Hoşgeldin canım.Saglıkla mutlulukla gelir bebegin insallah
ya kızlar simdi doktordan geldim 9+3 olması gerekirken 8+6 cıktı doktor kalp atısları kese normal dedi ama aklıma takıldı 4 günlük geri de olmak sıkıntı olur mu . zaten tam hesap yapamıyoruz pko oldugu için genelde yaklasık hesaplanıyor. 20 subatta 2li tarama için cagırdı. içim daraldı umarım bi sey olmaz
Hiç kafana takma, benim de her gidişimde biraz daha fazla söylüyorlar tarihini. Ben takmıyorum. Pazartesiden pazartesiye hafta sayıyorum. +-3 gün oynama oluyormuş. Bide adet gününün 14.günü yumurtlama olmadıysa o da geç yada erken döllenme olabilir. Benim 10.gün yumurtlamam olmuş mesela. Takma bu tarih olayını kafana :)
tsk ederim cnm içimi rahatlattın insallah öyledir yeterki sorun olmasın 2li sonucu iyi cıksın
benim bebişim de 8+6 haftalık oldu teyzeleri...24 şubatta ikili tarama testimiz var...
ya şu tickerlardan dün yapmaya çalıştım bir türlü kopyaladığım linki kabul etmiyor siz hangi linki kullandınız ne olur banada söyleyin :2:
benim bebişim de 8+6 haftalık oldu teyzeleri...24 şubatta ikili tarama testimiz var...
ya şu tickerlardan dün yapmaya çalıştım bir türlü kopyaladığım linki kabul etmiyor siz hangi linki kullandınız ne olur banada söyleyin :2:
ya kızlar simdi doktordan geldim 9+3 olması gerekirken 8+6 cıktı doktor kalp atısları kese normal dedi ama aklıma takıldı 4 günlük geri de olmak sıkıntı olur mu . zaten tam hesap yapamıyoruz pko oldugu için genelde yaklasık hesaplanıyor. 20 subatta 2li tarama için cagırdı. içim daraldı umarım bi sey olmaz
kızlar merhaba..uzun zamandır uzaktan takip ediyordum ama artık üye oldum ben de..Benim bebiş 7+4 günlük..Ama hep içimde tuhaf bi his var sanki bişe olacakmış heran gibi..Halbuki 2. hamileliğim..Deneyimliyim aslında yani ama..Sizde de böyle mi..Bulantım olsa bi dert, hafiflese acaba bişe mi oldu diye ayrı dert..
bende bu defa nedense daha pimpirikliyim. eşim "rahat ol, bişi olacak olsa engellemeye kudretimizi var mı? herşey Allah tan" diyor. Eşim haklı elbette. Ben ne zaman böyle evhamla dolsam dua ediyorum. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz :) Yarın inşallah kar azalır da ben bebeğimi görürüm
Mide bulantisi icin ilac aliyormusunuz hamisler ?
benım yıne hıc mıde bulantım yok yaa..dun dr da soledım daha dur dedı:)))
e_motion senin ne kadarlıktı tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?