2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet yaaa ,geçen gün üzürimi değiştiriyrdum,zannettim ki sütyen iz çıkarmış,ay şöle dikkatlice bi baktım aman Allahım...............................
ay evet aslında eşin haklı canım yaaa bende o kadar çok karıştırıyrm ki midemi ,ardından tabi malum olarak bulanıyooo,iice pis boğaz oldum...........
senin bebişte olmuştur canım benimki kadar sende 32. haftandasın aramızda pek fark yok.........

yemeğimizi ocağa koyduk geldik oh be . Siz ne yaptınız .kızım beni çatlatmdi.çatlayalim boşverin zaten göbek açık giymiyorum. Eşimde memnun sorun olmaz. Bu arada 4bin sayfa olacaz

evet yaa gerçekten öyle ne bulursak yiyoruz sonra başı dönüyo midenin onada yazık aşırı yükleme oluyo yazık yeride dar hehe
salı kontrolüm var bein bugünden dikkat edeyimde doktorun tartısında az çıksın kilom hehe
yemeğimizi ocağa koyduk geldik oh be . Siz ne yaptınız .kızım beni çatlatmdi.çatlayalim boşverin zaten göbek açık giymiyorum. Eşimde memnun sorun olmaz. Bu arada 4bin sayfa olacaz
kız ne pişiriyosan bizede gönderde yemek derdinden kurtulalım hehe

Gelin ay beraber yiyelim. Menü
Dolma biber , erişte makarna cevizli , semizotu salatası tatlım

sağol cnm teşekkür ederim
ben hiç aşermiyorum kızlar yaaa
kaç gündür bi sütlü irmik yapayım diyorum eve gidiyorum üşeniyorum :)

bende bisküvili basit bi tatlı yapım dıorum ama mutfak çok sıcak gitmek istemıyorum

ayy maşallahh Allah nazarlardan korusun sizi benm ki de hasta boğazları faranjit oldu hiç yaklaşmıo bana da bulaşır diye cnm benmmm

bende bisküvili basit bi tatlı yapım dıorum ama mutfak çok sıcak gitmek istemıyorum

sanırım insan evde olunca daha çok yemek isteği oluyor dimi?
çalışınca okadar olmuyor bu istek..
tavuk göğsü yada sütlü irmik yapayım diyorum ama üzerine nasıl bi sos yapabilirim varmı tavsiye edeceğiniz tarif?
gerçe patron belki tatlı aldırır birazdan..yersem akşama yapmam tatlı:)tatlı krizinden giderim yoksa...

Gelin ay beraber yiyelim. Menü
Dolma biber , erişte makarna cevizli , semizotu salatası tatlım
ayy hepsinede bayılırım hemen geliyorum.
varyaa müthiş besleyici bi menü hem bebiş için çook faydalı valla ceviz semiz otu yoğurt ayol daha ne olsun.
bende dolmalık biber alayımda doldurayım barii..
amin canım
ALLAH eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.
biz arada birbirimizi yesekde e onlarda tuzu biberi olsun artık...

ayy o sütlü irmik tatlısını 1 aydır fln yapayım diyorum ama eşim süt tüketmiyoo e yaparsamda çook gelecek.
halama yaptırayım bari baya yakınız hehe
üzerine hazır çikolata sos yap canım gayet güzel oluyo bence..

vişneli yada çilekli sos yapıyolar o nasıl acaba..hiç yemedimm

çikolata sosu güzel oluyo cnm tavuk göğsünün üzerine özellikle evde oturunca ne yesem die düşünüyo sürekli insan ben çalışırken süper diyet yapıodum ahhh ahhh inş doğumdan sonra evde yapabilirimm

Merhaba kizlar.. Bayadir girmemistim foruma baya okudum masallah herkes iyi.
Neredeyse bir ay kadar yoktum babam (kayinpederim) ameliyat oldu (akciger), Allah kimseye yasatmasin, sukur cok iyi gecti, izmirdeydim Ben de esimin ablasindaydim hastaneye git gel o psikoloji cok yordu... Ameliyat kosusturmasi gecince babam iyilesme surecine girince taburcu oldu.. Biz de uc gunluk kisa bi tatil yaptik esimle cok iyi geldi hem yorgunluk artik hem moral depoladik evimize geldik.. Evimin yuvacigimin kokusunu bile ozlemisim anlatamammm....

Prensesimiz cok iyi sukur, boyumuz 40cm buldu kilomuz da 1300 civarinda.. Sol tarafimda siyatik agrilari basladi bu surec icinde bazen dayanilmaz oluyor kilitlenip kaliyorum . Ama olsun ne yapalim kuzucugum iyi olsun da gerisi onemli degil...
Bu arada bana seker yuklemesi yapilmadi, ailede seker gecmisi olan kisi olmadigindan dr.um gerek duymadi. 64 kiloya ulastim en sonunda :) almiyorum almiyorum diyip duruyordumya :)))

Sukur catlak olmadi bende daha insallah boyle devam eder.. Bircok kiside baslamis, sanirim genetik rol fazla catlak olusmasinda benim annemde de hic olmamis insallah anneme cekmisimdir..

Herbirinizi ayri ayri opuyorum kuzucuklarinizi da, malum evimize yeni donduk is cok... Utu beni bekler.. Aksama booool booool yazisiriz.

cok gecmıs olsun cnm geldıgınnde bolbol yazısırıızz ozaman kolay gelsın kuzunada masallah buyumuss

sekerleme yaptık bız 2,5 saat kadar sımdı yemeklerımızı hazırladık babamız 5 te gelıcek ınss

ayy canım çok sevindim senin adına, bizim kredimiz yok ama tek maaş zorlanmamak için nerdeyse doğurana kadar çalışıcam bende.bebiş kısmetiyle geliyorr patronunuz çok güzel bi jest yapmış

ayy çok güzel büyük şehirde yaşıyor olmanın avantajı ; KIRKLARELİ de yaşaşan var mı ?

merhaba hamişler. nasılsınız? biz dün akşam eşimin kuzeninin düğünündeydik. 2 saat yol gittik, bi de dönüş. etti 4 saat. düğünde de dayanamadım oynadım bi güzel. ben oynadıkça oğlumda oynadı. amaaaa sabahtan beri yatıyorum. bacaklarımın ağrısından duramıyorum. bizden geçmiş bu işler herhalde kızlar.. bir gün eski enerjimize kavuşacaz di mi arkadaşlar ((

cok sevındım cnm yaa allah razı olsun demkkı hala ınsanlık olmemıss senın adınaa gercekten cok mutlu oldumm cnmm ..
kızlar göbeği çatlayan var mı ?

Bende şimdilik birşey yok. 32-33 gelince neolur bilmem ben sadece bebek yağı sürüyorum
benım bıtane oldu seffaf renk :) cadıkızım catlattı annesını bde memıslerde var cok az..

29 haftada 1652 gr 4o cmdık cnmm .. 1o kg aldım .. toplamda.
yakında bizim dolapta hiç bişey kalmıycak yaaaaaa,
yediğimizi kızımda bende inkar etmiyrz ,,,ikimizde donbili olduk....
kızım 2 kiloyu geçmiş teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
masalahhhhhhhhhhhhh benım cımcımemde gectı mı acabaırı olcak dıe korkmuo deılım acıkcası

bız bı markete gıdıcezz gorusuruz yemekten sonraa cok kaynatmayın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…