- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Adına yakışır şekilde yaşasın ismi gibi güzel olsun inşallah zeynep ismi peygamber efendimizin kızının da ismidir çok güzel bi isim hayırlı olur inşallah tanıdığım zeyneplerin hepsi çok güzel bende kızıma merve ismini koymayı istiyorum yanına bi isim arıyorum erva düşündük bakalım oğlum iki isimli kızıma tek isim koysam ilerde nasıl olur bilemiyorum onada iki isim koymak istiyorum bütün kuzular isimleriyle yaşasın sağlıkla gelsin inşallah
sabahtan beri kötüyüm kızlar şimdi biraz geçti, kahvaltı ettiğimden beri nefes alamıyorum, çok az yemem lazım yoksa hep böyle oluyor, bi de çok sırtım ağrıyordu, sağolsun kocacım ovaladı da geçti biraz. Sıcaktan kendimi soğuk suyun altına atıyorum sonra da böle her yerim ağrıyor. Yarın misafirim var, hem evi temizlemem hem de yamak yapmam lazım ama canım hiç istemiyor.
Günaydıııınnn,hayırlı cumalarrrrrrr
artık çalışmadığımdan cumamıymııış,pazarmıymııışşşş bana farketmiyor
Kızlar espri falan valla ama gerçek olsa ne güzel olurmuş ben de ev kazanmak için çatır çatır doğururdum valla
selin ben de dün biber dolması yaptım anacım içlerini fazla tıkıştırmışım heralde pirinçlerim takır takır kalmıştı
ben çok beğenmedim de kocam aç gelmiş happuuur huppuuur götürdüü
Evet canım bizde de araba oldugu için cok sorun yasayacagımızı düşünmüyorum ama benim eşim cok sık göreve gidiyor.Genelde yalınz olcam bebişimle. Ama olsun onun konforu için deger.Arabanın kalitesine diyecek yok gercekten taş gibi araba.Hele o tekerleri araba tekeri mübarekDediğin gibi zamanla alısıcaz artık.
Eki Görüntüle 459105
bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 459106 Eki Görüntüle 459107
öküz yıne öküzzannelık damarı ttutarsa ınegın
Hemmeennn müdahil oluyoruum
Merve Erva olmaz
ikisi de aynı harflerden oluşuyor sanki,kulağa anlamsız geliyor gibi
gene de sen biling arkadaşım ammaa Merve Ela mesela güzeelll
canım kundak eskilerdeki gibi sopa yapmak değil ki.. internetten bakın çapraz çıtçıtlanan penye kumaşlar var kundak diye sevimli tavşanlı falan.. yani kollarını hareket ettirirken kendini uyandırmasın diye uyku tulumu gibi birşey düşünün.. ben onlardan alacağım sımsıkı sopa gibi asla bağlamam ben de onaylamıyorum ama kollarının hareketiyle kendi kendine sıçrayıp uykusu bozuluyor 2 yeğenimde gördüğüm ve ablamın tavsiyesi bu.. paylaşayım dedim)
ayyyy ne güzeeelllll :)) ben de jokerden alışveriş yaparken joker kartını aldım forma kızımın adını yazdım Lara soyadımız da ilginç olduğundan köken neresi diye sordular :))) yabancı isim gibi gelmiş :))))))))))
neden burçak güzel isim neden tepki yapmışlar ne diye ??? güzel isim bence burçako sizin kızınız siz karar vereceksiniz :)
:))) Aslında Erva Merve olmasını istiyorum ama okulda erva derler merveyi kullanmak istiyorum daha çok erva bi lakap peygamber efendimizin halasına verilmiş cesur yiğit gibi ondan başa koymalıyız bakalım nolucak :)))
ay sorma her gün yeni bir siteyi baştan sona okurdum bazı isimlerin anlamlarını ezberledim bana soruyor arkadaşlar arkadışım hamile kzı ismi soruyor diye :))))Topigin isim uzmani oldum hehhh:)isimlerle cok ilgiliyim merakim var arastiririm genelde.kizimin ismide zor ama seviyorum.ama kucuk adamin adina hala karar veremedik:)dogcak hala karar veremedik.
