2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herseyden alinma, herseyi olumsuz dusunme normal canim, cogu hamisde oluyor

Son düzenleme:
slm kızlar benim rahimde sızlama oluyo vede arada bel ağrısı sıkıntı olurmu acaba galiba doktora görünmelym ya sizde durumlar nasıl benm zor oluyo çok yorgunum yemeklermide az yemeye başladım yiyemiyorum zor oluyomuş valla hoş ilk gebeliğim bundanda zordu ya buna şükür

kızarrr cumartesii bendimde randavum var inşallah yollar açılırda gide biliriz.....resmen iki gündür sitede rehin kaldım kar yüzünden.....eşimde Mısırdan yarın geliyor.....buzdolabını görseniz kafa yarıyor resmen....evde hiç bişey kalmamış......kocam gelsin....ilk iş onu markete göndermek olacak.....

gönder kız bende bu sabah gönderdim. E ben gidemiyorum. Sağolsun istediğim herşeyi almış. Kuru kayısı uzum ceviz vs bitti herşey ya yiyip duruyorum. Az az sık sık olunca bitiyor herşey.

kizlar bende insaallah eylul annesi olacagim sat 15 aralik bebegimi 6+3 ken gordum kalp atislarini doktor iyi bebek dedi ama ayni zamanda kan pihtisi var dedi kahverengi akintim falan olmamisti hic igne verdi vurundum bir hafta dinlen cinsel iliski yasak dedi zaten ben hamile oldugumu ogrendigim gun bitirmistik gece hayatimizi ne olur ne olmaz diye cok bekledik bu bebegi cok korkuyorum boyle bir durumda kalan arkadasimiz var mi bir sorun olmaz degil mi arkadaslar yardim edin

maşaşlhh nasıl yiyorsunuzzz ya balık ben tikssindin en yararlı şeyden

canım sen de çok ii besleniyıorsun maşallhh bende 6 haftaya kadar öyleydin balıklar haftada 2 kez salatalar karışık
ceviz fındık fıstık üzümlr .....
şimdi sadece meyve istiyor canım yemeklri yiiyorum ama balık salata tavuk falan yiyemiyom
kıymetini bil mide bulantıların başlayana kadar yee

evt bende 3 ay dan sonrası çok öenmli diye duydun uzman tv de
ilk üç ayda anneden pek beslenmiyormuş kan değerleri önemliymiş

aynenn fobioldan tiksindim arada sırada almaya başladım ,zaten ilaçları dayadılar kaaciğer enzimelrim yüksek çıktı

aklıa kötü şeyler getirme benimde geliyor bazaen karnıma dua okuyorum nazar duları okuyorum
nas felak okuyorum

hoşgeldin :)
yok korkma bişey olmaz Allahın izniyle
senin durumında arkadaşlarımız oldu kanamalrı bile oldu
bişey olmadı Alllah şükür
kan pıhtsı varsa progestan vermiştir

herkese iyi akşamlar bugün kontrole gittik bebişim çok iyi dr kesenin çok güzel olduğunu söyledi herkese hayırlı hamişler olsun inşallah

arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada

Allah hayırlı evlat nasip etsin inş.Okundu...

canım tüm dualarım seninle akşam senin için zeynep azra mı ismin ismine hitaben ayetel kürsi okuyayım. bu arada tarçın , arı sütü bal ve çörekotu tohumunu macun kıvamına getir sabahları ye yumurtlama dönemin de özellikle.. yumurtalamaya büyük etkisivar aklının köşesinde bulunsun eşine de selenyum ace vitamin verebilirsin yan etkisi yok bunların kötü bişe de değil...

allah razı olsun canım ismim emine eğer sana uygunsa benim için yarın bir tane ayetel kürsi okur musun tavsiyelerin için de çok teşekkür ederim

hoşgeldin :)
yok korkma bişey olmaz Allahın izniyle
senin durumında arkadaşlarımız oldu kanamalrı bile oldu
bişey olmadı Alllah şükür
kan pıhtsı varsa progestan vermiştir

igne ve hap vermisti igneyi hemen vurundum yurtdisindayim ben ignenin ismine hic bakmadim verdigi hapi bulamadim eczanede sadece giitigim hastanenin eczasinda bulunuyomus doktoru aradik bulamadik hapi diye kullanmasada olur dedi bilmiyorum haftaya cumartesi tekrar gidecem kontrole ins kan pihtisi kaybolmustur ve bebegimde buyumustur cok bekledik ama birturlude sevinemedik melegimin geldigine

slm arkadasim ben 4.5 yil evlat hasreti cektim iki defa negatif sonuclanan asilamam oldu gercekten cok zor gunlerdi bende bebek olsun diye ne dua duyduysam okudum kim ne dua dediyse yaptim yumurtlama gunlerine de elimden geldigince takip ettim dualarim bitti bizde son care tupbebek icin doktora gittik adetime 5 gun kala.doktor hemen baslayalim dedi bir suru kan testi istedi ve bhcg de.ve benim degerim 15 cikti ve giderekte katladi deger ve son olarak 3 gun once gordum bebegimi sen daha yolun cok basindasin umarim melegin seni cok bekletmez ama sunu hic umutma hersey vakti gelince oluyo her adetimde elimi karnima koyup aglardim isyan etmekten cok korkardim artik Allah im halimi sana arzediyorum beni bana birakma diye cok dua ettim rabbim duamizi kabul etti insaallah rabbim size ve tum isteyenlere hayirli saglitli evlatlar verir ayetel kursiyi ne zaman istiyorsan okurum zamani soylemen yeterli Allah a emanet olun

allah razı olsun canım allah sabrının mükafatını vermiş ne güzel inşallah hayırlısyla kucağına aldığın günleri de görürsün canım eğer senin için de uygunsa 3 şubat cuma günü benim için bir tane okur musun

Allah kabul etsin canım ...bende okudum...

bende okudum bir anda 41 kişiden okumasını istediğini düşünerek ama her güne birtaneymiş senin istediğin. Sen beni de bir güne yerleştir, sonra da bana hatırlat, yine okurum.. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…