gibi pembe oluyor
hem gögüs ucu da bu kadar büyük kalmıyor,o da küşülüyor
allahın işi işte yeni doğan bebeklerin görme duyusu çok azmış
özellikle beyaz zemin üstüne siyah nesneleri daha iyi seçebiliyorlarmış göğüslerin de koyulaşmasının sebebi buymuş
minikler hemen seçsin yapışsınlar diye...Bir de böyle koyulaşınca süt kokusunu daha iyi yayıyormuş bu da bebekler için
inşallah doğduktan sonra memeyi yüzüne doğru yaklaştırınca nasıl arandıklarını ,ühemen ağız açıp kapıverdiklerini hayretler
ve göz yaşları içinde göreceksiniz
persembe gıttım cnm bendee bıdaha bır ay sonra cagırdı onu sorucaktım senıde olemı cagırdı dıee cok deılmı yaa koca bı ay
insan 1 ay bekleyemiyor dimii , banada 1 ay sonra gel dedi ama ben çok özlüyorum oğlumuuuuuu....
benı esım goturmuo hamıle oldugum ıcın bence hıc dusunmeden gıt kafan dagılır hemm.. ben olsam hıc dusunmeden gıtmıstım
işte bir tedirginlik var içimde ama doğru diyorsun kafam dağılır, ben ilk 5 ay kusmaydı , kanamaydı derken hep yatarak geçirdim, şimdi çok şükür iyiyim ama bebek doğuncada hiç bir yere çıkamam bir süre, en iyisi gitmeli
aynen cnmm yaa.. son 2 ayda nasıl bısey olucam cok merak edıyorum
Canım dr un risk yok demiş ya,allah korusun olacağı varsa evde de olur zaten
ben de 34.haftamda taaa Adanaya gidicem uçak mı arabamı hala karar veremedim ama
gidicem benim dr um da uzun yol uçağı tercih et dedi bakalım..
Sen git eşinle bence,bi daha gelmez bu günler.
kızlar diş ağrısına iyi gelen birşey biliyor musunuz ya doktora da gidemedim hem gitsem de bişey yapabilecek mi bilmiyorum
Hayatımda ilk defa bu kadar zorlu bir diş ağrısı çekiyorum hamilelikten önce hiç yaşamadım zaten hamileliğimin ilk zamanlarında yaşamıştım ama bu sefer çok kuvvetlii
Bi bildiğiniz var mı ya
AMMAAAAN canım banada arada geliyolar bi doğurayım diyorum eskisinden zayıf olacağım görecek herkes diyorum..Canım doktorun sıkıntı yok dediyse git evde yanlız canın sıkılacak Allahn izniyle bişey olmaz inşaallah yoldada bol bol dua edersin bişeycik olmaz )
Bende öyleyim ya bu gidişle 20 kilo yu geçecem poff yaa çevremdekiler olmasa sıkıntı yokda çok şişmişsin diyolar yok dudaklarım burnum şişmiş yok bilmem ne Allahın izmiyle bi sağlıkla doğum yapıp sonrada eski hallimden daha zayıf halime dönsemde görseler şişliği gııcklarr
Rekor bende olacak heralde kiloda100 olmassam iyidir
Canım heralde şimdi dişçiye gidemezsin diye biliyorum
artık baya ilerledik,sen bi dr. una sor ağrı kesicilerle idare et bence
kızlar diş ağrısına iyi gelen birşey biliyor musunuz ya doktora da gidemedim hem gitsem de bişey yapabilecek mi bilmiyorum
Hayatımda ilk defa bu kadar zorlu bir diş ağrısı çekiyorum hamilelikten önce hiç yaşamadım zaten hamileliğimin ilk zamanlarında yaşamıştım ama bu sefer çok kuvvetlii
Bi bildiğiniz var mı ya
ewt ama ıcım rahat etmezse geene 2 hafta sonra gıderım ..canım 8.ayına girdiğinde 2 haftada bir geliceksin demişti doktor bana bende bu önümüzdeki pazartesi gidicem senin doktorun 1 ay demiş allalla:44:
cnm hamılelıkte dıscıye gıdılebılıo ılk ayda bıraz sakıncalı hepsı bu .. bence hemen dr gıtt.gecmısolsunnkızlar diş ağrısına iyi gelen birşey biliyor musunuz ya doktora da gidemedim hem gitsem de bişey yapabilecek mi bilmiyorum
Bi bildiğiniz var mı ya
gögüs çevresinin koyu rengi zamanla geçiyor kızlar eskisi gibi pembe oluyor
hem gögüs ucu da bu kadar büyük kalmıyor,o da küşülüyor
allahın işi işte yeni doğan bebeklerin görme duyusu çok azmış
özellikle beyaz zemin üstüne siyah nesneleri daha iyi seçebiliyorlarmış göğüslerin de koyulaşmasının sebebi buymuş
minikler hemen seçsin yapışsınlar diye...Bir de böyle koyulaşınca süt kokusunu daha iyi yayıyormuş bu da bebekler için
inşallah doğduktan sonra memeyi yüzüne doğru yaklaştırınca nasıl arandıklarını ,ühemen ağız açıp kapıverdiklerini hayretler
ve göz yaşları içinde göreceksiniz
AMMAAAAN canım banada arada geliyolar bi doğurayım diyorum eskisinden zayıf olacağım görecek herkes diyorum..
