benimde ayın 10unda 9undada sağlık ocağından çağırdılar oradada var kontrol her ay benim sıkı takipteyim yani
ben daha sağlık ocağına yeni gitmiştim nasipse 9unda gidicem inş.. haber verelim burdan bebeişlerimizin boyunu kilosunu :))
ben duru isminide çok severimkızlar sizce duru ismi mi, zeynep ismi mi daha güzel
uhep haber veriyoruz zaten canım tabi maşallah demeyide unutmayalım dimiben daha sağlık ocağına yeni gitmiştim nasipse 9unda gidicem inş.. haber verelim burdan bebeişlerimizin boyunu kilosunu :))
şu bi hafta geçsede görsek evlatlarımızı..
ben oğllumu çooook özlediiiimmmm:84:
u
hep haber veriyoruz zaten canım tabi maşallah demeyide unutmayalım dimi
şu bi hafta geçsede görsek evlatlarımızı..
ben oğllumu çooook özlediiiimmmm:84:
maşşallaaahh bebişlerimize nazar deymesinnnnnnher eve ultroson lazım olmucak bu böyle
hehemaşşallaaahh bebişlerimize nazar deymesinnnnnnher eve ultroson lazım olmucak bu böyle
hehevalla on numara olur.
ama yine şanslıyız eskiden ultrasonda yokmuş ya hehe
annem bi kaç kere gitmiş doktora bana hamileyken hatta evde ebenin eline doğmuşum ben. annem ultrason vardı ama çook pahalıydı diyo gücümüz yetmedi diyo zenginler giriyomuş ancak. ama şimdi ohhh gittikmi hemen görüyoruz yavrularımızı gerçekten çoook şanslıyız...aynen canım yaa cinsiyetlerini bile öğrenemiyorlarmış ne kötü... biz şanslıyız şimdi:))
maşallaahhçok güzel görünüyosunuz :) ben evlendğmde bile senn şuanki haline inemedm ve şimdi de +10 kg (
pek yazmıyorum artık. bakıp çıkılyorum. sen ne drurmdasın. 32. de oldun maşalah.
eni konu agırlaştım, o haftalarımı düşünemiyorum bile :)
annem bi kaç kere gitmiş doktora bana hamileyken hatta evde ebenin eline doğmuşum ben. annem ultrason vardı ama çook pahalıydı diyo gücümüz yetmedi diyo zenginler giriyomuş ancak. ama şimdi ohhh gittikmi hemen görüyoruz yavrularımızı gerçekten çoook şanslıyız...
yerimden kalkamiyorum desem abartmis olmam okadar agirlastim ben de canim. goren bugun- yarin doguracam saniyor karnim fuze gibi :))
ıı aksamlar annısler ve onlarınn tosuncuk kuzuları ( artık buyuduler nede olsa) yemegımızı yedık babamızı voleybola gondrdık 22 3o a kadar yanlızızz .sızler naptınızz
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...nneleri-bebeklerine-hediye-gonderiyorlar.html konuya katılımızı beklıyorumm duyanlar duymayaanlara solesınn ..
iyi akşamlar hoşgeldin canımm bizde bebişlerimizden konuşuoduk napalım :)
oh oh negusell masallah :)) allah muhabbetınızı artırsın .. bızde elıfımle oturuyoruzzseflerın duellosu var onu ızlıyoruz bı yandan buraya bakıyorum :))
aynen canım bizde nurceylinimle onu izliyoruzz güzel şeyler yapıolar ama ben onlarla doymam
ewt porsıyonları cok kucuk
evetonlarda zaten doymuolardır kesin de ekran başında işte :)))
kesın cnm yayından sonra gormek lazım bıde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?