cnm amcamın kızı geçen sene 40 haftayı geçti 41+3 tü sanırım normal doğmuo diye sezeryana aldılar biz bile beklerken stres olduk bi tlf gelıo hemen doğdu mu falan oluoduuukk yoook diyordu kendi de çok stres olmuştu ablama çekersem ii 38 ve 39 . haftalarda doğum yaptı 2 çocugunu ama bebiş babasına çekerse o da 40 ları geçebilir k.validem de 40 haftayı geçmiş çünkü
:18::18::18:
seninle aynı bekelenen doğum tarihimiz canım ve ikimiz de prenses bekliyoruz:) kızlar gününü beklemez erken doğar derler bakalım öyle olacak mı
ewt cnm ya benımde ızmırden annemle kayınvalıdem gelıcekler allahtan 2 sıdee hıcbıseye burnunu sokmazlar.. ne ıstersem onu yaparlar.. burdada baska kımsemız yok oyuzden benım sakın gecıcek gıbıii.. ızmrde olsaydımm gelenın gıdenınn haddı olmazdı bunalırdım artık bı oda ıcınde.. ev kalorıferlı oldguu ıcın ıstedıgımm odadaa memısler ortada gezerımm ..hersey hallolur bı kurtulalımda hayırlısıyla cnm .. yemegı bulasıgı camasırı duusunmuycegımm 1 ay gecırırcem daha neısterımm .. sadece elfıım ve benn bıde uykuu
4o yada 41 gormek kımse ıstemıo anlasılann catlarım ben herhalde ınss elıfım bızı okadar bekletmezz buarada benım ablamda 41 haftada sezeryan olduu hıc sancısıı olmadıgı ıcın :18::18::18:
kızlarrr günaydınn inş. Hepiniz çok ama çok güzel bir gün geçirirsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bebişlerinizle birliikte
yok yok canım elifin benim gibi aceleci be elifse seni hiiiç bekletmezağustos anneleri yakında pırtlatmaya başlar sonra da sıra bizdeeee olcak.ama temmuz anneleri sanki tembel çıktı biraz bekleşiyorlar
yok yok canım elifin benim gibi aceleci be elifse seni hiiiç bekletmezağustos anneleri yakında pırtlatmaya başlar sonra da sıra bizdeeee olcak.ama temmuz anneleri sanki tembel çıktı biraz bekleşiyorlar
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişler BEBİŞLER
kızlarr ben azmettim bayramda doğurucamDDDD
herkeste bir bayram teleaşı varken dr um tatildeykenDD
bu arada temmuz annlerinde fame nin doğum hikayesini okudunuzmu çok hoşştu
ama ebesi nekadar çok yardımcı olmuş isviçrede yaşıyormuş, bizim burda suni sancıyıveriyorlarr yataktaa serumla sancı çektiriyorlar
orada çok güzell destek olunmuş çok imrendim yaa
ebesi sırtınaa yağlarla masaj yapmış sancı geldikçe falan ay çok özendim ya okuyun temmuz annelerinin doğum hikayeleirnin içeriisnde var
gunayadın cnmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annişler BEBİŞLER
ama ebesi nekadar çok yardımcı olmuş isviçrede yaşıyormuş, bizim burda suni sancıyıveriyorlarr yataktaa serumla sancı çektiriyorlar
ebesi sırtınaa yağlarla masaj yapmış sancı geldikçe falan ay çok özendim ya okuyun temmuz annelerinin doğum hikayeleirnin içeriisnde var
Bende okudum şok oldum. Nekadar önem veriyorlar. Ankarada ki devlet hast basıyorlar suni sancı zorlamada yok birşey olsun sezeryan. Ah ah ne önem veriyorlar oralarda şaka gibi
Ayrıca bizim topic çifte bayram kutlucak gibi gibiside yok öyle olucak anam ne güzel
ayy evet okudum bende canım hastanede küvete bile girmiş, bizim burda nerde illa bi bahane bulup hopp sezeryan allahımmm nolur hiç birimiz gerçekten zorunlu kalmadıkça sezeryan mağduru olmayalım :18::18:inşallah bizimde birbirinden güzel doğum hikayelerimiz olur :119::119:
Günaydın hoşgeldiniz .
Bucart sen ve ben Bdt aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?