2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

MRB KIZLAR KAYIRLI CUMLARA HERKESE

BUGUN KZIIMLA COK MUTLUYUZ DUN GUZEL BI HABER ALDIK :)))EŞİMİN PATRONU ESIME ZAM YAPTI BENIM IZNE CIKICAGIMI BILIYODU BIDEEE BENIM CALISMADGM SURE ICERISINDE BENIM MAAŞIMI ESIME ODUYECEK OKADAR COK DUSUNUYODUMKI NAPCAZ DIE KREDI ODUYORUZ ESIMIN MAASINI KREDIYE VERIODUK BENMKINLEDE EVI GECNDRYDUK COK SUKUR RABBIME KANDIL GUNU ETTIOGIMIZ DUALAR KABUL OLDU:)))BENIM PATRONUMUN YAPMASI GEREKENI ESIMIN PATRONU YAPTI VALLA ALLH RAZI OLSUN ONDANNN KZIMIZ BEREKETLI GELDI BIZE MELEĞİMİZ

bi de erkek bebekler hepgeç doğar derler, bak sen 37,5 ta doğurmuşsun ne güzel, ben de 41 i beklemek zorunda kalıcam diye korkuyordum.

Benim ayaklarım da daha yeni yeni şişmeye başladı ama diş etlerim başından beri kanıyor malesef, napalım sıkıcaz dişimizi artık.

vay be patrona bak, büyük adammış, Allah razı olsun herkes yapmaz.

büyük ihtimal M.atakan denir canım ve bence mehmet eren çoook güzeel. oğluma hep eren istemiştim ama babamız efe istiyoo bende göbek adı muhammat olursa olur dedim kabul etti muhammet babamın ismi bu arada..
Biz de de durum şöyle babamız SILA diyor ben DOĞA amcamız YAĞMUR sizce hangisi kızlarrrr
bence yağmur sıla yanyanada güzel duruyoo ama sen istemiyosun anladığım kadarıyla
anlamı ne ki canım ama sare kulağa hoş geliyor..

Beril çok güze bence Sare de güzel ama ikisi bir arada olmamış gibi. Bir de ben iki ismi koymayı doğru bulmuyorum. Düşünsenize evlenecek hem kendi hem eşinin soyadını taşıma isterse meksika isimleri gibi upuzun bir ismi olacak mesela iki ismim olsaydı benim ismim Nurgül Derya Çolpan Kurşunlu olurdu ne kadar uzunnnnnn

biz de de durum şöyle babamız sıla diyor ben doğa amcamız yağmur sizce hangisi kızlarrrr

sıla gurbet hasret demek galiba bence hüzüünlü isim :)
kız gurbetlerden çıkamz bakk :) isimle yaşarmış insan

ayy ne gzüel gözün aydın ben de seneye
ücretsiz iizn almak istiyorum ama para yok 1 maaş ev kredisine gidiyor
bir yerlerden para gelsee diyom bazen kızımın şansına o zaman ayrılırdım izne
yoksa tek maaşla geçim olmaz araba da değştirdik mecbur arıza veriyordu hep
3 milyar da onun borcu var
yani para para pararaa :)))

sare ''sara''nın değiştirilmiş şekli aslında sara ama sare daha hoş geliyo bana sara'nın anlamı da halis katkısız temiz demek bi de ibrahim aleyhisselamın eşinin adı

vayyy öyle patronlar varmıymış yaa maşallah valla helal olsun yaa
senin adına çook sevindim canım.. her bebek nasibiyle gelirmiş derler ya öyle olmuş sizinde..

2 soyad da çok komik oluyor isim gibi
bence kadınlr ilerde sadece kendi soyadını alabilecek duruma gelmeli
yani değişmesin değişince 2 soyad biri diğerinin sıfatı gibi oluyor

gerçekten uymamış mı? ben mi kendimi alıştırdım acaba?ama bizim soyadımız da kısa yani kızımızın adı Beril Sare Efe olacak.

