2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aynen bende bu durumdayim..bulantilarim gecti derken cok kotu yanmalar basladi hic beslenemiyorum

ne olucak bizim bu durumumuz bilmiyorum..en erken 12. hftdan önce geçmez diyolar..ilk 3 ay bebek anneden besleniyormuş ama yinede benim için hiç rahat değil.. hormonlarında etkisiyle bazen bu duruma sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum..

Yalniz degilsin cnm bende bunalimda hissediyorum kendimi arada bir .. Bizim burda yaz havalarda cok sicak dahada zorlasiyor isim..

sarederen,kese etrafında kanama yoksa sorun yok kendimden biliyorum;kanamam,kahve akıntım olmamasına rağmen kesenin etrafında kanamam vardı.arkasından düşük yaşadım malesef.olumsuz bir şeye takılma,gerçekten üzerine çekersin...şun 6 haftalık hamileyim,kesemi gördüm o kan bölgesini görmemek beni çoook mutlu etti.inan bana kese bölgem temiz olsa ve kanamam olsa kafama hiiiç takmam önlem amacıyla dinlenirim sadece.Rabbim hepimize güzel güzel doğumlar nasip etsin inşallah

yemek yapmak bana eziyet sanki oturmuş kara kara düşünüyorum ne yemek yapsam diye balık ve tavuk dan tiksindim aklıma geldikçe midem bulanıyor.zaten sütle aram hiç yok bir türlü sevemedim.üstüne geçen içtiğim folik asit yüzünden kendimi lavaboya attığımdan beri artık içemiyorum.
kızlar bazı sitelerde folik asiti bu haftalarda kullanmaya gerek olmadığı yazıyordu ne kadar doğru acaba.bu konuda bilginiz varmı?:26:

canım allah razı olsun senden beni çok rahatlattın. kesenin etrafında kan göremedi dün doktor sadece rahimde kasılma vaar dedi, şua n itibariyle de azaldı kanamam baya, artık kalıntılar dökülüyor. sen de mi haftalıksın aynıyız senle. allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

cevap veren, destek olan diğer tüm arkadaşlareıma da sonsuz teşekkür ediyorum. umarım herşey gönlünüzce olur..

bende okumuştum onu 8 .hftdan sonra gerek yok diye yazıyordu..ama benim doktorum 4. aya kadar kullan dedi..birde pek bişey yiyemediğim için folik asiti içeyim diyorum..başka vitamin hapıda kullanmıyorum..aslında doktor başka vitamin hapı verse bırakmak istiyorum çünkü bu folik asit hapıda midemin bulantısını arttırıyor gibi geliyor..

bu arada bende hapı zor yutmaya başladım..

merhaba kızlar.. 19 ocakta doktora gittim ve hamileyiim :) beta hcg değeri 1102.53 çıktı. doktor ultrosondan göremedi ve çok küçük dedi. ne kadarlık olduğunuda söylemedi. büyük ihtimal bende eylül annesiyim :)) bu değere göre kaç haftalık hamile olduğumu bilen varmı??

canım öncelikle tebrikler genelde değere göre değilde son adet tarihine göre hesaplanır. Herkesde beta hcg farklı olur

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi olupda hamiş olan arkadaşımız varsa 12. Gün beta hcg değeri kaç çıkmıştı acaba

canım ben tüpbebekle sonuç alamadım ama sonrasında doğal olarak hamile kaldım .28 günü baz alarak 1 gün geçmişti beta hcg 113 çıktı bir hafta sonra 1000 olmuştu.daha ölçüm yapılmadı zaten 5 gün daha geçti kese gözüktü.adet tarihinden hesaplarsan daha iyi olur.inşallah sen de hamşsindir canım.Kanda baktır doktorun söyler zaten değerinin normal olup olmadığını.

canım öncelikle tebrikler genelde değere göre değilde son adet tarihine göre hesaplanır. Herkesde beta hcg farklı olur
son adet tarihim 2 aralık ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi falan bilmiyorum. doktora gittikten sonra 12 gün geçti. acaba değer ne kadar artmıştır. ultrosonda rahatça görülürmü ??

son adet tarihim 2 aralık ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi falan bilmiyorum. doktora gittikten sonra 12 gün geçti. acaba değer ne kadar artmıştır. ultrosonda rahatça görülürmü ??

adetin 12 gün geçmişse rahat görülür canım sıkıntı yapma. Belki kalp atışı bile görülür

aleyna arkadaşımıza Rabbim sabır versin.biliyorum kolay değil üzüntünü hafifletmez belki ama Rabbimin izni ile kromozom anomalisi olan gebeliği vücut düşük olarak sonlandırıyormuş sağlıklı olmadığı için.Ve rahim gebeliği öğrendiği için çok kolay hamile kalınıyormuş düşük sonrası diğer ay hemen hamile kalan arkadaşlar var.Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin inşallah

kızlarrrrr ben geldımmm...bugun bebısımı gordum allahıma sukurler olsun hersey yolunda...2 aylık olmusuz:))

adetin 12 gün geçmişse rahat görülür canım sıkıntı yapma. Belki kalp atışı bile görülür
:) çook teşekkürler. yarın adet günümü 1 ay geçmiş olacağım zaten :) geçen sefer ultosanda görünmeyince çok korkmuştum. inş. bi dahaki gidişimde görcem o zaman bebişimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…