2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Hemmeennn müdahil oluyoruum
Merve Erva olmaz
ikisi de aynı harflerden oluşuyor sanki,kulağa anlamsız geliyor gibi
gene de sen biling arkadaşım ammaa Merve Ela mesela güzeelll

aynen cnm kocama bende ovalatayım ama yuz ustude yatamıyorum yan yatıncada zor yapıo masajjj yandık walahııı .ben yarın esıme temızlık yaptırıcam.. yemek yapmam lazım kıcımı kaldıramıom bende uzanıcam sımdı

Bende riskke girmemek için malzemeleri az kavurup doldurucam. Elimin ayarı çok yoksa gümbürtüye gitmesin )

arabanın resmini görebeilir miiym canım
bir de eşin çok seyahete gidiyorsa hafif araba öneririm
sonuçta araba işi kolaylaştırma amaçlı
görünüşe pek kanmamak lazım
bebeğin gelişimine kemik yapısına uygunluk o kadar önemli değil bence çünkü hepsinde altına bişey konmadan zeten bebek konmuyor altına ince bişey konuyor
hayvanlı alt değiştirme koyaraım ben

Eki Görüntüle 459105
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 459106 Eki Görüntüle 459107

öküz yıne öküzz annelık damarı ttutarsa ınegın

ayyy çokk gzüel foto eşime ben de çektireyim müthişşş bayıldımmmmm

Son düzenleme:
Hemmeennn müdahil oluyoruum
Merve Erva olmaz
ikisi de aynı harflerden oluşuyor sanki,kulağa anlamsız geliyor gibi
gene de sen biling arkadaşım ammaa Merve Ela mesela güzeelll

:))) Aslında Erva Merve olmasını istiyorum ama okulda erva derler merveyi kullanmak istiyorum daha çok erva bi lakap peygamber efendimizin halasına verilmiş cesur yiğit gibi ondan başa koymalıyız bakalım nolucak :)))

biz de serra koyacağız serra defne diyor eşim ama içime sinmiyor çünkü 2. isimi kulanacağım

serra nehir soysal daha iyi sanki
serra defne soysal

SİZCE ??????

Son düzenleme:

evet canım annemlerde öyle diyor.rahat uyur sıçrayıp uyanmaz diyorlar.bizim gelinde başta kundaklamam diyordu.bebeği gece sürekli uyanıp ağlayınca annem birkere kundakladı.çocuk mışıl mışıl uyudu.gelin bunu görünce hep kundakladı.yinede kıyamıyorum bakalım duruma göre hareket ederim artık.önerin için teşekkür ederim canım.

:))) Aslında Erva Merve olmasını istiyorum ama okulda erva derler merveyi kullanmak istiyorum daha çok erva bi lakap peygamber efendimizin halasına verilmiş cesur yiğit gibi ondan başa koymalıyız bakalım nolucak :)))

erva merve çok zor söyleniş bence uymamış

sibelcim

oğlun olunca mavi giymelisin, kızın olunca pempe, diye bişey yok bence, ne renk istiyorsan onu giy.

ecrincim

bizim isme ne diyosun BERA

ayrıca herkese hayırlı cumalar kızlarr...
akşam biz eşimle bebek görmeye gideceğiz daha bir aylık fln ufacıktır şimdi ooo
bende başlarda ziyaretçi olarak giriyodum topiğe okuyordum yazdıklarınızı sonra üye olmaya karar verdim sonrada aktif kullanıcı oldum ama tabi eşimin haberi yok yoksa kızabiliiirrr:18: büyük bişey sakladığımı düşünmüyorum amaaa içim sıkıldımı sizden başka anlatacak kimsem yok ne yapayım.
bende eylülde gireceğim kpssye eylülün23ünde benim oğlanda aşağı yukarı 1 aylık fln olacak ne yapacağım bilmiyorum

