hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik..malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..
nursima yı tavsiye ederim tatlım.. :)iyiki söyledin tatlım hemen isim bulmaya başlıyımm :)
he tmm cnmm ben sana msj atarım zaten herkze yazarım ozeldenn.. lısteyıde yayınlarım merak etme demeyızz:))suksuk ben önümüzdeki hafta ev taşıma işinden dolayı izinde olacağım. sürekli takip edemem muhtemelen sayfayı, bana kur'ada kim çıktı neolduyu mesaj atabilirsen çok sevinirim. hani katılıyorum dedi kayboldu ortadan demeyin arkamdan :):)
yeter cnm yaa ben kararsız kaldım pılav kaldı dunden yanına corba yapsam sıcakta cekılırmıkı :) zaten terlıyorum hepp hamılelıkten sanırım buharlasıpp ucucam yakında hehehee semız otu salatasına bayılırım yakıında manav olsaydı alırdım yarın pzdan alırım artıkben dolma biber yapıcam yanına erişte makarna var belki çorba yaparım semizotu salatası var yeter herhal
Allah razı olsun kızlar.. öpüyorum hepinizi..
Elifilhan dedigim netteki manasi dogru degil emin ol.koymaman en guzeli olur bence..netteki cogu ismin manasi yanlis zaten...hemen bir cennet uyddurmuslar:)
hım merhaba canım
Hayırlı olsun güle güle kullan,
Biz çok beğendik arabamızı çok konforluuu arabanın seperi falan çok rahat ergonomikk tasarımı çok güzelll, biz heryere eşimle gidiyoruzz arabad aoluncaaçok sıkıntı olacağını düşünmedimm,
sepeitni ana kucağını falan takıp çıkarmak çok pratik öyle kasmıyrsunn çıkarıp takarken istediğin yöne çevirebilme özelliği süper, biz çok baktık piyasadaa araba inan evet bir çoğu daha küçük ama ergonomik değill bebeğin omurga gelişimini falan destekleyen yapıları yokk hele o bastonlarr pehhh sertlerr pratik olsun diye yawruya işkenceden başka birşey değl biraz büyüdükten sonra kullanılacak arabalar.
benc ekullandıkça çok seveceksin emin ol biz kullanmadan sevdikk eşimde bende gidip gidip takıyruz çıkarıyorz pratik yapıyoruz falan
nursima yı tavsiye ederim tatlım.. :)
Elifilhan dedigim netteki manasi dogru degil emin ol.koymaman en guzeli olur bence..netteki cogu ismin manasi yanlis zaten...hemen bir cennet uyddurmuslar:)
bızdeılk basta elıfnur koyalım dedık soyadımız masallah cok uzunnkısa ısım olsunyarın oburgun sınav kagıdındaa ısım yerıne sıgmazsa bıze kızmasın dıee elıfe karar verdık
ne dusuncelıyz deme
ha hah..bızdeılk basta elıfnur koyalım dedık soyadımız masallah cok uzunnkısa ısım olsunyarın oburgun sınav kagıdındaa ısım yerıne sıgmazsa bıze kızmasın dıee elıfe karar verdık
ne dusuncelıyz deme
ha hah..baya ileri görüşlü bi çift olduğunuz ortrada canım güzel düşünmüşsünüz ama..
hanımlar merhaba.. nasılsınız?? ben ve kızım bir konuda sizden dua isteyecektik..malum hamişlerin duaları daha makbuldür.. benim eşim imam kızlar.. geçen sınavı kaybetmiştik ve bütün imamlar giderken biz kalmıştık.. çok üzülmüştüm hani ben.. belki hatırlayan vardır. işte eşimin kpss puanı 74. aydın üniversitesinde memurluk için tercih yaptık. sonuçlar bu gün yarın açıklanır. kpss puanı 85 - 90 olanlar varken bize gelmez ama yinede umut ediyoruz işte.. ne olur bize dua edin.. memlekete 17 saat uzaklıktayım.. hiç değilse aydın 3 saat. annemleri falan göremiyorum çook özlüyorum.. hepinizden kızımla ben dua bekliyoruz.. bizde size dua ediyoruz rabbim sağlıklı sıhatli kolay doğumlar nasib etsin diye.ne olur sizde bizi unutmayın.. dualarınızı bekliyoruuz kuzum ve ben..
Esila koyucam bende. Ama bazı yerlerde anlam farklı. Kuran bilmiyorlar mi anlamadım. Elif harfini A diye oluyorlar Asila diyorlar. Biliyorsan bi baksana
kızım gümmmm gümmm gütttt güttt vuruyor buraya yazınca kendi yazmak istiyor galibaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?