göğüslerin yeni çatlamaya başlamış benim ikinci ayda bi gecede çatladı mosmordu resmen eşim fln şok geçirdi adamcağız
nasıl oldu anlamadım yaaa.
bizim dolapta bişey kalmadı bileeşim gelince alışverişe gideceğiz hehe.
demin eşimle konuştum midem bulanıyo dedim ne yediysen yine bulanıyo dedi hehe
maşallah bebişinetosuncuk olmuş ohhh bende 10unda gideceğim benimkide seninkine yaklaşmıştır inşallaaahhh..
benimkide öyle çok anlayışlı sağolsun bu halde bile beni beğenmesi çok güzel dün gece bana seni çok özledim dedi ağlamamak için zor tuttum kendimii
178 canım boykızzzz bu nasıl 89maşallahhhh hiç göstermiyorsun boyun uzun muu? ben 91 im ve senin 2 katı göbeğimm varrrr
yemeğimizi ocağa koyduk geldik oh be . Siz ne yaptınız .kızım beni çatlatmdi.çatlayalim boşverin zaten göbek açık giymiyorum. Eşimde memnun sorun olmaz. Bu arada 4bin sayfa olacaz
evet yaa gerçekten öyle ne bulursak yiyoruz sonra başı dönüyo midenin onada yazık aşırı yükleme oluyo yazık yeride dar heheevet yaaa ,geçen gün üzürimi değiştiriyrdum,zannettim ki sütyen iz çıkarmış,ay şöle dikkatlice bi baktım aman Allahım...............................
ay evet aslında eşin haklı canım yaaa bende o kadar çok karıştırıyrm ki midemi ,ardından tabi malum olarak bulanıyooo,iice pis boğaz oldum...........
senin bebişte olmuştur canım benimki kadar sende 32. haftandasın aramızda pek fark yok.........
kız ne pişiriyosan bizede gönderde yemek derdinden kurtulalım heheyemeğimizi ocağa koyduk geldik oh be . Siz ne yaptınız .kızım beni çatlatmdi.çatlayalim boşverin zaten göbek açık giymiyorum. Eşimde memnun sorun olmaz. Bu arada 4bin sayfa olacaz
evet yaa gerçekten öyle ne bulursak yiyoruz sonra başı dönüyo midenin onada yazık aşırı yükleme oluyo yazık yeride dar hehe
salı kontrolüm var bein bugünden dikkat edeyimde doktorun tartısında az çıksın kilom hehe
kız ne pişiriyosan bizede gönderde yemek derdinden kurtulalım hehe
sağol cnm teşekkür ederim
ben hiç aşermiyorum kızlar yaaa
kaç gündür bi sütlü irmik yapayım diyorum eve gidiyorum üşeniyorum :)
göğüslerin yeni çatlamaya başlamış benim ikinci ayda bi gecede çatladı mosmordu resmen eşim fln şok geçirdi adamcağız
nasıl oldu anlamadım yaaa.
bizim dolapta bişey kalmadı bileeşim gelince alışverişe gideceğiz hehe.
demin eşimle konuştum midem bulanıyo dedim ne yediysen yine bulanıyo dedi hehe
maşallah bebişinetosuncuk olmuş ohhh bende 10unda gideceğim benimkide seninkine yaklaşmıştır inşallaaahhh..
benimkide öyle çok anlayışlı sağolsun bu halde bile beni beğenmesi çok güzel dün gece bana seni çok özledim dedi ağlamamak için zor tuttum kendimii
bende bisküvili basit bi tatlı yapım dıorum ama mutfak çok sıcak gitmek istemıyorum
ayy hepsinede bayılırım hemen geliyorum.Gelin ay beraber yiyelim. Menü
Dolma biber , erişte makarna cevizli , semizotu salatası tatlım
amin canımbende bisküvili basit bi tatlı yapım dıorum ama mutfak çok sıcak gitmek istemıyorum
ayy maşallahh Allah nazarlardan korusun sizibenm ki de hasta boğazları faranjit oldu hiç yaklaşmıo bana da bulaşır diye cnm benmmm
ayy o sütlü irmik tatlısını 1 aydır fln yapayım diyorum ama eşim süt tüketmiyoo e yaparsamda çook gelecek.sanırım insan evde olunca daha çok yemek isteği oluyor dimi?
çalışınca okadar olmuyor bu istek..
tavuk göğsü yada sütlü irmik yapayım diyorum ama üzerine nasıl bi sos yapabilirim varmı tavsiye edeceğiniz tarif?
gerçe patron belki tatlı aldırır birazdan..yersem akşama yapmam tatlı:)tatlı krizinden giderim yoksa...
ayy o sütlü irmik tatlısını 1 aydır fln yapayım diyorum ama eşim süt tüketmiyoo e yaparsamda çook gelecek.
halama yaptırayım bari baya yakınız hehe
üzerine hazır çikolata sos yap canım gayet güzel oluyo bence..
sanırım insan evde olunca daha çok yemek isteği oluyor dimi?
çalışınca okadar olmuyor bu istek..
tavuk göğsü yada sütlü irmik yapayım diyorum ama üzerine nasıl bi sos yapabilirim varmı tavsiye edeceğiniz tarif?
gerçe patron belki tatlı aldırır birazdan..yersem akşama yapmam tatlı:)tatlı krizinden giderim yoksa...
cok gecmıs olsun cnm geldıgınnde bolbol yazısırıızz ozaman kolay gelsın kuzunada masallah buyumussMerhaba kizlar.. Bayadir girmemistim foruma baya okudum masallah herkes iyi.