Topigin isim uzmani oldum hehhh:)isimlerle cok ilgiliyim merakim var arastiririm genelde.kizimin ismide zor ama seviyorum.ama kucuk adamin adina hala karar veremedik:)dogcak hala karar veremedik.
ay sorma her gün yeni bir siteyi baştan sona okurdum bazı isimlerin anlamlarını ezberledim bana soruyor arkadaşlar arkadışım hamile kzı ismi soruyor diye :))))
uykucular sızıı sıcaktan ole mayısıozz cnmyaa.. yemek yapmam lazım neypıcam yaa
?
patlıcan var mı mesela? közle yoğurtla slatasını yap.. kırmızı biber ya da.. bir diş sarımsakla aroma yap yoğurtla ohh misssss... makarna börek yasak bize.. 2 kaşıkla doyulmaz pilav da yasak.. bir kaşık pilav bir kaşık şeker demek..mişşşşş öğrendik!... onları eledik.. mercimek yap mesela ama yeşil mercimek protein deposu.. veya bulgur pilavı bolllllll domatesli... yanına buzzz gibi cacık )))))

canımm naber gıttınmı dun doktora ben gttım, oglusum 1603 gr 41 cm maşallah. bende 1 ayda 1,5 kılo almısım:)))
gittim canımm yazdım ama görmemişsin demek ki :)canım kızım 1565 gr olmuş 41 cm boyu 41 kere maşallah.. duruşu kafa aşağıda normal doğum olur diyor bende karar verememiştim düşünüyordum diyorum sen düşün meclis kararı verdi dedi ben de yemedi içmedi 21 saat mesaiye kaldı meclisi tatile sokmadan yasayı onayladı dedim.. ama dün suksuktan aldım heberi ki anne korkuyorsa tıbbi zorunluluk sayılır ve sezeryan olabilirmiş.. o da bir seçennek neyse. daha karar vermedim normale yatkınım ama son anda sezeryaaaaaannnnn diye bağırabilirim :)) seninkide maşallah kocaman olmuş annesiiiiiii

kızlar netten araştırıyorum iism bulduklarım hoşuma gidenler bunlar nasıl sizce hangileri güzel bana akıl verinnn
ece,burcu,damla,derin,yağmur,eylül,doğa,gökçe,ırmak,inci
yapmur çok var canım damla güzel... ece de.. ismi sesli harfle bitsin dışa dönük kişilikli olurmuş .. bir de isim analizine bak
buraya yazamıyorum siteyi google'dan isim analizi yaz ilk linke tıkla )

şimdiki kundaklar eskisi gibi değilki battaniyeyle sarıveriyorlar sadece
olabilir yani sıkmadan

biz de serra koyacağız serra defne diyor eşim ama içime sinmiyor çünkü 2. isimi kulanacağım

serra nehir soysal daha iyi sanki
serra defne soysal
serra nehir daha hoş geliyo sanki kulağaa...
sibelcim

oğlun olunca mavi giymelisin, kızın olunca pempe, diye bişey yok bence, ne renk istiyorsan onu giy.

ecrincim

bizim isme ne diyosun BERA
evet yaa bencede zaten geceliklerim pembe pijamalarda maviş olacak hihooyytt

Esteban Bera ne demek kız hiç duymadım

isimlerin anlamını araştırırken çok dikkatli olun
çoğu isim sözlüğü diye geçen siteler yalan yanlış anlamlar yükleyi isimleri sıralıyolarmış
tek dertleri tıklanmak işte,araştırmadan bilmeden,cennet bişeysi falan gibi anlam koyuveriyolar

ayy bu isim konusu yaaa
ben de Mehmet Eren veya Mehmet Atakan isitiyorum ama çook kararsızım
okulda ilk isim mi söyleniyorki? M.atakan gibi söylenir sanki ben atakanı veya ereni kullanmak istiyorum hep..

Biz de de durum şöyle babamız SILA diyor ben DOĞA amcamız YAĞMUR sizce hangisi kızlarrrr

Herkese meraba arkadaşlar yarın kpss var akşama kadar naparım bilmem dua edin benim için bu kez kızımın şansına çok umutluyum çalışmadım ama 3 senenin vermiş olduğu bi tecrübe var dua edin benim için nolur bir de isimler ortaya çıkmaya başlamış biz de ''Beril Sare'' koymayı düşünüyoruz.
Nasıl sizce?

canım bera bir erkek sahabe ismi, nerdeyse bütün savaşlara katılmış, kökeni arapça, anlamı "olgun, faziletli, seçilmiş" demek. İyice araştırdım, ana dili Arapça olan bi tanıdığım var ona da sordum.

kızlar durup dururken diş etlerim kanıyo bide ayaklarım şişti dün sabah kalktığımda yüzüm ellerim şişmişti oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı paşa paşa doğuma gitmiştim gerçi ikibuçuk hafta erken doğmuştu ama çocu bebek öyle erken doğuyo artık oğlumda rahattım kızım cadılık yapıyo

İnşallah hayırlısıyla kazanırsın canım, kızım olsaydı sare koyacaktım, çok seviyorum bu ismi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…