normal canım sıkma ama ...burdan bi kaç arkadaşdan da gelmişti ..
bebeğe değil canım onlar bizim için...ama aynı zaman da bebeğe de yariyordur tabi...
bende medikalpark ta kısmetse ben henüz sormadım detayları ama memorial ı biliyorum hastaneler böyle set mi satıyorlar valla yeni duydum ama bence pahalıvalla ben memorial da yapıcam açıkçası 600 tl bebek bakım seti adı altında para alıyorlar ondan dolayı sadece yedek 1-2 parça bişi alıcam
çok şükür canım iyi atlattın yine..bundan sonra dikkat et olur mu altı kaygan oluyor bazı babetlerin dikkat et..eeee sana bakcak biri var mı bari canım
kızlar benim göğüslerim kaşınmaya başladı karnımda akşamları acayip geriliyor çatlıcam ben bu aralar kesin
birşey öğrenmek istiyorum her gittiğimde soracam diyorum doktora unutuyorum bu içtiğimiz ilaçlar kan ilacı,magnorm,calsiyum ilacı bebeğe yarıyormu yoksa sadece bizim içinmi
Teşekkür ederim canım.Dinleniyorum simdilik. Gece zaten uyumadıgım için yatmak kolay oluyor.Normalde hiç sevmem böyle bos bos yatmayı.herşey yolunda demişsin cok sevindim bebeğinede maşallah.. sende en kısa sürede toparlarsın canım ama bol bol dinlen yorma kendini cok cok gecmiş olsun tekrar...
kızlar günaydın nasıl gidiyor göbişler.kızım dün çok hareketliydi hiç durmadı maşallah.heralde yorulduki bugünde daha kalkmadı uyuyor öyle:)anasına çekmiş birgün ayakta birgün yatakta:)
kızlar bu arada birşey soracağım size aranızda pls(kandaki trombosit) değeri düşük olan varmı.benim bu ayki kontrolümde iyice düşmüş çıktı.bu değerde oldukça önemliymiş.haftalık takibe aldılar.yarın yine gidicem bakalım ne olacak.
Muz çok yemesemde süt içiyorum herün en az iki bardak süt ürünlerinide bol bol tüketiyorum bu haftaya kadar bişey yoktu iki gündür var çok aciiyy ya :)
ay senin biri kız biri erkek mi bayıldım yerim yerim çok tatlıben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım
ben oğluma yiğit kızıma zeynep mi koyam diye düşünüyorum ama etrafta çok zeynep var o yüzden kararsızım
Kızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
canım ecesu bence hem su içeren isimler çok bereketle gelirlermiş inşallahkızlar bende kızıma ECE ismini koyma istiyorum kayınvalidem ECESU diyo sizce hangisi??
selam kızlar nasılsınız birkaç gündür gelemiyordum rahatsızdım ama dün bebeğimi gördüm çok iyiydi maşallah 28. haftam 1300 gr olmuş çok mutlu oldum rahatsızlığımı unuttum valla sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşaallah birde doğumum sezaryen olacakmış diğer doğumum sezaryen olduğu için riskli dedi doktor canım sıkıldı normal doğum istiyordum ama hayırlısı
bayıldım içeridede onun aklından bunlar geçiyor demekki çok güzel :))
çok geçmiş olsun aman Allah korudu hepimiz daha dikkatli olalımKızlar biz evimize geldik çok sükür. Hastane yatağı ve yastığı çok rahatsızdı. Gece neredeyse hiç uyumadık. Kalcam ve bacağımdaki ağrı da düne göre daha iyi cok sükür. çıkmadan bir daha ultrason ve nst baktı doktor.Hersey yolunda şükür. Bebek 1570gr kafası 7.5cm boyu 26cm hersey gayet güzel.Benim de agrılarım zamanla gecicek ins. bir süre istirahat etmeliymişim.Hiç sevmem yatmayı ama yapcak bişi yok..Hepinizie ilginizden dolayı cok teşekkür ederim. Bugun kandil.Allah hepimiizn bebeklerini korusun, saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah. Herkese hayırlı kandiller..
aleykümselam canım bende almadım aynıyım 2 haftadır hergün tartılıyorum ben.ama benimki şeker diyetinde olduğumda kaynaklanıyor...yani ben öyle düşünüyorum...sen kaç kilo aldın toplam da çok mu az kilon?herkese selam kızlar yaaa 2 haftadır neredeyse hiç kilo almadım normal mi yaaa bebek alıyodur demi hiç iştahım yok bu aralar hatta midem bulanıyo bi iki kere biraz çıkardım pazartesi doktora gidicem uçak için rapor almaya umarım bebeğim kilo almıştır kilo alımı duran var mıı
geçmiş olsun canım maşaalah iyi beslenmiş bebeğin.selam kızlar nasılsınız birkaç gündür gelemiyordum rahatsızdım ama dün bebeğimi gördüm çok iyiydi maşallah 28. haftam 1300 gr olmuş çok mutlu oldum rahatsızlığımı unuttum valla sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşaallah birde doğumum sezaryen olacakmış diğer doğumum sezaryen olduğu için riskli dedi doktor canım sıkıldı normal doğum istiyordum ama hayırlısı
canım daha önce sezeryan olan kişi için kaç yılgeçerse normal doğum yapabilir acaba sordunmuselam kızlar nasılsınız birkaç gündür gelemiyordum rahatsızdım ama dün bebeğimi gördüm çok iyiydi maşallah 28. haftam 1300 gr olmuş çok mutlu oldum rahatsızlığımı unuttum valla sizler ve bebişlerinizde iyisinizdir inşaallah birde doğumum sezaryen olacakmış diğer doğumum sezaryen olduğu için riskli dedi doktor canım sıkıldı normal doğum istiyordum ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?