ıı geceler kızlar elıfımle ben geldık bakalım ben yokken neler kaynatılmıs :)) bı bakımmm
hastane bavulmuz ıcın kızımın kıyafetlerını hazırladımm .. neler koydum yazıyımdaa cok mu azmı sızdende yorum alırım hem
- hastane cıkıs setı 5li
- 2 tane 0-3 ay tulum
- 2 tane yarım kollu cıtcıtlı body 0-3 ay arası
- 3 tanee 0-3 ay arası cıtcıtlı zıbın
- 2 tane sapka
- 3 cıft corap en kucuklerınden
- 2 battanıyee bırı polar ama ınce.. bırıde penyee kundak tarzı
- bıberon
- emzık
- bebek alt acma 2 adet (kullan at olanlardan )
- 2tane altust takım 0-3 ay arası
- bebek bezı 15 adet
bunlar cok dıe dusunebılırsınızz ama burda 3 gun yatırıolarr.. bendeole dusunerek bunları koydumm. agızmendılı almadım alınca ondanda koyucam.. sımdılık bukadar kendım ıcınde yaavas yavass hazırlıkyapıcam yaptıkca yazarım yorumları beklıyorum
sedefler,melekangel,mihracee.panikduygu,suksuk,hasekisultan,mavismavis,asilemir+,sorcieree
hepinize günaydın hatunlar..kandiliniz mübarek olsun canlar...bu gece dualarda unutmayalım birbirimizi...
nasılsınız bakalım?geçmişe baktım da bu sabah herkes bi stresli uyanmış...
biz cemremle iyiyiz çok şükür
Canım git gör bebişlerini almışlarıdr kilolaları da seni bekliyorlardr yerim onları bennnn...
İsim bizde daha karar vermeedik Ayşe istiyorum ben eşim daha var düşünürüz diyo
Emir ismine Ali ismi yakışıyor. Emir ali güzel bence :) Neyla ne demek ki? Leyla gibi :)
Poğaçamın hamurunu yoğurdum çorbamı yapıyorum şimdi :) Trt 1 de çoçuğum büyürkende obeziteyi konuşuyorlar hanımlar güzel bilgiler veriyorlar :)
of o da zormuş canım ya..yazık adama aklı sende kalcak dönünce...Kızlar cok tşk ederim, biz iyiyiz çok sükür.Yani en azından kızımda bir sorun yok.Benim sol bacağım ve kalcamda agrı var.Kalcada kırık olabilirmiş. Birkaç gün bekleyip gözlemlicez agrı devam ederse kkursub yelekle bebegi koruyup röntgen cekilecekmiş.Ona cesaret edemem sanırım ne olur ne olmaz.Yalnız herseyde vardır bir hayır.Acile herzaman gittiğin hastaneye gittim adli vaka mı degil mi diye 1 saat beklettiler.kendi doktoruma ulasamadım bi türlü. Demeeki dogum filan olsa sansa kadere kim varsa onla doguracağız. Devletten hiçbir farkı yok.bir baska hastaneye gittik orada acil kadın dogumcu bile yok. Olur da gece dogum yaparsam bir süre doktor arayacağımız kesin bu özellerde..
Eşim malesef görevde cnm. Gitmeme gibi bir sansı yok.Suan bulundugu birimde tek calısıyor. Olayı duyunca izin istedi.Bi gözümle göreyim içim rarhat etmedi diye.Bgun gelecek ama persembe geri dönüyor.haftaya kadar yok
anammmmm yalansı sancılar olabilir mi acaba doğuma alıştıran sancılar oluyormuş ya...hakkında hayyırlısı canım...gunaydın annısler...dun gece dön dön hıc uyuyamadımkalktımm bende oturdum tv ızledım .. baktım olcak gıbı deıl yatayım belkı gelır dedımm.. gelmmedı .. gecede sancım olduu sanrımm rahmım genıslıo yıne ara aara bole oluoo.. hep altımda ıslaklık varmı dıee kontrol edıyormm sanırım psıkolojıkk..sabahta 6 da kalktımm uyuyamıyormmm neden bole oldu anlamadım...sımdıde esımı gonderdım kahvaltı yaptık .. oturuyorumm burası yagmurlu serınn .. kapalı bıgun
allah razı olsun canım ...amin..Cümleten selamun aleyküm hanımlar....
Berat kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin,, Hasta arkadaşlara dişi ağrıyanlar, hastanede kalanlar, beli ağrıyanlara, psikolojisi bozulanlara. sabah kramplarla uyananlara, gece uyuyamayanlara, Rabbim şifa versin :) Bu arada kızlar yakın arkadaşım şimdi suni sancı çekiyor haftasını doldurmuştu bi dua edin de hayırlısıyla gelsin bebişi... Rabbim iş arayanlara iş, maaaşına zamn isteyenlere zam versin... Bebişlerimizin sağlıklı akıllı hayırlı evlat olmalarını nasip eylesin aminnnnn
Topicin imamlığını aldım ahahha
Canlar nasılsınız?
