2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bencede minderli kışın bebe donar filede bende minderli alicam .normal alıp kıyafet koyup ona oturtylar bazılarıda

slm kızlar nasılsınız.herkezin kandili mübarek,duaları kabul olsun.bebişleriniz nasıl?benim bu son günlerde karnımda biraz acı oluyor ya sizde de var mı o ? çok kısa sürüyor belli bölgelerde.1-2 dakika kadar.

herkese meraba kandiliniz mübarek olsun öncelikle bizde tatilin bir gününü bitirdik baya ağırlaşısım ya 2 hafta önce gayet ii yüzüyordum şimdi yüzemiyorum zor oluyor ayy az kaldı kızlarrrr:18::18:
herkes iiyidir umarım geçmiş yapmaya pek waktim yok herkesi öptümm

merhaba canlar
ay bizede lazim bi seminer falan. sinir oluyorum şu hamilelik benim kocaya yan etki yapti galiba surekli uyuyo gözunu acamiyo.

ben fileliyi tercih ettim cnm daha kullanışlı zaten iki dakka sürüyo banyosu onun için mindere gerek yok bence hemde zor kuruyo

bu arada herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin hayırlısı ile bebişlerinize kavuşmanızı nasip eylesin....

çok güzellermiş cnm güle güle kullansın bebişin inş.. bende bu hafta alıcam yatağını kızımın nasipse deterjanları falanda alıcam ve marotona başlıcam resimleri koyarım bende

günaydınn kızlaar uzun zamandır giremiyordum bi bakıyım dedim, dünden beri çook yorgunum düğün fln var yatılı misafirler geldi haftaya kadar kalacaklar ama ben şimdiden bittim biri de çıkıp yazık bu hamile halinle yormayalım seni demiyo herşey benden bekleniyoo işim çok zor yanii allah yardım etsin bana ve benim gb olanlara. iki hafta sonrada doktor randevum var bakalım noolacak..

Günaydın kızlar bende erkenci annişlerdenim :)) gecede uyumadım ztn bugun de öğlen uykusuna kaldım

kızlar yarın bebek görmeye gideceğiz eşimin işyerininden arkadaşına çok samimi değiliz sizce bi komple çıtçıtlı tulum alıp gitsem çok mu az olur...
yeter bence cnmm samımı degılsenızz.. oda sanna ole bısey alır nede olsa..

ben fıle aldım cnmm dahacabukk kururr dıgerı cok kalın ..
ewt cnm rahımm kasılması oluoo bendede .. bıde bu donemde yalancı sancılar olabılırmıss. netten okudum

Günaydın kızlar bende erkenci annişlerdenim :)) gecede uyumadım ztn bugun de öğlen uykusuna kaldım

günaydınnnnn kızımla biz erkenciyiz bugün

gunaydınn kızlarr.. bucart 2 gun once bende hıc uyuyamamıstım bugecee dualrımı ettıkten sonra bı guzel uyumusumm ama yınede oglen azcık yatarımm . uykum gelıo cunkı 2 yada3 saat uyuyorum cok uykucu olduk bız kızımlaa..

mathelda..
allah yardımcın olsun canımm mısafır gıbı oturmasınlar yardımcı olsunlar bırazda nekadar ayıpp

selınselınn ..dun fotonu gordumm nerde kız bebısss nereye sakladın onuu masalahhh benım gobek senınkınınn yanındaa 3 cuzz annesı gıbıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…