2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın nasıl gidiyor göbişler.kızım dün çok hareketliydi hiç durmadı maşallah.heralde yorulduki bugünde daha kalkmadı uyuyor öyle:)anasına çekmiş birgün ayakta birgün yatakta:)
kızlar bu arada birşey soracağım size aranızda pls(kandaki trombosit) değeri düşük olan varmı.benim bu ayki kontrolümde iyice düşmüş çıktı.bu değerde oldukça önemliymiş.haftalık takibe aldılar.yarın yine gidicem bakalım ne olacak.

valla ben memorial da yapıcam açıkçası 600 tl bebek bakım seti adı altında para alıyorlar ondan dolayı sadece yedek 1-2 parça bişi alıcam
bende medikalpark ta kısmetse ben henüz sormadım detayları ama memorial ı biliyorum hastaneler böyle set mi satıyorlar valla yeni duydum ama bence pahalı

çok şükür canım iyi atlattın yine..bundan sonra dikkat et olur mu altı kaygan oluyor bazı babetlerin dikkat et..eeee sana bakcak biri var mı bari canım

Canım teşekkür ederim.Eşim geldi, annem de yanımda.Bi elim yağda bi elim balda masallah

kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı karnımda akşamları acayip geriliyor çatlıcam ben bu aralar kesin

Göğüs ve karında kasıntı bende de var. 32. haftadan sonra gögüs için catlak kremi kullanmak gerekiyormus. Krındaki kasıntılar da normal deri gerildiği için.Ama göğüs uclarınla oynamamaya calıs.uyaracak seyler yapma. Allah korusn dogumun baslamasına neden oluyomus.Bizim için daha coook cok erken.

birşey öğrenmek istiyorum her gittiğimde soracam diyorum doktora unutuyorum bu içtiğimiz ilaçlar kan ilacı,magnorm,calsiyum ilacı bebeğe yarıyormu yoksa sadece bizim içinmi

Bildiğim kaadarıyla bu ilaçlar bizim için.Biz depoları dolduruyoruz bebek depolardan ihtiyacı olanı alıyor. Bizde olacak ki bebek de alabilecek.Dolaylı yoldan bebeğe faydası var tabii..

herşey yolunda demişsin cok sevindim bebeğinede maşallah.. sende en kısa sürede toparlarsın canım ama bol bol dinlen yorma kendini cok cok gecmiş olsun tekrar...
Teşekkür ederim canım.Dinleniyorum simdilik. Gece zaten uyumadıgım için yatmak kolay oluyor.Normalde hiç sevmem böyle bos bos yatmayı.

Geçmiş olsun canım.Umarım önemli bişi yoktur.Tedavisi nasıl oluyor bu durumun? İlaç filan mı? dikkat et kenidne.

Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)

geçmiş olsun canım
ben mağnezyum kullandığım halde 2 gündür sabahları 2 bacağıma aynı anda giren kramplarla uyanıyorum ayrıca 2 elim uyuşuk uyanıyorum haftaya kontrole gidicem doktora sorıcam herhalde sıcaklarla ve dönemimizle alakalı

ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım
ay senin biri kız biri erkek mi bayıldım yerim yerim çok tatlı
benim kızım olsa zeynep olabilirdi ama yiğit adı her 10 çocuktan 8 tanesi heralde çok insanda var ama senin içine sinen neyse o olsun

ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım

Canim zeynep koyma ne olkur:)hertaraf zeynep okula basslicak zeynep1 zeynep 2 aman allahim.onerilerim zafer-zumra enis-selis mete-mersa melih-mersa bera-vera...saglikla gelsinler...

maşallah maşallah :) Allah bir daha göstermesin ...

......................................................

herkese selam kızlar yaaa 2 haftadır neredeyse hiç kilo almadım normal mi yaaa bebek alıyodur demi hiç iştahım yok bu aralar hatta midem bulanıyo bi iki kere biraz çıkardım pazartesi doktora gidicem uçak için rapor almaya umarım bebeğim kilo almıştır kilo alımı duran var mıı

selam kızlar nasılsınız birkaç gündür gelemiyordum rahatsızdım ama dün bebeğimi gördüm çok iyiydi maşallah 28. haftam 1300 gr olmuş çok mutlu oldum rahatsızlığımı unuttum valla sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşaallah birde doğumum sezaryen olacakmış diğer doğumum sezaryen olduğu için riskli dedi doktor canım sıkıldı normal doğum istiyordum ama hayırlısı

ohh maşallah canım,büyüyoo bebişler :) benmde yarın kontrolum. bakalım nekadr olduk
sezeryan snrası normal dgum oluyo bazen, ama riskli dediyse yapacak bısey yok,hayırlısı olsun canm sezeryan yada normal farketmz saglıkla kavusalımda yavrularımıza:)), gecmış olsun bizde oglusumla iyiyizz, merktan öldürdü benı , sbhtan berı oynamadı, sımdı oynadı hafıf hafıf... cocuk sbhla aksamı karıstırıyoo sanırım, gece oynuyoo, gündüz uyuyomu nedır )

çok geçmiş olsun aman Allah korudu hepimiz daha dikkatli olalım

aleykümselam canım bende almadım aynıyım 2 haftadır hergün tartılıyorum ben.ama benimki şeker diyetinde olduğumda kaynaklanıyor...yani ben öyle düşünüyorum...sen kaç kilo aldın toplam da çok mu az kilon?

geçmiş olsun canım maşaalah iyi beslenmiş bebeğin.hayırlısı olsun canım sağlıklı doğsunlarda

canım daha önce sezeryan olan kişi için kaç yılgeçerse normal doğum yapabilir acaba sordunmu
bende 6 yıl önce 37 haftalık hamileyken acil sezeryana alınmıştım çok rahat geçirmiştim ameliyat sonrasını
ama o zamnan doktorumda çatı muayenesi yapmamıştı ama ultrasonda gördüğü kadarıyla çatın dar demişti şimdi kararsızım aksi birşey olmazsa normal mi doğursam diyorum ama biraz tırsıyorum ben heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…