CAnim siz bilirsiniz ama ne bilim ismiyle yasarmis yaa sıla koymayin bence yurduna hasretlik cekmesin hep. Hem bence doğa ismi cok guZel ama bu sadece bir fikir
kızlar durup dururken diş etlerim kanıyo bide ayaklarım şişti dün sabah kalktığımda yüzüm ellerim şişmişti oğlumda hiç böyle şeyler olmamıştı paşa paşa doğuma gitmiştim gerçi ikibuçuk hafta erken doğmuştu ama çocu bebek öyle erken doğuyo artık oğlumda rahattım kızım cadılık yapıyo
İnşallah hayırlısıyla kazanırsın canım, kızım olsaydı sare koyacaktım, çok seviyorum bu ismi.
MRB KIZLAR KAYIRLI CUMLARA HERKESE
BUGUN KZIIMLA COK MUTLUYUZ DUN GUZEL BI HABER ALDIK :)))EŞİMİN PATRONU ESIME ZAM YAPTI BENIM IZNE CIKICAGIMI BILIYODU BIDEEE BENIM CALISMADGM SURE ICERISINDE BENIM MAAŞIMI ESIME ODUYECEK OKADAR COK DUSUNUYODUMKI NAPCAZ DIE KREDI ODUYORUZ ESIMIN MAASINI KREDIYE VERIODUK BENMKINLEDE EVI GECNDRYDUK COK SUKUR RABBIME KANDIL GUNU ETTIOGIMIZ DUALAR KABUL OLDU:)))BENIM PATRONUMUN YAPMASI GEREKENI ESIMIN PATRONU YAPTI VALLA ALLH RAZI OLSUN ONDANNN KZIMIZ BEREKETLI GELDI BIZE MELEĞİMİZ
büyük ihtimal M.atakan denir canım ve bence mehmet eren çoook güzeel. oğluma hep eren istemiştim ama babamız efe istiyoo bende göbek adı muhammat olursa olur dedim kabul etti muhammet babamın ismi bu arada..Esteban Bera ne demek kız hiç duymadım
isimlerin anlamını araştırırken çok dikkatli olun
çoğu isim sözlüğü diye geçen siteler yalan yanlış anlamlar yükleyi isimleri sıralıyolarmış
tek dertleri tıklanmak işte,araştırmadan bilmeden,cennet bişeysi falan gibi anlam koyuveriyolar
ayy bu isim konusu yaaa
ben de Mehmet Eren veya Mehmet Atakan isitiyorum ama çook kararsızım
okulda ilk isim mi söyleniyorki? M.atakan gibi söylenir sanki ben atakanı veya ereni kullanmak istiyorum hep..
bence yağmur sıla yanyanada güzel duruyoo ama sen istemiyosun anladığım kadarıylaBiz de de durum şöyle babamız SILA diyor ben DOĞA amcamız YAĞMUR sizce hangisi kızlarrrr
anlamı ne ki canım ama sare kulağa hoş geliyor..Herkese meraba arkadaşlar yarın kpss var akşama kadar naparım bilmem dua edin benim için bu kez kızımın şansına çok umutluyum çalışmadım ama 3 senenin vermiş olduğu bi tecrübe var dua edin benim için nolur bir de isimler ortaya çıkmaya başlamış biz de ''Beril Sare'' koymayı düşünüyoruz.
Nasıl sizce?
çok teşekkür ederim dileğin için canım inşallah atanırım artık.Sare bana da çok güzel geliyo inşallah ileride bi de kızın olur sen de sare koyarsın
Herkese meraba arkadaşlar yarın kpss var akşama kadar naparım bilmem dua edin benim için bu kez kızımın şansına çok umutluyum çalışmadım ama 3 senenin vermiş olduğu bi tecrübe var dua edin benim için nolur bir de isimler ortaya çıkmaya başlamış biz de ''Beril Sare'' koymayı düşünüyoruz.
Nasıl sizce?
biz de de durum şöyle babamız sıla diyor ben doğa amcamız yağmur sizce hangisi kızlarrrr
mrb kızlar kayırlı cumlara herkese
bugun kzıımla cok mutluyuz dun guzel bı haber aldık :)))eşimin patronu esıme zam yaptı benım ızne cıkıcagımı bılıyodu bıdeee benım calısmadgm sure ıcerısınde benım maaşımı esıme oduyecek okadar cok dusunuyodumkı napcaz dıe kredı oduyoruz esımın maasını kredıye verıoduk benmkınlede evı gecndryduk cok sukur rabbıme kandıl gunu ettıogımız dualar kabul oldu:)))benım patronumun yapması gerekenı esımın patronu yaptı valla allh razı olsun ondannn kzımız bereketlı geldı bıze meleğimiz
büyük ihtimal M.atakan denir canım ve bence mehmet eren çoook güzeel. oğluma hep eren istemiştim ama babamız efe istiyoo bende göbek adı muhammat olursa olur dedim kabul etti muhammet babamın ismi bu arada..
