cnm bnde oturarak kılıyrm secdeye tam gıdemyrm cunku ama farzlrda ayaga kalkyrm bazen ama herturlu kılınr sonucta bız durumumuzdan dolayı bole kılıyrz keyfı degıl yaben de oturarak kılıyorum. Farz namazları ayakta kılınır diye birşey yok eğer sağlık durumun el vermiyorsa yatarak bile kılabilirsin için rahat olsun canım
amın cnm cumlemıze ınsallhHayırlı Cumalar Canım,
çok sevindim sizin adınıza ne iyi patronlar var ya Allah bize de böyle patronlar nasip etsin inşallah
ne güzel canım sizin adınıza çok sevindim,Rabbim hep böyle düşünceli,iyi niyetli insanlarla özellikle idarecilerle karşılaştırsın.bebekler kesinlikle kısmetleriyle geliyor;o kadar şey aldık hala da alıyoruz hiiiç kasmadı yatırımlarımıza bile aynen devam edebiliyoruz çok şükür.ve en önemlisi beklediğim 2 önemli gelişme var ikiside olursa çok mutlu olcaz kızımın kısmetine
Ben de 1993 sayfa senin sayfaya düşen msj sayısı az demekki caniko
kızlar kocalarınız burda takılmaya niye karşı çıkıyor ki ben 2007 den beri takılıyorum
kocam da hep dalga geçer benimle bişey olsa KK daki arkadaşlarına sor bakiim der
Daha güzel bi ortam var mı,valla ben bilgisayarı buraya bakmak için açıyorum yoksa başka işim yok yanee
biz eylül 2008 anneleriyle çook defa buluştuk,tanıştık çok da zevkli oluyor tanışmak,kocalarınıza
şimdiden söyleyin alıştırın tanışma fikrine bence ilerde bi buluşma neyin ayarlarız
ben mesela bi ankaraya geçeyim ankaralıları toplicam kesin
Benim gibi karnı burnunda raba kullanan anne adaylarına duyurulur. Biraz önce gazetede okuduğum haberi paylaşmak isterim Amannnnn dikkat
Daha doğmadan trafik kazasına neden oldu!
Henüz doğmamış bebek, annesinin karnındayken trafik kazasına sebep oldu...
İsviçre’de, anne karnındaki bebek trafik kazasına neden oldu.
Henüz doğmamış bebek, annesi araba kullanırken o kadar güçlü bir tekme attı ki kadın direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Basel polisinin verdiği bilgiye göre, Allschwil’de meydana gelen kazada araç önce yol kenarındaki elektrik kutusuna çarptı, ardından takla attı ve bir bahçe duvarına çarparak durabildi.
Araba hurdaya dönerken anne ve doğmamış bebeğinin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
çoook zeynep var evet bizde de;teyzem zeynep iki kuzenim zeynep,ama işte sevdiğim nadir isimlerden biri ve zeynepler çok güzel oluyor,Peygamber efendimizin kızının ismi zeynep en önemlisi...önerilerin için de ayrıca teşekkür ederim canım
farklı bir isim çevreme göre ne gerek var klasik olsun filan takıntıları varda canım tepkileri o yüzden,biz burçak ı çok seviyoruz eşimle,ama ileride keşke anlamlı bir isim koysaydık demeyelim dedik.
çok teşekkür ederiz boncuk teyzesi güzel dileklerin için.benimde tanıdğım tüm zeynepler güzel.erva da güzel;neva yı da düşünebilirsiniz kulağa hoş geliyor.
Canim bera ismini seviyorum kizim erkek olsaydi adi eymen bera olacakti.bera sahabeden anlamida cok guzel.ama gelgeleim simdi bazi sacmalar berayi basina nil ve nur ekleyerek kiz ismine cevirmisler sinirimi bozdu.aslinda arapca kokenli erkek ismidir basina erkek oldugunu belirten bir isim koydunmu super olur.ismini manasiyla yasayan bir evlat olur ins.
Zeyneplerin guzelligi kismina katilamicam canim cunku cok cirkin zeynep diye tanidiklarim var ne yazikki:)peygamberimizin kizlarindan dusunursen gulsum rukiyede koyabilirsin...
ayy evet çenemiz düşük anacım ne edelim heheKızlaaar en kaynak topik bizimkiişimdiden neredeyse 4000 sayfa olduk.
banada öyle dediler efeler çok yaramaz fln ama eşşim anlamıyoo çok yaramaz olursa bakar kendisi artık heheEfe ismini ssormus bir arkadas tanidigim tum efeler cok yaramaz kabadayi tam efe yani:)ele avuca sigmiyorlar.