Neredeyse bir ay kadar yoktum babam (kayinpederim) ameliyat oldu (akciger), Allah kimseye yasatmasin, sukur cok iyi gecti, izmirdeydim Ben de esimin ablasindaydim hastaneye git gel o psikoloji cok yordu... Ameliyat kosusturmasi gecince babam iyilesme surecine girince taburcu oldu.. Biz de uc gunluk kisa bi tatil yaptik esimle cok iyi geldi hem yorgunluk artik hem moral depoladik evimize geldik.. Evimin yuvacigimin kokusunu bile ozlemisim anlatamammm....
Prensesimiz cok iyi sukur, boyumuz 40cm buldu kilomuz da 1300 civarinda.. Sol tarafimda siyatik agrilari basladi bu surec icinde bazen dayanilmaz oluyor kilitlenip kaliyorum. Ama olsun ne yapalim kuzucugum iyi olsun da gerisi onemli degil...
Bu arada bana seker yuklemesi yapilmadi, ailede seker gecmisi olan kisi olmadigindan dr.um gerek duymadi. 64 kiloya ulastim en sonunda :) almiyorum almiyorum diyip duruyordumya :)))
Sukur catlak olmadi bende daha insallah boyle devam eder.. Bircok kiside baslamis, sanirim genetik rol fazla catlak olusmasinda benim annemde de hic olmamis insallah anneme cekmisimdir..
Herbirinizi ayri ayri opuyorum kuzucuklarinizi da, malum evimize yeni donduk is cok... Utu beni bekler.. Aksama booool booool yazisiriz.
AYNEN CNM OKDR SEVNDMKI ESIMIN PATRONU COK IYI ESIMIDE OGLU GIBI SEVIO BUARA KARA KARA DUSUNUYODU GARIIBIM NAPCAZ 4 AY DIE ADAM ANLAMIS HALINDEN ALLH RAZI OLSUN OKDR SEVINDIRDIKI BIZI ESIMLE MUTLULUKTAN AGLADIK RESMEN
VALLA KIZLAR PARASIZLIK COK ZORMUS BEN BABA EVINDE YOKLUK GORMEDIM HIC AMA EVLENNCE EV ALINCA KREDI COK ZORLADI ÖZELLIKLE BEN BIDE BEBK OLUNCA DAHA NE COOCUGA NEKENDIMEDOGRU DUZGUN BISI ALAMADM YILLIK IZNIMI BILE KULLANMYRM PARASINI ALICAM INS VERRLERSE SIRF ELIME PARA GECSIN DIE AMA COK SUKUR PATRONU RAHTLTTI BIZI PATRONUN ESIDE BEBK ARABASI ALICAKMIS BEBISIMZE HEDIYE ALLH BINKERE RAZIOLSUN HEPSINDEN
Bizde kizimin arkadaslari ocak anneleri bebekleriyle cok bulusmustuk hala gorustugum samimi arkadaslarim var kiziminda arkadaslari tabi.bilgi alisverisi cok iyi oluyyor.biz oyun grubu kurmustuk 15 te bir evlerde toplaniyorduk..anadolu yakasinda kimler var bakim"??parmak kaldirsin????hatta biz birkere forum istanbulda bulustuk yaklasik 10 anne bebek ve beebek arabasi toplu resim cekilirken herkes burda ne var boyle diyordu:)
cok sevındım cnm yaa allah razı olsun demkkı hala ınsanlık olmemıss senın adınaa gercekten cok mutlu oldumm cnmm ..AYNEN CNM OKDR SEVNDMKI ESIMIN PATRONU COK IYI ESIMIDE OGLU GIBI SEVIO BUARA KARA KARA DUSUNUYODU GARIIBIM NAPCAZ 4 AY DIE ADAM ANLAMIS HALINDEN ALLH RAZI OLSUN OKDR SEVINDIRDIKI BIZI ESIMLE MUTLULUKTAN AGLADIK RESMEN
VALLA KIZLAR PARASIZLIK COK ZORMUS BEN BABA EVINDE YOKLUK GORMEDIM HIC AMA EVLENNCE EV ALINCA KREDI COK ZORLADI ÖZELLIKLE BEN BIDE BEBK OLUNCA DAHA NE COOCUGA NEKENDIMEDOGRU DUZGUN BISI ALAMADM YILLIK IZNIMI BILE KULLANMYRM PARASINI ALICAM INS VERRLERSE SIRF ELIME PARA GECSIN DIE AMA COK SUKUR PATRONU RAHTLTTI BIZI PATRONUN ESIDE BEBK ARABASI ALICAKMIS BEBISIMZE HEDIYE ALLH BINKERE RAZIOLSUN HEPSINDEN
kızlar göbeği çatlayan var mı ?
benım bıtane oldu seffaf renk :) cadıkızım catlattı annesını bde memıslerde var cok az..Bende şimdilik birşey yok. 32-33 gelince neolur bilmemben sadece bebek yağı sürüyorum
slmlar kızlarr bayadır uğramıyorum eylül annelerine bende eylül annesi olacağm ama ekim annelerinde takılıyorum genelde..
maşallah 33.haftalara bile gelen var...
nasılsınız keyifler nasıl kilo alımlarınız nasıl?
kaçar kilo aldınız bebeklerinizin durumu nee kilosu boyu:)
çok soru sordum hehe
masalahhhhhhhhhhhhh benım cımcımemde gectı mı acabayakında bizim dolapta hiç bişey kalmıycak yaaaaaa,
yediğimizi kızımda bende inkar etmiyrz ,,,ikimizde donbili olduk....
kızım 2 kiloyu geçmiş teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?