bence yağmur sıla yanyanada güzel duruyoo ama sen istemiyosun anladığım kadarıyla
anlamı ne ki canım ama sare kulağa hoş geliyor..
vayyy öyle patronlar varmıymış yaa maşallah valla helal olsun yaaMRB KIZLAR KAYIRLI CUMLARA HERKESE
BUGUN KZIIMLA COK MUTLUYUZ DUN GUZEL BI HABER ALDIK :)))EŞİMİN PATRONU ESIME ZAM YAPTI BENIM IZNE CIKICAGIMI BILIYODU BIDEEE BENIM CALISMADGM SURE ICERISINDE BENIM MAAŞIMI ESIME ODUYECEK OKADAR COK DUSUNUYODUMKI NAPCAZ DIE KREDI ODUYORUZ ESIMIN MAASINI KREDIYE VERIODUK BENMKINLEDE EVI GECNDRYDUK COK SUKUR RABBIME KANDIL GUNU ETTIOGIMIZ DUALAR KABUL OLDU:)))BENIM PATRONUMUN YAPMASI GEREKENI ESIMIN PATRONU YAPTI VALLA ALLH RAZI OLSUN ONDANNN KZIMIZ BEREKETLI GELDI BIZE MELEĞİMİZ
beril çok güze bence sare de güzel ama ikisi bir arada olmamış gibi. Bir de ben iki ismi koymayı doğru bulmuyorum. Düşünsenize evlenecek hem kendi hem eşinin soyadını taşıma isterse meksika isimleri gibi upuzun bir ismi olacak mesela iki ismim olsaydı benim ismim nurgül derya çolpan kurşunlu olurdu ne kadar uzunnnnnn
Beril çok güze bence Sare de güzel ama ikisi bir arada olmamış gibi. Bir de ben iki ismi koymayı doğru bulmuyorum. Düşünsenize evlenecek hem kendi hem eşinin soyadını taşıma isterse meksika isimleri gibi upuzun bir ismi olacak mesela iki ismim olsaydı benim ismim Nurgül Derya Çolpan Kurşunlu olurdu ne kadar uzunnnnnn
sıla gurbet hasret demek galiba bence hüzüünlü isim :)
kız gurbetlerden çıkamz bakk :) isimle yaşarmış insan
ayy ne gzüel gözün aydın ben de seneye
ücretsiz iizn almak istiyorum ama para yok 1 maaş ev kredisine gidiyor
bir yerlerden para gelsee diyom bazen kızımın şansına o zaman ayrılırdım izne
yoksa tek maaşla geçim olmaz araba da değştirdik mecbur arıza veriyordu hep
3 milyar da onun borcu var
yani para para pararaa :)))
AYNEN CNM OKDR SEVNDMKI ESIMIN PATRONU COK IYI ESIMIDE OGLU GIBI SEVIO BUARA KARA KARA DUSUNUYODU GARIIBIM NAPCAZ 4 AY DIE ADAM ANLAMIS HALINDEN ALLH RAZI OLSUN OKDR SEVINDIRDIKI BIZI ESIMLE MUTLULUKTAN AGLADIK RESMENvay be patrona bak, büyük adammış, Allah razı olsun herkes yapmaz.
sıla gurbet hasret demek galiba bence hüzüünlü isim :)
kız gurbetlerden çıkamz bakk :) isimle yaşarmış insan
ayy ne gzüel gözün aydın ben de seneye
ücretsiz iizn almak istiyorum ama para yok 1 maaş ev kredisine gidiyor
bir yerlerden para gelsee diyom bazen kızımın şansına o zaman ayrılırdım izne
yoksa tek maaşla geçim olmaz araba da değştirdik mecbur arıza veriyordu hep
3 milyar da onun borcu var
yani para para pararaa :)))
VALLA KIZLAR PARASIZLIK COK ZORMUS BEN BABA EVINDE YOKLUK GORMEDIM HIC AMA EVLENNCE EV ALINCA KREDI COK ZORLADI ÖZELLIKLE BEN BIDE BEBK OLUNCA DAHA NE COOCUGA NEKENDIMEDOGRU DUZGUN BISI ALAMADM YILLIK IZNIMI BILE KULLANMYRM PARASINI ALICAM INS VERRLERSE SIRF ELIME PARA GECSIN DIE AMA COK SUKUR PATRONU RAHTLTTI BIZI PATRONUN ESIDE BEBK ARABASI ALICAKMIS BEBISIMZE HEDIYE ALLH BINKERE RAZIOLSUN HEPSINDENvayyy öyle patronlar varmıymış yaa maşallah valla helal olsun yaa
senin adına çook sevindim canım.. her bebek nasibiyle gelirmiş derler ya öyle olmuş sizinde..