Bem sabahları krampla uyanmaya başladım ya çok acıyor... Sabah arkadaşım aradı poğaça tarifi için ona tarif verdim. Kalktım birisi sabah sabah kek poğaça yapmış nası kokuyo bende mi yapsam bu hafta yapmıcaktım ama canm istiyo yaa
beni 32.hafta da çağırdı 2 hatfa sonrakızlar yarın dr kontrolümüz var nasıl sabırsızlanıyorum bilemezsiniz kaç kilo oldu acaba bebişlerim
bana uyar canım iyi gelmiş aklına:128:azonce bısey yazmıstım hedıye ıle ılgılı kımse bısey demedı
kolay gele cnmm ...KIZlar ben biraz işlerime döneyimmm
tekrar girerim
1 ay içinde raporlarımı bitirmem lazımmm püfsss
cnm ıslak mendıll komılının zeytınyaglısını aldık yenı dogan bebek ıcın .. onu yazmamısım .. bıde bezı bı arkadas daha soledıı artıcam belkı yetmez..pısık kremı almadım hametann dıe bı krem duydum ıı gelıomus onu almayı dusunuyorumCanım ıslak mendil bi de pişik önleyici krem unutma bence, bi de bez sayısını artırsan mı acaba? 3 gün ne olur ne olmaz?
yalancı sancılar artık olurmukı bılmıyorum senı aldım lısteye sekerımof o da zormuş canım ya..yazık adama aklı sende kalcak dönünce...
tekrardan çok geçmiş olsun ..
anammmmm yalansı sancılar olabilir mi acaba doğuma alıştıran sancılar oluyormuş ya...hakkında hayyırlısı canım...
allah razı olsun canım ...amin..
allah yardımcısı olsun hemencecik çıkarıversin inş.arkadaşın..
iyiyiz valaa kızımda iyi çok şkr bi yaramazlık yok. sen nasılsın.. kramp için magnezyum almıyormusun?
beni 32.hafta da çağırdı 2 hatfa sonrainş bebişini görürsün canım iyi haberlerini bekliyoruz kaçta gidicen bu arada kızımın adınıda cemre koyucam ama eylül de olsamı diye düşünüyorum bu arada 2 isimmi olsa diye kararsızım:44:
en nefret ettiğim durumlardan biridir
bana uyar canım iyi gelmiş aklına:128:
yalancı sancılar artık olurmukı bılmıyorum senı aldım lısteye sekerım
Tatlım ağız mendili koy kusarsa silmek için. Islak mendil yada pamuk koy.
Benim ark. Devlette yaptı kağıt havlu hasta bezi bide yatağa sermek için hasta örtüsü tek kullanılk
Sende hast sor tatlım
günaydın güzel anneler.
Kandilimiz mübarek olsun.doğumun 3 ekim olmasına rağmen doktorum 19 eylül yada 29 eylül rasında heran olabileceğini söyledi.çünkü ilk doğumumda sezeryan.inşallah sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız
canım kramp girdiğinde ayağını ters yöne doğru germeye calış biraz daha süresini azaltıyo ve acısını hafifletiyo ama gerçekten çok kötü bişey... çok sık girmeye başlarsa ilaç takviyesi almak gerekir maden suyuda faydalı oluyor ama maden suyu ayakları şişirebilir içindeki minerallerden dolayı cok içmemek gerek...Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)
kızlar bende kızıma ECE ismini koyma istiyorum kayınvalidem ECESU diyo sizce hangisi??
suksuk ne çekilişi tatlım ben kaçırdım o kısmı işteyim ara ara bakabiliyorum....
sut ve muz tuket cnm kramp ıcın ılerrı boyuttaysaa magnezyum yazsın drrun.. gecmısolsun.. buarada duaların ıcınn tskler cnm amın hersey ıstedıgımız gıbbı olur ınss.... cnın cok cektıyse yapıver az yersın bıseycık olmmazz
ekmek kızartması mıde yanmasında ı gelıomus nette okudumm .. afıyet oolsun cnmm
BEN EBRAR DUSUNUYRM AMA ESIM HALA KARARSIZ SON ANDA SUPRIZ YAPMAZ INS BANAızlar bebişlerin isimlerine karar verebildiniz mi? ben hala düşünüyorum ya offff ne zormuş karar vermek
kızlar hedıye ıcınn cekılıss yapıcamm katılmak ısteyenler bıldırsınler bana..
amın cnm ınss.. senınde kandılın mubarek olsun ..sezeryan olunca daha erken alıolar demı.. bakalım bızım son ayda ne karar verılıcek benım ılk bebegımm normal ıstıyorum hersyın hayırlısı tabıkıde..
evet canım verilen tarihlerde ben 38 .39 haftalarda olmuş oluyorum zaten ama ilk doğumumu sancılandığımı bilmeden14 saat evde sancı çektim ve 37 haftamda doğum yaptım doktora gittiğimde suyum patladı ve apar topr sezeryana alındım çatı darlığı vardı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?