eşimde ahhh ahhh diyo ilk tanıdığımla şimdiki arasında 30kg var diyoo(sanki kendisi tığ gibi) bi doğurayım diyorum vercem sana bi biberon süt diyorum ben yürüyüşe gideceğim baba oğul ne yaparsanız yapın diyorum çıt çıkmıyoo adamdan..
Hamilelik önceside tombiştim diyetle zayıfladım sonra hamile kalınca yine aldım eşimde diyorki olsun hamilesin takma kafana hamilelikten sonra verirsin nedir ki diyor biliyor kafama koyduğum şeyi yaparım.. Bir aralar 65 kiloydum ben yaa şimdi 92 oldum tabi 65le hanile kalmadım yanlış anlaşılmasın 76la hamile kaldımBi topixde zayıflamak için açarız nedir canım zayıflarız Allahın izniyle sağlığımız olsunda
kızlar,
bir arkadaşım var 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordu, doktorlar hiç bir problem bulamamıştı, sadece adet düzensizliği vardı, bir sürü ilaç falan kullandı olmadı, en son tüp bebek yapmaya karar verdi ve yaptırdı , bugün sonucu belli olacaktı, aradım şimdi kan tahlili yaptırmış ama tutmamış malesef çok üzüldüm, onun için dua eder misiniz , onunda bizim gibi bebeği olsun , oda tatsın bu duyguyu...
bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.Hamilelik önceside tombiştim diyetle zayıfladım sonra hamile kalınca yine aldım eşimde diyorki olsun hamilesin takma kafana hamilelikten sonra verirsin nedir ki diyor biliyor kafama koyduğum şeyi yaparım.. Bir aralar 65 kiloydum ben yaa şimdi 92 oldum tabi 65le hanile kalmadım yanlış anlaşılmasın 76la hamile kaldımBi topixde zayıflamak için açarız nedir canım zayıflarız Allahın izniyle sağlığımız olsunda
bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa
inşallah ALLAH onada nasip eder canım bu güzel duyguyu..kızlar,
bir arkadaşım var 2 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordu, doktorlar hiç bir problem bulamamıştı, sadece adet düzensizliği vardı, bir sürü ilaç falan kullandı olmadı, en son tüp bebek yapmaya karar verdi ve yaptırdı , bugün sonucu belli olacaktı, aradım şimdi kan tahlili yaptırmış ama tutmamış malesef çok üzüldüm, onun için dua eder misiniz , onunda bizim gibi bebeği olsun , oda tatsın bu duyguyu...
yok canıım o anlamda demedim kiii. ben öncedende beğenmem kendimi yoksaa oğluşum bende bişey değiştirmediii onu çoook seviyorum EFE'M benimnıemıss oo neden begenmıosunnn .. anne olmak ısteyenn can atan ınsanlar varr haksızlık edıosun ama cnmmlutfen ole deme her donemınn tadı ayrı tadını cıkar bence..
bende 60 kgdım evlenmeden önce. hamile kalmadan öncede 79 şimdide 88 hehe.
aynen yaa açarız 2012 eylül anneleri zayıfıyor topiki
Eki Görüntüle 456812 alın size 88 kg bi anne adayıı. kendimi hiiiç beğenmiyorum yaa
178 canım boyum. ayy bi anda şımardım yaayavrum senin neren 88 kilooooo çok zayıf görünüyorsun maşallah, karnında küçük duruyor, boyun kaç sorması ayıp ???
ben hamile kalmadan 57 kiloydum şimdi 65 im ama ben az sonra bir foto ekleyeyimde sen gör şişkoluk nasıl oluyormuş
178 canım boyum. ayy bi anda şımardım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?