evet canım en güzeli ki sıkmadan yapmak da mümkün.. eskiler gibi değil ayaktan tutunca sopa gibi duran kundağı ben de yapmam..evet canım annemlerde öyle diyor.rahat uyur sıçrayıp uyanmaz diyorlar.bizim gelinde başta kundaklamam diyordu.bebeği gece sürekli uyanıp ağlayınca annem birkere kundakladı.çocuk mışıl mışıl uyudu.gelin bunu görünce hep kundakladı.yinede kıyamıyorum bakalım duruma göre hareket ederim artık.önerin için teşekkür ederim canım.
oyyyyyyyyyy ne güzel kokla bol bol mis süt kokar o :))) ayrıca sklamak diye düşünme neden tepki versin ki sonuçta birbirimize fikir vermek ve durumlarımızı paylaşmak kötü birşey değil tepki vermez.. şahsen benim eşim facete takılmıyorum diye topiğin gizli destekçisi.. zaten bana da çok boş geliyor artık facebook....ayrıca herkese hayırlı cumalar kızlarr...
akşam biz eşimle bebek görmeye gideceğiz daha bir aylık fln ufacıktır şimdi ooo
bende başlarda ziyaretçi olarak giriyodum topiğe okuyordum yazdıklarınızı sonra üye olmaya karar verdim sonrada aktif kullanıcı oldum ama tabi eşimin haberi yok yoksa kızabiliiirrr:18: büyük bişey sakladığımı düşünmüyorum amaaa içim sıkıldımı sizden başka anlatacak kimsem yok ne yapayım.
bende eylülde gireceğim kpssye eylülün23ünde benim oğlanda aşağı yukarı 1 aylık fln olacak ne yapacağım bilmiyorum
çoook zeynep var evet bizde de;teyzem zeynep iki kuzenim zeynep,ama işte sevdiğim nadir isimlerden biri ve zeynepler çok güzel oluyor,Peygamber efendimizin kızının ismi zeynep en önemlisi...önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim canımZeynep ismi okadar cok varki ssahssen bana artik oog geldi:)cevremde 10 tane zeynep bebek var enaz:)okulda herkes zeynep olcak 6 sene sonra:)klasik diye ve dini diye issmin suyu cikarildi gibi geliyor bana..burcak guzel serra burcak. Iclal burcak-vera burcak asli burcak hanzade burcak olabilir..
farklı bir isim çevreme göre ne gerek var klasik olsun filan takıntıları varda canım tepkileri o yüzden,biz burçak ı çok seviyoruz eşimle,ama ileride keşke anlamlı bir isim koysaydık demeyelim dedik.canım kundak eskilerdeki gibi sopa yapmak değil ki.. internetten bakın çapraz çıtçıtlanan penye kumaşlar var kundak diye sevimli tavşanlı falan.. yani kollarını hareket ettirirken kendini uyandırmasın diye uyku tulumu gibi birşey düşünün.. ben onlardan alacağım sımsıkı sopa gibi asla bağlamam ben de onaylamıyorum ama kollarının hareketiyle kendi kendine sıçrayıp uykusu bozuluyor 2 yeğenimde gördüğüm ve ablamın tavsiyesi bu.. paylaşayım dedim)
ayyyy ne güzeeelllll :)) ben de jokerden alışveriş yaparken joker kartını aldım forma kızımın adını yazdım Lara soyadımız da ilginç olduğundan köken neresi diye sordular :))) yabancı isim gibi gelmiş :))))))))))
neden burçak güzel isim neden tepki yapmışlar ne diye ??? güzel isim bence burçako sizin kızınız siz karar vereceksiniz :)
Adına yakışır şekilde yaşasın ismi gibi güzel olsun inşallah zeynep ismi peygamber efendimizin kızının da ismidir çok güzel bi isim hayırlı olur inşallah tanıdığım zeyneplerin hepsi çok güzel bende kızıma merve ismini koymayı istiyorum yanına bi isim arıyorum erva düşündük bakalım oğlum iki isimli kızıma tek isim koysam ilerde nasıl olur bilemiyorum onada iki isim koymak istiyorum bütün kuzular isimleriyle yaşasın sağlıkla gelsin inşallah
gerçekten uymamış mı? ben mi kendimi alıştırdım acaba?ama bizim soyadımız da kısa yani kızımızın adı Beril Sare Efe olacak.
Sizin soyadda bayağı kısaymış yahu dur bakayım kocasının soyadı uzun olursa nasıl olurdu mesela Beril Sare Efe Kahramanoğlu Nasıl???
Sizin soyadınızla Beril daha uygun bence Beril Efe... Güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?