2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hiç istemediğim şey olduu.çok gazım varmış doktor vajinal ultrasonla baktı.Çok şükür bebişimin kalp atışlarını duydum.ama geçen hafta 5 buçuk haftalık demşti bugün 1 hafta geçti 6 hafta 1 günlük dedi.yani 3 gün geri.inşallah gelişimi iyi olur.bu hamilelik ne kadar stresli bişeymiş yaa.Bu korkularla insan tadını çıkaramıyor gerçekten.ben de 7 ayı dolduktan sonra kıyafet alıcam diyorum.hiç bakamıyorum cicilerine.Rabbim korkularımızdan emin eylesin bizleri.

canım bende aynı dertten yakınıyodum. korkma 15 gün kadar fark olması normalmiş. Tecrübeli arkadaşlarımızn ve doktorumun söyledi şey buydu

canım bende aynı dertten yakınıyodum. korkma 15 gün kadar fark olması normalmiş. Tecrübeli arkadaşlarımızn ve doktorumun söyledi şey buydu

sağol canım mide bulantılarımı anlatırken onu soramamıştım eve gelene kadar düşündüm eşimle de bişey paylaşamıyorum benden fazla stresli,panik.rahatladım çok sağol.

canım merak etme doktora ilk gittiğimde benimde 3 gün geri gözüktü..bende korkmuştum acaba gelişmedimi diye..ama 1 hftsonra gittiğimde ise tam haftasında dedi...zaten 3 günlük ileri yada geri oynamalar olabiliyomuş normalmiş doktor öyle demişti bana..

bende en son gittgimde 6 gün geriden demişti, ama onemlı olan onun güngüne büyümesi demişti, gerçekten bu hamilelik cok stresliymiş ya her doktorda cıksımda baska bırsey kafaya takarken buluyorum kendimi

bende en son gittgimde 6 gün geriden demişti, ama onemlı olan onun güngüne büyümesi demişti, gerçekten bu hamilelik cok stresliymiş ya her doktorda cıksımda baska bırsey kafaya takarken buluyorum kendimi
evet bende öyle oldum. Korkuyorum artık eşim göndermiycek doktora

kolay gelsin. bizimki 6 sene üstüne güç bela geldiği için bardak bile yılamıyorum desem yeridir :)
3 ayı bi atlatalım da, sonrasına bakarız
umarım bulantınız olmaz gerçektende çok moral bozucu birşey çünkü..

aynen katılıyorum. bulantı değil de mide debi tuhaflık var bende.

bende tam tersini biliyorum. hamilelkten 3 ay evvel başlayıp 12. haftaya kadar kullanmak gerekli demişti doktor
folbiol kullanıyorum ben
Arkadaşlar tüp bebek tedavisi olupda hamiş olan arkadaşımız varsa 12. Gün beta hcg değeri kaç çıkmıştı acaba

163 idi. ikinci testte de 383 e çıkmıştı

selam nasılsınız eylül anneleri bu cumartesi doktor kontrolum var bebişimi görücem inşalah herşey yolundadır dua edin kızlar

Hamisler bisey sormak istiyorum dun aksam bi ablamiz bizdeydi benim cok zayifladigimi yemek yemedigimi dusundu ki yiyorum midem el verdigi surece bana yemegini yemezsen bebek dusebilir dedi moralimi cok bozdu bole bisey varmidir inanmak istemiyorum cunku doktorum hic bi sekilde dusuk tehlikesi gormedi moralimi cok bozdu

