Kızlar merhaba, hani neredeyse herkes arada bahsetmiş ya endişeliyim merak ediyorum diye. Ben de bu konuda liste birincisiyim sanırım gece çok sinir bişey başıma geldi hala kafamdan atamıyorum.
Neyse uyku düzenim bozuldu dün gece 4 te uyandım foruma baktım şu aşağıdaki tickerdan yapayım dedim. Merak edip orayı burayı kurcalamicaksın!!!
Herkesin seçtigi gibi o ilk sayfada pregnant birthday aniversary falan var ya resimli oradan pregnant seçtim yaptım beğenmedim tekrar ne varmış ne yokmuş diye ana sayfaya döndüm. Battaniye üzerinde pespembe bebek resmiyle memory, memorial mı ne yazıyordu ona girdim başladım günleri girmeye, bulduğum tek kutucuğa SAt ı girdim, sonra resim seçtim bir güzeller kanatlı falan bebekler, kafalarında hareler, melekler sevimli geldi seçerek devam ettim, sonra tamam bitti dedim alt yazısıyla çiktı ingilizce tabi, aramızdan ayrılalı 9 hafta oldu falan diyo. Gözlerim yuvalarından fırladı kapat kapat diye çıktım netten. Sonra da sakinleştiremedim kendimi yoksa bi işaret mi diye..... Of kendimden sıkıldım cidden... Hiç bir belirtim yok hamilelik bi beynimi vurdu herhalde benim
kızarrr cumartesii bendimde randavum var inşallah yollar açılırda gide biliriz.....resmen iki gündür sitede rehin kaldım kar yüzünden.....eşimde Mısırdan yarın geliyor.....buzdolabını görseniz kafa yarıyor resmen....evde hiç bişey kalmamış......kocam gelsin....ilk iş onu markete göndermek olacak.....
birşey olmazzz canım ben sabahları süt içiyorum mutlaka
ogün akşamı balık oluyor yiyorum kendim pişiriyorum güvendiğim yerden alıyorum balık tayze sorun olmaz, hem senin çokkk uzn vaktin var içebiliyorsan iç sütünü
Ben dün 5+4 tüm. ve ancak keseyi görebildik.kalp atışı için 15 gün sonra gelmelisin dedi dr.
Dr bana ekmek yemek istemiyorsan yeme dedi. Zaten karbonhidrat ihtiyacını badem ve cevizden aldığımı düşünüyorum. İlk üç ay hele çok da önemli değil biliyorsun beslenme. Bir tek folik asit ve süt/yoğurt/peynir tüketimi önemli. Ama ben de kilo konusunda yavaş gitmek istediğimden ilk üç ay protein tabanlı besleneceğim. Ama 4. aydan itibaren istemesem de 1-2 dilim ekmek için zorlamam lazım kendimi...Zaten bebek büyüüdkçe daha çok acıkıyormuşsun.
ne olucak bizim bu durumumuz bilmiyorum..en erken 12. hftdan önce geçmez diyolar..ilk 3 ay bebek anneden besleniyormuş ama yinede benim için hiç rahat değil.. hormonlarında etkisiyle bazen bu duruma sinirlerim bozuluyor oturup ağlıyorum..
yemek yapmak bana eziyet sanki oturmuş kara kara düşünüyorum ne yemek yapsam diye balık ve tavuk dan tiksindim aklıma geldikçe midem bulanıyor.zaten sütle aram hiç yok bir türlü sevemedim.üstüne geçen içtiğim folik asit yüzünden kendimi lavaboya attığımdan beri artık içemiyorum.
kızlar bazı sitelerde folik asiti bu haftalarda kullanmaya gerek olmadığı yazıyordu ne kadar doğru acaba.bu konuda bilginiz varmı?:26:
Kızlar merhaba, hani neredeyse herkes arada bahsetmiş ya endişeliyim merak ediyorum diye. Ben de bu konuda liste birincisiyim sanırım gece çok sinir bişey başıma geldi hala kafamdan atamıyorum.