aklıma bi reklam var ya o geldi, bebek anne diyor, anne baba seviniyor aaa anne dedi diye, sonra baba diyor, yine seviniyorlar, sonra para diyor, karı koca birbirine bakıp para mı diyorlar. işte zamane çocukları, ben de kocama diyorum bizimki de böye diyecek diye

vay be patrona bak, büyük adammış, Allah razı olsun herkes yapmaz.
AYNEN CNM OKDR SEVNDMKI ESIMIN PATRONU COK IYI ESIMIDE OGLU GIBI SEVIO BUARA KARA KARA DUSUNUYODU GARIIBIM NAPCAZ 4 AY DIE ADAM ANLAMIS HALINDEN ALLH RAZI OLSUN OKDR SEVINDIRDIKI BIZI ESIMLE MUTLULUKTAN AGLADIK RESMEN

vayyy öyle patronlar varmıymış yaa maşallah valla helal olsun yaa
senin adına çook sevindim canım.. her bebek nasibiyle gelirmiş derler ya öyle olmuş sizinde..
VALLA KIZLAR PARASIZLIK COK ZORMUS BEN BABA EVINDE YOKLUK GORMEDIM HIC AMA EVLENNCE EV ALINCA KREDI COK ZORLADI ÖZELLIKLE BEN BIDE BEBK OLUNCA DAHA NE COOCUGA NEKENDIMEDOGRU DUZGUN BISI ALAMADM YILLIK IZNIMI BILE KULLANMYRM PARASINI ALICAM INS VERRLERSE SIRF ELIME PARA GECSIN DIE AMA COK SUKUR PATRONU RAHTLTTI BIZI PATRONUN ESIDE BEBK ARABASI ALICAKMIS BEBISIMZE HEDIYE ALLH BINKERE RAZIOLSUN HEPSINDEN

evet canım en güzeli ki sıkmadan yapmak da mümkün.. eskiler gibi değil ayaktan tutunca sopa gibi duran kundağı ben de yapmam..

oyyyyyyyyyy ne güzel kokla bol bol mis süt kokar o :))) ayrıca sklamak diye düşünme neden tepki versin ki sonuçta birbirimize fikir vermek ve durumlarımızı paylaşmak kötü birşey değil tepki vermez.. şahsen benim eşim facete takılmıyorum diye topiğin gizli destekçisi.. zaten bana da çok boş geliyor artık facebook....

çoook zeynep var evet bizde de;teyzem zeynep iki kuzenim zeynep,ama işte sevdiğim nadir isimlerden biri ve zeynepler çok güzel oluyor,Peygamber efendimizin kızının ismi zeynep en önemlisi...önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim canım

farklı bir isim çevreme göre ne gerek var klasik olsun filan takıntıları varda canım tepkileri o yüzden,biz burçak ı çok seviyoruz eşimle,ama ileride keşke anlamlı bir isim koysaydık demeyelim dedik.

çok teşekkür ederiz boncuk teyzesi güzel dileklerin için.benimde tanıdğım tüm zeynepler güzel.erva da güzel;neva yı da düşünebilirsiniz kulağa hoş geliyor.

gerçekten uymamış mı? ben mi kendimi alıştırdım acaba?ama bizim soyadımız da kısa yani kızımızın adı Beril Sare Efe olacak.

Sizin soyadda bayağı kısaymış yahu dur bakayım kocasının soyadı uzun olursa nasıl olurdu mesela Beril Sare Efe Kahramanoğlu Nasıl???

Sizin soyadınızla Beril daha uygun bence Beril Efe... Güzel bence

Offf kızlar yaa bizim beşiğimiz hala gelmedi 15 20 gün icinde dedilelr bizde bekliyoruz ama daha hazirlayamadim hic birsey pazartesi kontrole gidicEm dönüstr bebe detrrjani falan alicam annemle yikicaz esyalarini hastane cantamizi falan hazirlayalim artik baksaniza 54 gün kalmis kizimi kucagima almaya

Sizin soyadda bayağı kısaymış yahu dur bakayım kocasının soyadı uzun olursa nasıl olurdu mesela Beril Sare Efe Kahramanoğlu Nasıl???

Sizin soyadınızla Beril daha uygun bence Beril Efe... Güzel bence

:))Efe'den sonra Kahramanoğlu'nu güzel bulmuşsun efe ile kahraman iyi olmuş :)ama ben iki isim koymak istiyoruuuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…