2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

KIZlar ben biraz işlerime döneyimmm
tekrar girerim
1 ay içinde raporlarımı bitirmem lazımmm püfsss

Canım ıslak mendil bi de pişik önleyici krem unutma bence, bi de bez sayısını artırsan mı acaba? 3 gün ne olur ne olmaz?

gunaydıncnmm bızde daha ıyıyız gecemıs pek ı gecmedı.. ıns bugece rahat uyurum ..amın cnm sennde kandılın mubarek olsun allahın ıznıyle buaksam hepımız ıcın dua edıcemm ..cemrenın ııolmasına sevındım

Son düzenleme:

soyadımızda demirci
ali de güzel oluyo canım, benım bı ara aklımdan gecmıstı, ama soylemedım bıle eşime, koyamayızz,, eşimin babasının adı ali, ve 3 yasndan snra hiiç gormemıs,adam aramamıs kı görsün,,
Neyla: muradına erme demek, leylanın yanlıs yazılmısı gıbı duruyoo ama bi hoşuma gttı )))

of o da zormuş canım ya..yazık adama aklı sende kalcak dönünce...
tekrardan çok geçmiş olsun ..
anammmmm yalansı sancılar olabilir mi acaba doğuma alıştıran sancılar oluyormuş ya...hakkında hayyırlısı canım...
allah razı olsun canım ...amin..
allah yardımcısı olsun hemencecik çıkarıversin inş.arkadaşın..
iyiyiz valaa kızımda iyi çok şkr bi yaramazlık yok. sen nasılsın.. kramp için magnezyum almıyormusun?
kızlar yarın dr kontrolümüz var nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz kaç kilo oldu acaba bebişlerim
beni 32.hafta da çağırdı 2 hatfa sonra inş bebişini görürsün canım iyi haberlerini bekliyoruz kaçta gidicenbu arada kızımın adınıda cemre koyucam ama eylül de olsamı diye düşünüyorum bu arada 2 isimmi olsa diye kararsızım:44:
en nefret ettiğim durumlardan biridir
azonce bısey yazmıstım hedıye ıle ılgılı kımse bısey demedı
bana uyar canım iyi gelmiş aklına:128:

KIZlar ben biraz işlerime döneyimmm
tekrar girerim
1 ay içinde raporlarımı bitirmem lazımmm püfsss
kolay gele cnmm ...
Canım ıslak mendil bi de pişik önleyici krem unutma bence, bi de bez sayısını artırsan mı acaba? 3 gün ne olur ne olmaz?
cnm ıslak mendıll komılının zeytınyaglısını aldık yenı dogan bebek ıcın .. onu yazmamısım .. bıde bezı bı arkadas daha soledıı artıcam belkı yetmez..pısık kremı almadım hametann dıe bı krem duydum ıı gelıomus onu almayı dusunuyorum

yalancı sancılar artık olurmukı bılmıyorum senı aldım lısteye sekerım

günaydın güzel anneler.
Kandilimiz mübarek olsun.
Rabbim bugün dualarimizi kabul etsin.

Gece bikaç kere ağrıdan uyansakda güzel uyuduk uykumuzu aldık.

yalancı sancılar artık olurmukı bılmıyorum senı aldım lısteye sekerım

Tatlım ağız mendili koy kusarsa silmek için. Islak mendil yada pamuk koy.

Benim ark. Devlette yaptı kağıt havlu hasta bezi bide yatağa sermek için hasta örtüsü tek kullanılk
Sende hast sor tatlım

günaydın güzel anneler.
Kandilimiz mübarek olsun.doğumun 3 ekim olmasına rağmen doktorum 19 eylül yada 29 eylül rasında heran olabileceğini söyledi.çünkü ilk doğumumda sezeryan.inşallah sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız

Tatlım ağız mendili koy kusarsa silmek için. Islak mendil yada pamuk koy.

Benim ark. Devlette yaptı kağıt havlu hasta bezi bide yatağa sermek için hasta örtüsü tek kullanılk
Sende hast sor tatlım

ewt cnm agız mendılı henuz almadım alınca onuda eklıycem.. bızım devlet hastanesınde ıstıolar.. hasta bezı hasta ortusu onlarıda aldımm.. sımdılık sadece bebegın kıyafetlerı koydum dun.. kendıme gelmedı sıra daaha yavasyavas yapıyorumm sankı hepsını yapınca dogurucam gıbı

amın cnm ınss.. senınde kandılın mubarek olsun ..sezeryan olunca daha erken alıolar demı.. bakalım bızım son ayda ne karar verılıcek benım ılk bebegımm normal ıstıyorum hersyın hayırlısı tabıkıde..

Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)
canım kramp girdiğinde ayağını ters yöne doğru germeye calış biraz daha süresini azaltıyo ve acısını hafifletiyo ama gerçekten çok kötü bişey... çok sık girmeye başlarsa ilaç takviyesi almak gerekir maden suyuda faydalı oluyor ama maden suyu ayakları şişirebilir içindeki minerallerden dolayı cok içmemek gerek...

kızlar bende kızıma ECE ismini koyma istiyorum kayınvalidem ECESU diyo sizce hangisi??

ece ismi benimde hoşuma gidiyor ama ecesu yu pek beğenmedim bende daha bulamadım cok kararsızım artık karar verip ismiyle seslenmek istiyorum isimsiz kuzumaaaaa

suksuk ne çekilişi tatlım ben kaçırdım o kısmı işteyim ara ara bakabiliyorum....

eylul annelerı arasında cnmm en fazla max 2o tl yı gecmeden bırbırımıze bebıslerımız ıcın hedıye gonderelım dıyorum ptt kargodan... katılıma gore cekılıs olucak tabıkıde bakalımm kac kısı ıstıycek ona baglı..

Günaydın canım.. Seninde kandilin mübarek olsun.. Bende geceleri çok dönüyorum yaa sabah kalkarkende şu iki gün bacaklarıma kramp giriyor bugün ikisine birden girdi çok acıdılar [/QUOTE]
GECMIS OLSN CNM BNMDE OLEYDI AMA BIKACGNDR YOK YA KALSIYUM EKSIKLIGINDEN OLUOMUS DAHA ONCE BIRI ANANAS YIYN DEMISTI KALSIYUM COKMUS DENEMEKTE FAYDA VAR

ızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek
BEN EBRAR DUSUNUYRM AMA ESIM HALA KARARSIZ SON ANDA SUPRIZ YAPMAZ INS BANA
kızlar hedıye ıcınn cekılıss yapıcamm katılmak ısteyenler bıldırsınler bana..

BEN VARIMM

evet canım verilen tarihlerde ben 38 .39 haftalarda olmuş oluyorum zaten ama ilk doğumumu sancılandığımı bilmeden14 saat evde sancı çektim ve 37 haftamda doğum yaptım doktora gittiğimde suyum patladı ve apar topr sezeryana alındım çatı darlığı vardı bende

anladım cnmm.. catı mmuayenesı olmadık henuz bızde bakalım bıze nedıycekler hayırlısı :18::18:

ben artık okadar korkar oldumki 35haftadan sonra tetikte olacam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…