2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hem o kadar bekle hem de git sezaryen ol neyseee yine Allah hayırlısını versin diyelim ablamın bebişi de erken geldi;sezaryen tarihinden 2 gün önce gelmeye çalıştı hanımefendimiz:) inşallah ablalarımıza çekeriz

kızlarrr günaydınn inş. hepiniz çok ama çok güzel bir gün geçirirsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebişlerinizle birliikte

yok yok canım elifin benim gibi aceleci be elifse seni hiiiç bekletmez ağustos anneleri yakında pırtlatmaya başlar sonra da sıra bizdeeee olcak.ama temmuz anneleri sanki tembel çıktı biraz bekleşiyorlar

yok yok canım elifin benim gibi aceleci be elifse seni hiiiç bekletmez ağustos anneleri yakında pırtlatmaya başlar sonra da sıra bizdeeee olcak.ama temmuz anneleri sanki tembel çıktı biraz bekleşiyorlar

Aynen temmuz annelerine baktımda az doğuran var demek herkez gününü bekliyo. Bunların bebişleri anlaşmış

ewt temmuz annelerı tembel cıktı :)) napsınlar onlarda bıze ole derler eylul annelerı pırtlatamadılar henuz dıeebırı baslasa arkası corap söküğü gıbı gelıcekte baslayan yok

Son düzenleme:

ay evet temmuz anneleri çok ağırdan alıyorlar ; biz bu sabırsızlıkta eylülden heyecandan sabırsızlıktan çatlarız

kızlarr ben azmettim bayramda doğurucamDDDD
herkeste bir bayram teleaşı varken dr um tatildeykenDD
bu arada temmuz annlerinde fame nin doğum hikayesini okudunuzmu çok hoşştu
ama ebesi nekadar çok yardımcı olmuş isviçrede yaşıyormuş, bizim burda suni sancıyıveriyorlarr yataktaa serumla sancı çektiriyorlar
orada çok güzell destek olunmuş çok imrendim yaa
ebesi sırtınaa yağlarla masaj yapmış sancı geldikçe falan ay çok özendim ya okuyun temmuz annelerinin doğum hikayeleirnin içeriisnde var

Bende okudum şok oldum. Nekadar önem veriyorlar. Ankarada ki devlet hast basıyorlar suni sancı zorlamada yok birşey olsun sezeryan. Ah ah ne önem veriyorlar oralarda şaka gibi

Ayrıca bizim topic çifte bayram kutlucak gibi gibiside yok öyle olucak anam ne güzel

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişler BEBİŞLER
gunayadın cnm

ewt cnm ben onu okumustumm cok gusel anlatmıss turkıyedede ole olsa keskee ..cıfte bayram olur wallaahaa negusel olur bakalım tutturabılıcekmıyızz heheee

Son düzenleme:

saka makaa bayrama ne kaldı:18::18::18::18:

ayy evet okudum bende canım hastanede küvete bile girmiş, bizim burda nerde illa bi bahane bulup hopp sezeryan allahımmm nolur hiç birimiz gerçekten zorunlu kalmadıkça sezeryan mağduru olmayalım :18::18:inşallah bizimde birbirinden güzel doğum hikayelerimiz olur :119::119:

amınn cnm yaa.. dogum hıkayelerımızı yazarız bızdeeınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…