Ben de 1993 sayfa senin sayfaya düşen msj sayısı az demekki caniko
kızlar kocalarınız burda takılmaya niye karşı çıkıyor ki ben 2007 den beri takılıyorum
kocam da hep dalga geçer benimle bişey olsa KK daki arkadaşlarına sor bakiim der
Daha güzel bi ortam var mı,valla ben bilgisayarı buraya bakmak için açıyorum yoksa başka işim yok yanee
biz eylül 2008 anneleriyle çook defa buluştuk,tanıştık çok da zevkli oluyor tanışmak,kocalarınıza
şimdiden söyleyin alıştırın tanışma fikrine bence ilerde bi buluşma neyin ayarlarız
ben mesela bi ankaraya geçeyim ankaralıları toplicam kesin
bencede bi zararı yok ama daha demedim eşime hehe diyim bari yaa cesaret verdiniz banabence de ne zararı varki aksine bir sürü şey öğreniyoruz birbirimizden gayet faydalı oluyor
ayy evet çenemiz düşük anacım ne edelim hehe
banada öyle dediler efeler çok yaramaz fln ama eşşim anlamıyoo çok yaramaz olursa bakar kendisi artık hehe
bencede bi zararı yok ama daha demedim eşime hehe diyim bari yaa cesaret verdiniz bana
ben de Zeynep koymayı düşünüyorum kızıma ve benimde ne kadar Zeynep tanıdığım varsa hep çok güzeller. Zeynep ismini çok severim herkesin zeynebi kendine dimi ama
Zeyneplerin guzelligi kismina katilamicam canim cunku cok cirkin zeynep diye tanidiklarim var ne yazikki:)peygamberimizin kizlarindan dusunursen gulsum rukiyede koyabilirsin...
ayy bende şok oldum yaa en çok teflon kullanırım yaa en iyisi emsan tencere kullanmak galibaa..Mutfağımızdaki Tehlike Teflon
Orhan Akalın
Kanser Önleme Koalisyonu
Teflon* yapımında kullanılan bir kimyasal olan PFOA ya da diğer adıyla C-8e, kutuplardaki ayılarda, akdenizde yüzen yunuslarda ve de ABDdeki insan araştırmalarında incelenen hemen hemen herkesin kanında rastlanması, dikkatlerin son yıllarda bu madde üzerinde toplanmasına yol açmış ve bu çapta bir kirlenmenin yalnızca fabrika emisyonlarıyla olamayacağı, bu maddenin üretiminde kullanıldığı ürünlerin tüketiminin de (teflon tava, fast food ambalaj kağıtları, su geçirmeyen giyim eşyaları vs.) PFOA çıkışına yol açabileceği kuşkusunu güçlendirmiştir. En son, sonuçları 2005de açıklanan bir insan araştırmasında Johns Hopkins Hastahanesinde yeni doğan 300 bebeğin göbek bağından alınan numunelerin yüzde 99undaciddi düzeylerde PFOA bulunmuştu.
yazının dvamı gelecek. okuyunca şok oldum. teflonun bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum
bende söyleyeceğim artık bi cesaret geldi gerçi ters biri değildir eşim neden çekiniyosam bende bi alemim yanii.cnm ben özellikle söylüyorum bu kadar saat niye bırakmıo laptopu demesn kocişim
ahh ahh o buluşma işi işte benim için imkansız çünkü ıspartadayım ben..Bizde kizimin arkadaslari ocak anneleri bebekleriyle cok bulusmustuk hala gorustugum samimi arkadaslarim var kiziminda arkadaslari tabi.bilgi alisverisi cok iyi oluyyor.biz oyun grubu kurmustuk 15 te bir evlerde toplaniyorduk..anadolu yakasinda kimler var bakim"??parmak kaldirsin????hatta biz birkere forum istanbulda bulustuk yaklasik 10 anne bebek ve beebek arabasi toplu resim cekilirken herkes burda ne var boyle diyordu:)
ben de Zeynep koymayı düşünüyorum kızıma ve benimde ne kadar Zeynep tanıdığım varsa hep çok güzeller. Zeynep ismini çok severim herkesin zeynebi kendine dimi ama
artık ne çıkarsa bahtımıza;kinder sürprizim o benim yaaşaka bi yana anne için bebişi dünyanın en güzel varlığıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?