2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

agustos annelerı bırbılerıne hedıye gondermısler bızde max 2o tl olan bıseyler alıpp ptt kargoyla gonderebılıırızz nedersınzz ?

sor bakalım cnm nedıycekler..

Cümleten selamun aleyküm hanımlar....

Berat kandilimiz mübarek olsun..

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin,, Hasta arkadaşlara dişi ağrıyanlar, hastanede kalanlar, beli ağrıyanlara, psikolojisi bozulanlara. sabah kramplarla uyananlara, gece uyuyamayanlara, Rabbim şifa versin :) Bu arada kızlar yakın arkadaşım şimdi suni sancı çekiyor haftasını doldurmuştu bi dua edin de hayırlısıyla gelsin bebişi... Rabbim iş arayanlara iş, maaaşına zamn isteyenlere zam versin... Bebişlerimizin sağlıklı akıllı hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin aminnnnn

Topicin imamlığını aldım ahahha

Canlar nasılsınız?

Bem sabahları krampla uyanmaya başladım ya çok acıyor... Sabah arkadaşım aradı poğaça tarifi için ona tarif verdim. Kalktım birisi sabah sabah kek poğaça yapmış nası kokuyo bende mi yapsam bu hafta yapmıcaktım ama canm istiyo yaa

ay hiç sormaaa resmen büyük beden takılıyorum ömrümde ilk defa bu kiloları görüyorum
bu ay çok büyüdü sivrildi kanrım var giyecek birşey bulamıyorum bu sabah deli oldum(
birşeyde kalmadıı 1 ay idare edebilsem evde sorun değill birşey almak istemiyorum artık

çekte görelim gözümüz gönlümüz açılsın heheD
takımcak zayıflama topiği açacağız kızlarr en başta benn olucam takım kaptanımızda suksuk olsun o forumu iyi idare ediyorD
saol canım benim sendee... benim giyim yerim artık lcw büyük beden reyonu zaten bir tane şort aldım penye utanmasam işe de onla geleceğim inanılmaz rahattt:)
DD hehee

kızlar biz çok acıktık ben kahvaltı yapıcam
canım ekmek kızartması çekti
siz yazın bol bol ben bir ara gelirim:))

sut ve muz tuket cnm kramp ıcın ılerrı boyuttaysaa magnezyum yazsın drrun.. gecmısolsun.. buarada duaların ıcınn tskler cnm amın hersey ıstedıgımız gıbbı olur ınss.... cnın cok cektıyse yapıver az yersın bıseycık olmmazz
kızlar biz çok acıktık ben kahvaltı yapıcam
canım ekmek kızartması çekti
siz yazın bol bol ben bir ara gelirim:))
ekmek kızartması mıde yanmasında ı gelıomus nette okudumm .. afıyet oolsun cnmm

kızlar ben tatile çıkıyorum yazlığa gidicez izin aldım yokum bir müddet yani haber almayınca merak etmeyin haber wereyimm:):)

canım iyi tatillerrr bol bol dinlen gel fıstık:)))
darısı biz eolsun hehe

okurken gerildim stres yaptım valla kafasını koparasım geldi o dangalağınn
ofsss
canım sen isne ayrıl biranönceeeeeee

valla ben memorial da yapıcam açıkçası 600 tl bebek bakım seti adı altında para alıyorlar ondan dolayı sadece yedek 1-2 parça bişi alıcam

fıstıklar günaydın kandiliniz mübarek olsun... bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimize sağa sağlim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)

ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek

kızlar yarın dr kontrolümüz var nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz kaç kilo oldu acaba bebişlerim
buyumuslerdır annesııı yarın hayırlı haberlerını beklıyoruzz buaraaada ıkızlerını ılk sen kucagına alıcaksın gıbıme gelıo hayırlısyla dr dogum tarıhı verdımı cnm sana
Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)

muz cok ıı gelıo dene bıbak.. ve kramp gırıcekmı acaba dıe dusunmeden yat gece.. oda etkılıo

Canım çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışın sen bir sadaka ver bebişin için. Bu arada çok haklısın babetler düşmek için çok uygun, çok kayıyorlar. Benmim de babetle bir vukuatım oldu, çok şükür hatanedeydik de hemen ultrasona girdik neyse birşey omamış bebişime. Ben o günden beri babet giymeyi bıraktım, spor ayakkabıdan başka birşeye izin vermiyor kociş, işe gelirken bile kanvas pantolonun altına converse giyip geliyorum. Çok komik oluyor ama yapacak birşey yok, herşey bebişler için

püfsss geçmiş olsun canımyaaaaaa aman aman ne olur dikkat ay düşmek diyincee yüreğim hopluyorrr (((
inş. ciddi birşey yokturr sen kendini tkaip et hatta hemen dr gitseydin yaaa

hoş geldin aramızaaaa hayırlı uğurlu olsun Allah bebişlerimize almayıda nasip etisn inş.
canim harikasin gercekten hicte toparlak gozukmuyosun gayet hos olmus elbise ;-)
ay teşekkür ederimm canımmm şımardımm

ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek

merhaba canım, benmde yarın kontrolum var bende coook merak edıyorum, özledım kuzumuuuuuu
biz karar verdık emir koycaz nasıpse, ama belkı 2. isimde olabılır, onda kararsısız... senin varmı aklında isim??

yok canım tarih vermiyor ama en geç ağustosun 15-20 si gibi gözüküyor. yani benim en fazla 6 haftam kaldı. Eylül annesi gözüküyorum ama Ağustos annesi olacağım sanırım

merhaba canım, benmde yarın kontrolum var bende coook merak edıyorum, özledım kuzumuuuuuu
biz karar verdık emir koycaz nasıpse, ama belkı 2. isimde olabılır, onda kararsısız... senin varmı aklında isim??

ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…