Neyse uyku düzenim bozuldu dün gece 4 te uyandım foruma baktım şu aşağıdaki tickerdan yapayım dedim. Merak edip orayı burayı kurcalamicaksın!!!
Herkesin seçtigi gibi o ilk sayfada pregnant birthday aniversary falan var ya resimli oradan pregnant seçtim yaptım beğenmedim tekrar ne varmış ne yokmuş diye ana sayfaya döndüm. Battaniye üzerinde pespembe bebek resmiyle memory, memorial mı ne yazıyordu ona girdim başladım günleri girmeye, bulduğum tek kutucuğa SAt ı girdim, sonra resim seçtim bir güzeller kanatlı falan bebekler, kafalarında hareler, melekler sevimli geldi seçerek devam ettim, sonra tamam bitti dedim alt yazısıyla çiktı ingilizce tabi, aramızdan ayrılalı 9 hafta oldu falan diyo. Gözlerim yuvalarından fırladı kapat kapat diye çıktım netten. Sonra da sakinleştiremedim kendimi yoksa bi işaret mi diye..... Of kendimden sıkıldım cidden... Hiç bir belirtim yok hamilelik bi beynimi vurdu herhalde benim
kizlar bende insaallah eylul annesi olacagim sat 15 aralik bebegimi 6+3 ken gordum kalp atislarini doktor iyi bebek dedi ama ayni zamanda kan pihtisi var dedi kahverengi akintim falan olmamisti hic igne verdi vurundum bir hafta dinlen cinsel iliski yasak dedi zaten ben hamile oldugumu ogrendigim gun bitirmistik gece hayatimizi ne olur ne olmaz diye cok bekledik bu bebegi cok korkuyorum boyle bir durumda kalan arkadasimiz var mi bir sorun olmaz degil mi arkadaslar yardim edin
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
allah hayırlı evlat nasip etsin inş.okundu...
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
canım tüm dualarım seninle akşam senin için zeynep azra mı ismin ismine hitaben ayetel kürsi okuyayım. Bu arada tarçın , arı sütü bal ve çörekotu tohumunu macun kıvamına getir sabahları ye yumurtlama dönemin de özellikle.. Yumurtalamaya büyük etkisivar aklının köşesinde bulunsun eşine de selenyum ace vitamin verebilirsin yan etkisi yok bunların kötü bişe de değil...
hoşgeldin :)
yok korkma bişey olmaz Allahın izniyle
senin durumında arkadaşlarımız oldu kanamalrı bile oldu
bişey olmadı Alllah şükür
kan pıhtsı varsa progestan vermiştir
slm arkadasim ben 4.5 yil evlat hasreti cektim iki defa negatif sonuclanan asilamam oldu gercekten cok zor gunlerdi bende bebek olsun diye ne dua duyduysam okudum kim ne dua dediyse yaptim yumurtlama gunlerine de elimden geldigince takip ettim dualarim bitti bizde son care tupbebek icin doktora gittik adetime 5 gun kala.doktor hemen baslayalim dedi bir suru kan testi istedi ve bhcg de.ve benim degerim 15 cikti ve giderekte katladi deger ve son olarak 3 gun once gordum bebegimi sen daha yolun cok basindasin umarim melegin seni cok bekletmez ama sunu hic umutma hersey vakti gelince oluyo her adetimde elimi karnima koyup aglardim isyan etmekten cok korkardim artik allah im halimi sana arzediyorum beni bana birakma diye cok dua ettim rabbim duamizi kabul etti insaallah rabbim size ve tum isteyenlere hayirli saglitli evlatlar verir ayetel kursiyi ne zaman istiyorsan okurum zamani soylemen yeterli allah a emanet olun
allah razı olsun canım ben bir liste yapıyorum da hergün bir hamile okuyacak toplam kırk bir gün seni de listemde bir güne yazsam okur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?