- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
suksuk bu resimdeki kadın avatarına hiç benzemiyor canım
Kesinliklee açalımmmm "Eylül anneleri birlikte zayıflıyor" diyeben de doğumdan sonra hamile kaldığım kilodan bile düşmeyi istiyorummm. birbirimize destek oluruz. ben topiğimizi ve güzel annelerini çoook seviyorumm çünküüü
annısler bız yatıyoruzz...yarın ınss hayırlı haberler alırız arkadasımızdan henuz gelmedı sanırım yada nete gıremedı:26:..hepınıze ıı geceler ınss bugecee raahat uyuruz
Bizde yatıyoruz, isimsiz kahramanımla birlikte,,, ukuuumuz geldi
Hepinizi öpüyoruzz, iyi geceler, mis kokulu rüyalar
arkadaşlar bizim bi sorunumuz var makat bölgemden kan geliyor bunun sebebi nedir hemoroidim yoktu daha önceden ama bilgisi olan ark varsa paylaşırsanız sevinirim doktorumuzda izindeymiş
günadın kızlar,hamileliğimin ilk aylarında mide bulantısı yasamadım ama son aylar burnumdan geliyor. sürekli midem bulanıyor.Birsey yemediğim sürece sorun yok ama yediiğim andan itibaren sürekli cıkarma isteğiumarm en kısa zamanda geçer.Bugun babamız görevden dönüyor.Belki iyi gelir babamıza kavusmak
Teşekkür ederim canım, allah kocişlerimizi basımızdan eksik etmesin.
evet ya hepimiz merakta kaldık vallahi, umarım önemli birşey olmamıştır, stresinden yorgun düşmüş bir şekilde mışıl mışıl uyuyordur şimdi inşallah............
kızlar mrtlyz un nesi var ben kaçırmışım o kısmı hayırdır?????
dün gece çok fazla akıntısı vardı ve ağrısı, akıntısı su gibiydi...
Eşide yoktu yanında hastaneye gitmek için eşini bekledi evde, saat 10 gibi gideceklerdi
Haber veririm gelişmeleri dedi ama halen ses yok
günadın kızlar,hamileliğimin ilk aylarında mide bulantısı yasamadım ama son aylar burnumdan geliyor. sürekli midem bulanıyor.Birsey yemediğim sürece sorun yok ama yediiğim andan itibaren sürekli cıkarma isteğiumarm en kısa zamanda geçer.Bugun babamız görevden dönüyor.Belki iyi gelir babamıza kavusmak
selammmmmmmmmmm hepinize
fıstıklar günaydın... hepinize güzel bir pazar günü diliyorum sevdiklerinizle beraber... ben gene işteyim ne yazık kibenim yerimede gezip tozun bu güzel günü değerlendirin...
Günaydınnnn annişlerrrbiz uyandık kıpır kıpır oğlumu seyrettik şimdi kahvaltı yapacağız ailecek
Mrtylz den hala haber yok hastanede mi geçirdi acaba geceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?