?uykucular sızıı sıcaktan ole mayısıozz cnmyaa.. yemek yapmam lazım neypıcam yaa
gittim canımm yazdım ama görmemişsin demek ki :)canım kızım 1565 gr olmuş 41 cm boyu 41 kere maşallah..canımm naber gıttınmı dun doktora ben gttım, oglusum 1603 gr 41 cm maşallah. bende 1 ayda 1,5 kılo almısım:)))
yapmur çok var canım damla güzel... ece de.. ismi sesli harfle bitsin dışa dönük kişilikli olurmuş .. bir de isim analizine bakkızlar netten araştırıyorum iism bulduklarım hoşuma gidenler bunlar nasıl sizce hangileri güzel bana akıl verinnn
ece,burcu,damla,derin,yağmur,eylül,doğa,gökçe,ırmak,inci
evet canım annemlerde öyle diyor.rahat uyur sıçrayıp uyanmaz diyorlar.bizim gelinde başta kundaklamam diyordu.bebeği gece sürekli uyanıp ağlayınca annem birkere kundakladı.çocuk mışıl mışıl uyudu.gelin bunu görünce hep kundakladı.yinede kıyamıyorum bakalım duruma göre hareket ederim artık.önerin için teşekkür ederim canım.
serra nehir daha hoş geliyo sanki kulağaa...biz de serra koyacağız serra defne diyor eşim ama içime sinmiyor çünkü 2. isimi kulanacağım
serra nehir soysal daha iyi sanki
serra defne soysal
evet yaa bencede zaten geceliklerim pembe pijamalarda maviş olacak hihooyyttsibelcim
oğlun olunca mavi giymelisin, kızın olunca pempe, diye bişey yok bence, ne renk istiyorsan onu giy.
ecrincim
bizim isme ne diyosun BERA
kızlar 1.resimdeki geceliği ve 2.resimdeki sabahlığı aldım bileeee.
yaaa herkes oğlun olacak pembe giyme dediler ama pijama takımım var maviş maviş onu giyerim bende ziyaretçiler fln geldimi olmaz mııı..
vipdükkandaydı canım ama bitti sanırsam kampanya..
bende fazla mutluluk var bugün yarısını göndereyim sana feda olsun ayol
şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine canım inşallah hayırlısı olur hakkınızda. ALLAHIM dualarınızı kabul etsin inşallah olur...
bizde efe koyacağız bayan isim uzmanı nasıl sizce
eylül.. eylül..... eylüüüllll
Esteban Bera ne demek kız hiç duymadım
isimlerin anlamını araştırırken çok dikkatli olun
çoğu isim sözlüğü diye geçen siteler yalan yanlış anlamlar yükleyi isimleri sıralıyolarmış
tek dertleri tıklanmak işte,araştırmadan bilmeden,cennet bişeysi falan gibi anlam koyuveriyolar
ayy bu isim konusu yaaa
ben de Mehmet Eren veya Mehmet Atakan isitiyorum ama çook kararsızım
okulda ilk isim mi söyleniyorki? M.atakan gibi söylenir sanki ben atakanı veya ereni kullanmak istiyorum hep..
Herkese meraba arkadaşlar yarın kpss var akşama kadar naparım bilmem dua edin benim için bu kez kızımın şansına çok umutluyum çalışmadım ama 3 senenin vermiş olduğu bi tecrübe var dua edin benim için nolur bir de isimler ortaya çıkmaya başlamış biz de ''Beril Sare'' koymayı düşünüyoruz.
Nasıl sizce?
Biz de de durum şöyle babamız SILA diyor ben DOĞA amcamız YAĞMUR sizce hangisi kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?