2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Göbekmi o ne kız ben göbek diye birşey bilmiyorum tanışmadım daha hehee ) şaka bi yana benim bebe nasıl sıgyorsa anlamadım gitti yazık ezilip büzülmese bari

Cnm dünakşam k.validemdeydik orda kaldık oyüzden uyuyamadım kendi yatağıma öyle alışkınım ki başka yerde uyuyamıyorum ( eşim 15 günde bir gece 12de işe gidio sabah 8 de gelıo o sürede de geceleri annemde kalıyorum annem bana çok yakın oturuo orda bile uyuyamıyorum korkmasam evde kalsam kendi yatağımda rahat rahat uyurum da işte kalamıyorum tek

Göbekmi o ne kız ben göbek diye birşey bilmiyorum tanışmadım daha hehee ) şaka bi yana benim bebe nasıl sıgyorsa anlamadım gitti yazık ezilip büzülmese bari
yok cnm onun keyfı yerındedırr..

bende kendı yatagımıı cok ararımm... yanlız kalman daha kotu ama.. korkarsın yada rahatsızlanırsın allah korusunn yanında bırılerının olması daha ıı.

Elif önce gelecek maşallahhı var onun tatlım senden öncekilerle aynı gidiyo zaten senin bebe

ne güzel işte cnm beklemek hele de 40 haftayı geçmek strese sokar heralde

aslındaa bır an oncee kavusmak ıstıyorumm bı yandanda bı garıbım ıstee.. korkuda deıll neolucagınnıı bılmedııgımden sanırım allah hakkmızda hayırlsıneyse onu nasıp etsın
dun gece hepımız adınaa dua ettımm .. allah yardımcımız olsunn ..

günaydınlar nasılsınız hamişler...çetin bir geceden iyi sayılırız;dün gece sevgili kızım sol yanımdan başka bi tarafa yatırmadı.sağa dönüyorum sert sert tekmeler geçiriyor,düz yatınca zaten kendinden geçiyor hiç durmuyor oflaya poflaya sola yattık artık sürekli

cnm ya doğum korkusu hariç doğumdan sonrası da biraz korkutuyo beni bebiş değil de korktuğum bi iş yapamamak ben evimde kendi düzenimi oturtmuşum ama ilk günlerde bebiş ve uykudan başka bi seçeneğim olmuycak sanırım evi de annemler idare etcek ee nası oolcak die düşünüyorum ... gerçi olur herşey kısmet o günler bi gelsinde ..

günaydın cnm uykusuzluk şimdiden kaderimiz oldu bende uyumayann annelerdenim

ne güzel işte cnm beklemek hele de 40 haftayı geçmek strese sokar heralde

işte ben de bu aralar bu konuya takık durumdayım canım,helede 40 haftayı dolduran haziran temmuz annelerini okuyunca bi tuhaf oluyorum,girme yasağı getircem aslında kendime oralara yoksa zaman duruyor resmen.sanki ben de öle olacam heleki eylülün sonuna doğru gözüküyo doğum ki 40 haftayı da geçerse milletin telefonlarından,sorularından bıkarım herhalde.Tabiki Rabbim hayırlısını versin zamanında sağlıklı bir şekilde gelsin diyorum da şeytan hiç durmuyor ki veriyor da veriyor vesveseyi

gunaydn cnm nasılsn bebeısın nasıl merak ettm senı goremynce bende cnm allh kolylıkversn sana cok zor yatılı mısafr benm kaynanmlr ıkıgun kaldı mahvoldm allh yardmcn olsn hamıle hamıle hıc bısı yapmasnda zaten yoruluysn

benımde ole cnmmm yaa soldann poposunu kaldırıpp saga gecemıo bıturlu.. tas gıbbı oluo oramm bende sola yatmak ıstıyorum ole daaha ıı beslenıo dıee.. bendesureklı döne döne sabahı edıyorum allahtan esımm rahatsızolmuoo ..
40.cı haftaya gelene kadar dokuz doğurucaz. Bak diyom sana erken doğuracan diye. Ne güzel prensesini alicaksın kucağına koklucaksin oh mis hele totosunu öpecen ayyyy
totosunu ısıırıcam onun opmeyı gectımm..

cnm amcamın kızı geçen sene 40 haftayı geçti 41+3 tü sanırım normal doğmuo diye sezeryana aldılar biz bile beklerken stres olduk bi tlf gelıo hemen doğdu mu falan oluoduuukk yoook diyordu kendi de çok stres olmuştu ablama çekersem ii 38 ve 39 . haftalarda doğum yaptı 2 çocugunu ama bebiş babasına çekerse o da 40 ları geçebilir k.validem de 40 haftayı geçmiş çünkü

:18::18::18:

40.cı haftaya gelene kadar dokuz doğurucaz. Bak diyom sana erken doğuracan diye. Ne güzel prensesini alicaksın kucağına koklucaksin oh mis hele totosunu öpecen ayyyy

seninle aynı bekelenen doğum tarihimiz canım ve ikimiz de prenses bekliyoruz:) kızlar gününü beklemez erken doğar derler bakalım öyle olacak mı

ewt cnm ya benımde ızmırden annemle kayınvalıdem gelıcekler allahtan 2 sıdee hıcbıseye burnunu sokmazlar.. ne ıstersem onu yaparlar.. burdada baska kımsemız yok oyuzden benım sakın gecıcek gıbıii.. ızmrde olsaydımm gelenın gıdenınn haddı olmazdı bunalırdım artık bı oda ıcınde.. ev kalorıferlı oldguu ıcın ıstedıgımm odadaa memısler ortada gezerımm .. hersey hallolur bı kurtulalımda hayırlısıyla cnm .. yemegı bulasıgı camasırı duusunmuycegımm 1 ay gecırırcem daha neısterımm .. sadece elfıım ve benn bıde uykuu

4o yada 41 gormek kımse ıstemıo anlasılann catlarım ben herhalde ınss elıfım bızı okadar bekletmezz buarada benım ablamda 41 haftada sezeryan olduu hıc sancısıı olmadıgı ıcın :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…