Herkese merhaba,

Bende Eylül annesi olacağım kısmetse, şu anda bebeğim tam 6+0. İlk bebeğim ama tamamen sürpriz oldu bizim için Adetim 1 gün gecikti, normalde hiç gecikmezdi, evde test yaptım pozitif çıktı ve 1 hafta önce doktora gidip kesesini gördük , ctesi günü de kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz kısmetse. Ama yaklaşık 5-6 gündür mide bulantılarım ve baş dönmelerim başladı, gerçekten çok zormuş. bütün gün midem bulanıyor, hatta geceleride ve neredeyse hiçbir şey yiyemiyorum, birde midemde yanma ve gaz oluyor. üstüne üstlük, yoğun bir iş hayatım varken , hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta kadar önce işten çıkarıldım şimdi mecburen evdeyim ve çok sıkılıyorum. Allah tüm hamişlere yardım etsin ve bebek isteyen herkese nasip etsin

aman canim cok yorma kendini.
dondurucuda sigara boregi var, kizartayim mi sana?
hadi bakalim, hayirli haberler getir bize...

ay canım yeni okudum geçmişi:) sigara böreği içinnn teşekkür ederim yemiş kadar oldum :) bak ben de de bir sürü şey var alışveriş yaptık bende beklerim ne istersen var hehe :)

kızlarrrrr ben geldımmm...bugun bebısımı gordum allahıma sukurler olsun hersey yolunda...2 aylık olmusuz:))

gözün ayıdn :)

milletin ağzı torba değil ki büzesin. düşünmeden konuşurlar.
canını sıkma, sen beslenme dikkat ettikten sonra koyver rahman gitsin :)

gözün aydın olsun

bebişin de kısmetiyle gelir inşlh.

al bendende okadar.. hiç birşey yiyemiyorum. herşey midemi kaldırıyor. sabaj uyanır uyanmaz lavaboda buluyorum kendimi.. bende sabırsızlıkla bu dönemin geçmesini bekliyorum..

ay kızlar hadi portakal suyu sıkıorum kimler gelio bebeişler c vitamini alsınlar bekliorum

Dogru diyorsun milletin agzi torba degilki buzesin insan moral vercegine daha cok moralimi bozuyor

ay kızlar hadi portakal suyu sıkıorum kimler gelio bebeişler c vitamini alsınlar bekliorum

Portakal suyu bana cok iyi geliyor her sabah ya iciyorum yada yiyorum afiyet bal seker olsun yarasin bebise

Simdi eylul annelerinin grubunu okuyorumda biz suan mide bulantisi diyoruz onlar bebeklerinden bahsediyor bizde eylulden sonra ins baslariz uykusuzluk cekiyorum bebek yemek yemiyor agliyor

saol canım benim bebeişim bugün ilk kez süt içti zaten :)) gerçi beni çok rahatsız etti ama... bir daha sıcak içmem...

bende 2009 eylül annelerinde takılıodum ordan buraya terfi ettim 2012 eylül annesi olacağım şimdi de... 2 sayfaya yetiişmek biraz zor oluo...

Kızlar merhaba, hani neredeyse herkes arada bahsetmiş ya endişeliyim merak ediyorum diye. Ben de bu konuda liste birincisiyim sanırım gece çok sinir bişey başıma geldi hala kafamdan atamıyorum.

Neyse uyku düzenim bozuldu dün gece 4 te uyandım foruma baktım şu aşağıdaki tickerdan yapayım dedim. Merak edip orayı burayı kurcalamicaksın!!!

Herkesin seçtigi gibi o ilk sayfada pregnant birthday aniversary falan var ya resimli oradan pregnant seçtim yaptım beğenmedim tekrar ne varmış ne yokmuş diye ana sayfaya döndüm. Battaniye üzerinde pespembe bebek resmiyle memory, memorial mı ne yazıyordu ona girdim başladım günleri girmeye, bulduğum tek kutucuğa SAt ı girdim, sonra resim seçtim bir güzeller kanatlı falan bebekler, kafalarında hareler, melekler sevimli geldi seçerek devam ettim, sonra tamam bitti dedim alt yazısıyla çiktı ingilizce tabi, aramızdan ayrılalı 9 hafta oldu falan diyo. Gözlerim yuvalarından fırladı kapat kapat diye çıktım netten. Sonra da sakinleştiremedim kendimi yoksa bi işaret mi diye..... Of kendimden sıkıldım cidden... Hiç bir belirtim yok hamilelik bi beynimi vurdu herhalde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…