2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hımssss ben daha hazırlamadım valiz falan canım ne koyacağımıda tam bilmiyorum tecrübeli bir anneyle hazırlayacağımDD
ama seninkiler makul geldi gözümenedensen gayet iyi gibi canım.
aahh çok iyi yapmışssın fıstıkkkk
inş.hayırlı habelrerinide okurum
geçmiş olsunnn

yok canım tarih vermiyor ama en geç ağustosun 15-20 si gibi gözüküyor. yani benim en fazla 6 haftam kaldı. Eylül annesi gözüküyorum ama Ağustos annesi olacağım sanırım

ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım

hayırlısı olsun canımm 6 hftacıkmıı ayy senın kuzuları cok mrak edıyorumm sagsalım kucagına alırsın ıns cnmm ..bız bıtanenın telasındayken sen 2 tanee masalahhh sızee cıft cıfte hemde

yıgıt ısmı cok gusell.. zeynepte ole.. herkezın zeynebı kendınee .. sen sevıosan koy etrafa bakarsak hepsınden var

hazırlarken cok duygulandım zaten allahım bugnlerı bıze nasıp ettın dedımm .. sukurler olsunnn

ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım

yiğit güzel canım, zeynep bu ara bı yogunlastı,ama begenıyosan koy bence, emir de cok var biz koycaz nasıpse hoşumuza gıdıyoo o isim:))
benim kız olsaydı, Nisa, Eylül, Neyla bunalrdan birini koycaktık..

111
oy oy günaydın cnaım
bütün hepimizin kandili mübarek olsunnn
canım ne güzel dualarböyle:) sabah sabh insanın içi açılıyor heheh
poğaça yasakDDD
kek yapaiblirsin az yağ koymak şartıylaDD
cevizve üzümde koyy besleyici olsun:)

Son düzenleme:
hazırlarken cok duygulandım zaten allahım bugnlerı bıze nasıp ettın dedımm .. sukurler olsunnn

evet ama duygulanıyoo ınsan, bende oyleyım canım,
valla bende bakıyorum kıyafetlerıne ahh oglum gıycekmış bunları dıye agladım gecen gün, ne manyagım, eşim de kadın sevncten aglıyo, olmadık seye aglıyo, alınıyo aglıyoo dıyoooooooooooooooo, bu ara bı aglamaklı oldum galıba genee :))

ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek

Canım git gör bebişlerini almışlarıdr kilolaları da seni bekliyorlardr yerim onları bennnn...
İsim bizde daha karar vermeedik Ayşe istiyorum ben eşim daha var düşünürüz diyo

yiğit güzel canım, zeynep bu ara bı yogunlastı,ama begenıyosan koy bence, emir de cok var biz koycaz nasıpse hoşumuza gıdıyoo o isim:))
benim kız olsaydı, Nisa, Eylül, Neyla bunalrdan birini koycaktık..

Emir ismine Ali ismi yakışıyor. Emir ali güzel bence :) Neyla ne demek ki? Leyla gibi :)

Poğaçamın hamurunu yoğurdum çorbamı yapıyorum şimdi :) Trt 1 de çoçuğum büyürkende obeziteyi konuşuyorlar hanımlar güzel bilgiler veriyorlar :)

hemen açtım trt1 i canım sağol :))

sedefler,melekangel,mihracee.panikduygu,suksuk,hasekisultan,mavismavis,asilemir+,sorcieree
hepinize günaydın hatunlar..kandiliniz mübarek olsun canlar...bu gece dualarda unutmayalım birbirimizi...
nasılsınız bakalım?geçmişe baktım da bu sabah herkes bi stresli uyanmış...
biz cemremle iyiyiz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…