hiç istemediğim şey olduu.çok gazım varmış doktor vajinal ultrasonla baktı.Çok şükür bebişimin kalp atışlarını duydum.ama geçen hafta 5 buçuk haftalık demşti bugün 1 hafta geçti 6 hafta 1 günlük dedi.yani 3 gün geri.inşallah gelişimi iyi olur.bu hamilelik ne kadar stresli bişeymiş yaa.Bu korkularla insan tadını çıkaramıyor gerçekten.ben de 7 ayı dolduktan sonra kıyafet alıcam diyorum.hiç bakamıyorum cicilerine.Rabbim korkularımızdan emin eylesin bizleri.
canım bende aynı dertten yakınıyodum. korkma 15 gün kadar fark olması normalmiş. Tecrübeli arkadaşlarımızn ve doktorumun söyledi şey buydu
hiç istemediğim şey olduu.çok gazım varmış doktor vajinal ultrasonla baktı.Çok şükür bebişimin kalp atışlarını duydum.ama geçen hafta 5 buçuk haftalık demşti bugün 1 hafta geçti 6 hafta 1 günlük dedi.yani 3 gün geri.inşallah gelişimi iyi olur.bu hamilelik ne kadar stresli bişeymiş yaa.Bu korkularla insan tadını çıkaramıyor gerçekten.ben de 7 ayı dolduktan sonra kıyafet alıcam diyorum.hiç bakamıyorum cicilerine.Rabbim korkularımızdan emin eylesin bizleri.
canım bende aynı dertten yakınıyodum. korkma 15 gün kadar fark olması normalmiş. Tecrübeli arkadaşlarımızn ve doktorumun söyledi şey buydu
evet bende öyle oldum. Korkuyorum artık eşim göndermiycek doktorabende en son gittgimde 6 gün geriden demişti, ama onemlı olan onun güngüne büyümesi demişti, gerçekten bu hamilelik cok stresliymiş ya her doktorda cıksımda baska bırsey kafaya takarken buluyorum kendimi
Yok hocama demedim daha. Hoş biz daha ailelerimize bile söylemedik. Şu riskli dönemi atlatalım dedik. Hocam bana sürekli kongre dayayıp duruyor da. 1 ay sonra stresli bir kongre var. Onu ertelemek istiyorum. HEm uçak yolculuğu, hem bavul taşıma, hem stres.... Dr ertelemene gerek yok dedi ama birsey olursa çok üzüleceğim. O yüzden hocama söylesem mi söylemesem mi ikilemini yaşıyordum. Daha da söylemedim...
umarım bulantınız olmaz gerçektende çok moral bozucu birşey çünkü..
yemek yapmak bana eziyet sanki oturmuş kara kara düşünüyorum ne yemek yapsam diye balık ve tavuk dan tiksindim aklıma geldikçe midem bulanıyor.zaten sütle aram hiç yok bir türlü sevemedim.üstüne geçen içtiğim folik asit yüzünden kendimi lavaboya attığımdan beri artık içemiyorum.
kızlar bazı sitelerde folik asiti bu haftalarda kullanmaya gerek olmadığı yazıyordu ne kadar doğru acaba.bu konuda bilginiz varmı?:26:
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi olupda hamiş olan arkadaşımız varsa 12. Gün beta hcg değeri kaç çıkmıştı acaba
kızlarrrrr ben geldımmm...bugun bebısımı gordum allahıma sukurler olsun hersey yolunda...2 aylık olmusuz:))
aman canim cok yorma kendini.
dondurucuda sigara boregi var, kizartayim mi sana?
hadi bakalim, hayirli haberler getir bize...
kızlarrrrr ben geldımmm...bugun bebısımı gordum allahıma sukurler olsun hersey yolunda...2 aylık olmusuz:))
Hamisler bisey sormak istiyorum dun aksam bi ablamiz bizdeydi benim cok zayifladigimi yemek yemedigimi dusundu ki yiyorum midem el verdigi surece bana yemegini yemezsen bebek dusebilir dedi moralimi cok bozdu bole bisey varmidir inanmak istemiyorum cunku doktorum hic bi sekilde dusuk tehlikesi gormedi moralimi cok bozdu
Herkese merhaba,
Bende Eylül annesi olacağım kısmetse, şu anda bebeğim tam 6+0. İlk bebeğim ama tamamen sürpriz oldu bizim içinAdetim 1 gün gecikti, normalde hiç gecikmezdi, evde test yaptım pozitif çıktı ve 1 hafta önce doktora gidip kesesini gördük , ctesi günü de kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse. Ama yaklaşık 5-6 gündür mide bulantılarım ve baş dönmelerim başladı, gerçekten çok zormuş. bütün gün midem bulanıyor, hatta geceleride ve neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum, birde midemde yanma ve gaz oluyor. üstüne üstlük, yoğun bir iş hayatım varken , hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta kadar önce işten çıkarıldım şimdi mecburen evdeyim ve çok sıkılıyorum. Allah tüm hamişlere yardım etsin ve bebek isteyen herkese nasip etsin
yaa kızlar afiyet olsun bebişlerinize yarasın inşallah..nasıl yiyosunuz ben hiç birşey yiyemiyorum bulantınız yokmu?bende iştah filan yok...sabahtan beri doğrudürüst bişi yemedim 3. ay dolsa da rahatlasam diye bekliyorum..belki düzelir bu iştah bulantı filan....
gözün ayıdn :)
milletin ağzı torba değil ki büzesin. düşünmeden konuşurlar.
canını sıkma, sen beslenme dikkat ettikten sonra koyver rahman gitsin :)
gözün aydın olsun
bebişin de kısmetiyle gelir inşlh.
ay kızlar hadi portakal suyu sıkıorum kimler gelio bebeişler c vitamini alsınlar bekliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?