Kızlar banyo küveti için file mi aldınz yoksa minder mi? Minderli olanlar sanki daha rahat gibi ama file olanda kuruma ve yıkanabilirliği acısından daha kullanışlı geldi bana.Siz hangisinden aldınız?
Eki Görüntüle 458196
yada
Eki Görüntüle 458197
Sizce hangisi?
Kızlar banyo küveti için file mi aldınz yoksa minder mi? Minderli olanlar sanki daha rahat gibi ama file olanda kuruma ve yıkanabilirliği acısından daha kullanışlı geldi bana.Siz hangisinden aldınız?
Eki Görüntüle 458196
yada
Eki Görüntüle 458197
Sizce hangisi?
selam kızlar herkezin kandili mübarek olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun
Selam kızlar......nasılsınız bakalım....bayadır yazmıyorum, gezmekten fırsat olmuyor vallah.....şimdi bol bol geziyorumki bir kaç aya zaten evden çıkamıcaz bir süre :)))
geçen pazar nışantaşında bir seminere katıldık eşimle....ebe asude oflazın doğum öncesi semineri, dormal doğum isteyenler icin bir seminer......Asude hanımla anlaştım, doğumumda yanımda olacak.....doğum öncesi, doğumde ve doğum sonrası koçluk yapacak......
sezeryan mecbur kalmadıkca istemediğim için, güvendiğim biri lazımdı. Doktorlar kolaya kaçıp kesip biçiyorlar hemen.....
erkeklere sancı esnasında eşlerine nasıl yaklaşmaları gerektiğini nasıl masaj yapmaları gerektiğini falan öğrettiler....çok iyi geldi bu kurs
benden çok eşim için iyi oldu, artık hergün öğrendiği masajları yapıyor :))))
Eki Görüntüle 458196
yada
Eki Görüntüle 458197
Sizce hangisi?
aldıkk cnm bız bıraz erken davrandık herseyımız hazırEki Görüntüle 458170 Eki Görüntüle 458171 Eki Görüntüle 458172 Eki Görüntüle 458173
bıde beyaz dolabımız var cocuk odamız bunlardan ıbaret.. halımız haftasonugelıcek sona foto cekıp koyarım ..sımdı hastane cantamı hazırlıyorumm bebegımın kıyafetlerını ayırdım hazırlar kendımınkılerıde hazırlıycam cunkı aılemler cok uzakta herseyı dusunmek zorundayımm bırazda pımpırıklı olunca bole oluo herseyım hazır olmalı ..
yarasın kuzunaa cnmm afıyet olsun ben mıdem yanınca 2gundur dogrudurust yemek yemıyorum hafıf seylrle gecıstıryorum
Günaydın kızlar bende erkenci annişlerdenim :)) gecede uyumadım ztn bugun de öğlen uykusuna kaldım
yeter bence cnmm samımı degılsenızz.. oda sanna ole bısey alır nede olsa..kızlar yarın bebek görmeye gideceğiz eşimin işyerininden arkadaşına çok samimi değiliz sizce bi komple çıtçıtlı tulum alıp gitsem çok mu az olur...
Eki Görüntüle 458196
yada
Eki Görüntüle 458197
Sizce hangisi?
ewt cnm rahımm kasılması oluoo bendede .. bıde bu donemde yalancı sancılar olabılırmıss. netten okudumslm kızlar nasılsınız.herkezin kandili mübarek,duaları kabul olsun.bebişleriniz nasıl?benim bu son günlerde karnımda biraz acı oluyor ya sizde de var mı o ? çok kısa sürüyor belli bölgelerde.1-2 dakika kadar.
gunaydınnnnnnnnnnnnnn herkezeeekahvaltımızı yaptık geldık
Günaydın tatlım o ne o aaaaaa gözlerime inanamıyorum 33 hafta yazıyo))))))
günaydınn kızlaaruzun zamandır giremiyordum bi bakıyım dedim, dünden beri çook yorgunum düğün fln var yatılı misafirler geldi haftaya kadar kalacaklar ama ben şimdiden bittim biri de çıkıp yazık bu hamile halinle yormayalım seni demiyo herşey benden bekleniyoo işim çok zor yanii allah yardım etsin bana ve benim gb olanlara. iki hafta sonrada doktor randevum var bakalım noolacak..
Günaydın kızlar bende erkenci annişlerdenim :)) gecede uyumadım ztn bugun de öğlen uykusuna kaldım
günaydınnnnn kızımla biz erkenciyiz bugün
evet cnm ağustos annesiyim ama bebiş geç kalırsa eylül annesi de olabilirim eylül annelerinde ilk doğum yapanlardan olucam inş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?