hımssss ben daha hazırlamadım valiz falan canım ne koyacağımıda tam bilmiyorum tecrübeli bir anneyle hazırlayacağımıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm
hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem
- hastane cıkıs setı 5li
- 2 tane 0-3 ay tulum
- 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
- 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
- 2 tane sapka
- 3 cıft corap en kucuklerınden
- 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
- bıberon
- emzık
- bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
- 2tane altust takım 0-3 ay arası
- bebek bezı 15 adet
bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum
aahh çok iyi yapmışssın fıstıkkkkKızlar benim içim rahat etmedi hastaneye gittim.Yatıs istediler.Gece gözetim altında tutacaklarmıs nst ye baglı.Ultrason baktı bi sıkıntı yok sükür ama rahimle plesenta arasında bi kanama varsa ultrasonda görünmezmiş.Tedbir için yatıyoruz.Sabaha sag salim cıkacaz kızımla insalah.hepinize tşk ederim.Allah hepimizin bebişlerini korusun
yok canım tarih vermiyor ama en geç ağustosun 15-20 si gibi gözüküyor. yani benim en fazla 6 haftam kaldı. Eylül annesi gözüküyorum ama Ağustos annesi olacağım sanırım
ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım
Bende aciktim evde ekmek yok:18:Gidip Almayada useniyorum ne yapsam bilemedim
hımssss ben daha hazırlamadım valiz falan canım ne koyacağımıda tam bilmiyorum tecrübeli bir anneyle hazırlayacağımDD
ama seninkiler makul geldi gözümenedensen gayet iyi gibi canım.
aahh çok iyi yapmışssın fıstıkkkk
inş.hayırlı habelrerinide okurum
geçmiş olsunnn
ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım
Cümleten selamun aleyküm hanımlar....
Berat kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin,, Hasta arkadaşlara dişi ağrıyanlar, hastanede kalanlar, beli ağrıyanlara, psikolojisi bozulanlara. sabah kramplarla uyananlara, gece uyuyamayanlara, Rabbim şifa versin :) Bu arada kızlar yakın arkadaşım şimdi suni sancı çekiyor haftasını doldurmuştu bi dua edin de hayırlısıyla gelsin bebişi... Rabbim iş arayanlara iş, maaaşına zamn isteyenlere zam versin... Bebişlerimizin sağlıklı akıllı hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin aminnnnn
Topicin imamlığını aldım ahahha
Canlar nasılsınız?
Bem sabahları krampla uyanmaya başladım ya çok acıyor... Sabah arkadaşım aradı poğaça tarifi için ona tarif verdim. Kalktım birisi sabah sabah kek poğaça yapmış nası kokuyo bende mi yapsam bu hafta yapmıcaktım ama canm istiyo yaa
hazırlarken cok duygulandım zaten allahım bugnlerı bıze nasıp ettın dedımm .. sukurler olsunnn
oğlişimin ismi KUTHAN olacak inş.ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek
ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek
yiğit güzel canım, zeynep bu ara bı yogunlastı,ama begenıyosan koy bence, emir de cok var biz koycaz nasıpse hoşumuza gıdıyoo o isim:))
benim kız olsaydı, Nisa, Eylül, Neyla bunalrdan birini koycaktık..
Rabbim kucağımıza sağlıkla shatle aldığımızıda gösterir inş.hazırlarken cok duygulandım zaten allahım bugnlerı bıze nasıp ettın dedımm .. sukurler olsunnn
Canım git gör bebişlerini almışlarıdr kilolaları da seni bekliyorlardr yerim onları bennnn...
İsim bizde daha karar vermeedik Ayşe istiyorum ben eşim daha var düşünürüz diyo
Emir ismine Ali ismi yakışıyor. Emir ali güzel bence :) Neyla ne demek ki? Leyla gibi :)
Poğaçamın hamurunu yoğurdum çorbamı yapıyorum şimdi :) Trt 1 de çoçuğum büyürkende obeziteyi konuşuyorlar hanımlar güzel bilgiler veriyorlar :)
bence iki isimde çok güzelll kesinlikle koymalısın etrafına ne bkaıyorsun içinden geleni sevdiğini koy
güzel isim canım. anlamı ne?oğlişimin ismi KUTHAN olacak inş.
KUTHAN olacak inş.sağol canım sen ne koymayı düşünüyorsun
kızlar bende kızıma ECE ismini koyma istiyorum kayınvalidem ECESU diyo sizce hangisi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?