Aynen bende bu durumdayim..bulantilarim gecti derken cok kotu yanmalar basladi hic beslenemiyorum
ne olucak bizim bu durumumuz bilmiyorum..en erken 12. hftdan önce geçmez diyolar..ilk 3 ay bebek anneden besleniyormuş ama yinede benim için hiç rahat değil.. hormonlarında etkisiyle bazen bu duruma sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum..
herkese selam,
daha pazar akşamı beni de listeye eklemenizi istemiştim eylül 2012 annesi olarak. akabinde pazae gecesi hafif pembemsi kanamam başladı. 6 artı 3 teydim. doktora gittik, ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duyduk, 3 mm olmuş, pıtır pıtır atıyordu kalbi, ama rahimde kasılma olduğunu ve düşük tehdidim olduğunu söyleyerek rapor verdi doktorum. progeston verdi vajinal kullanmam için. eve geldim kanamam yavaş yavaş arttı ve tıpkı reglimin ilk günü gibi kanamam başladı, sanki regl oluyorum, karnımda da çok hafif regl ağrısı benzeri ağrı. doktoru aradım bir fitil daha verdi ismini şu an hatırlayamadım makattan almam için, onu da kullanmaya başladım. gelen kanama nasıl anlatsam böyle adet gibi içinde kan pıhtıları da var. düşük mü yaptım bilmiyorum. doktor çok şiddetli kramp tarzı bir kanamam olmadıkça endişe etme dedi ama benim hiç umudum yok şu an. öyle kötüyüm ki, allah kimseye yaşatmasın, dün kalp atışlarını duyunca ağlamıştık sevinçten eşimle, şimdi ise yok biliyorum. üstüne görme diye birşey varmış ama bana saçma geliyor, yani bu kadar kanamaya bebek nasıl sağlıklı olabilir ki, herşeya hazırlıklıyım artık. doktor baktığında kese ve etrafında herhangi bir kanama görülmediğini söyledi peki nerden geldi bunca kan. bilmiyorum kızlar. size tavsiyem çok fazla forumlarda gezmeyin. ben her kötülüğü okuya okuya çektim üstüme resmen. canınızı sıkmayın. umarım benim yaşadığımı yaşamaz bebeklerini eylül ayında hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. bana dua edin olur mu, belli mi oluır belki de yaşıyordur bebeğim tutunmuştur annesine. allahın verdiği bu mucize belki yine mucize olup tutunur annesine.
sevgiyle kalın...
mesaj gönderemiyorum canım ya
sarederen,kese etrafında kanama yoksa sorun yok kendimden biliyorum;kanamam,kahve akıntım olmamasına rağmen kesenin etrafında kanamam vardı.arkasından düşük yaşadım malesef.olumsuz bir şeye takılma,gerçekten üzerine çekersin...şun 6 haftalık hamileyim,kesemi gördüm o kan bölgesini görmemek beni çoook mutlu etti.inan bana kese bölgem temiz olsa ve kanamam olsa kafama hiiiç takmam önlem amacıyla dinlenirim sadece.Rabbim hepimize güzel güzel doğumlar nasip etsin inşallah
Selam kizlar nasilsiniz.
yemek yapmak bana eziyet sanki oturmuş kara kara düşünüyorum ne yemek yapsam diye balık ve tavuk dan tiksindim aklıma geldikçe midem bulanıyor.zaten sütle aram hiç yok bir türlü sevemedim.üstüne geçen içtiğim folik asit yüzünden kendimi lavaboya attığımdan beri artık içemiyorum.
kızlar bazı sitelerde folik asiti bu haftalarda kullanmaya gerek olmadığı yazıyordu ne kadar doğru acaba.bu konuda bilginiz varmı?:26:
bende okumuştum onu 8 .hftdan sonra gerek yok diye yazıyordu..ama benim doktorum 4. aya kadar kullan dedi..birde pek bişey yiyemediğim için folik asiti içeyim diyorum..başka vitamin hapıda kullanmıyorum..aslında doktor başka vitamin hapı verse bırakmak istiyorum çünkü bu folik asit hapıda midemin bulantısını arttırıyor gibi geliyor..
merhaba kızlar.. 19 ocakta doktora gittim ve hamileyiim :) beta hcg değeri 1102.53 çıktı. doktor ultrosondan göremedi ve çok küçük dedi. ne kadarlık olduğunuda söylemedi. büyük ihtimal bende eylül annesiyim :)) bu değere göre kaç haftalık hamile olduğumu bilen varmı??
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi olupda hamiş olan arkadaşımız varsa 12. Gün beta hcg değeri kaç çıkmıştı acaba
son adet tarihim 2 aralık ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi falan bilmiyorum. doktora gittikten sonra 12 gün geçti. acaba değer ne kadar artmıştır. ultrosonda rahatça görülürmü ??canım öncelikle tebrikler genelde değere göre değilde son adet tarihine göre hesaplanır. Herkesde beta hcg farklı olur
son adet tarihim 2 aralık ama adetim düzensiz olduğu için yumurtlama tarihimi falan bilmiyorum. doktora gittikten sonra 12 gün geçti. acaba değer ne kadar artmıştır. ultrosonda rahatça görülürmü ??
:) çook teşekkürler. yarın adet günümü 1 ay geçmiş olacağım zaten :) geçen sefer ultosanda görünmeyince çok korkmuştum. inş. bi dahaki gidişimde görcem o zaman bebişimi :)adetin 12 gün geçmişse rahat görülür canım sıkıntı yapma. Belki kalp atışı bile görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?