bende okuyabilirim..ama bana okuyacağım günü söyle yeterli...allah kabul etsin...
canım bana da bir gün ver ben de okurum seve seve. Allahım insallah yardımcın olur en kısa zamanda kavusursun bebegine
Cnm ya bende bu sabah kotu birsey yasadim diyim. Sirt ustu yatiyordum ustume siyah birsey oturmus bastiriyordu karnima bebegim dusucek diye korkuyordum. Dusurmeye calisiyormus. Cok korktum ya
ben okudum canım inşallah olur
amin rabbim insaallah en kisa zamanda sizin de mukafatinizi verir 3 subatta okurum insaallah
Evet hava feci bizim oralar dahada berbat çalıştığım yerde pek bişi yok.2 saatte gelebildik işe.Bende de bir uyku hali mevcut. Ben gece 12 de uyusam da genelde uyuklayıp geziyorum.
Bu arada hani dün seninle konuşmuştuk ya nesquikli süt içilir mi diye? Kakao ve nesquik sütteki kalsiyum alımını azaltıyormuş. Onun yerine yarım muz ve bal koyup sütünüzü blendırdan geçirip tüketin diye öneride bulunmuşlar...
Hava iyice çıldırdı. Uzun zamandır İstanbulda böyle kar görmemiştim..
allah razı olsun canım bugün bir tane okur musun benim için
allah razı olsun canım yarın bir tane okur musun benim için
günaydın guzel hamısler....saglıklı bırgun gecırmemız dılegıyle...
emotion ne oldu Dr kontrolün? Kalp atışını duydun mu? Her şey yolunda mı? Dr neler önerdi?
Kızlar selam herkese, Aranızda benden baska herseye aglama egilimi olan var mı acaba?Tüm duygularımı çok yoğun yaşıyorum.Dün misafirim gelecekti böregi fırında unutmusum kurumuş 1 saat agladım.sabah haberlerde bi köpek gördüm zavallıyı bıçaklamışlar aklımdan cıkmıyor hala aglıyorum.Daha bunun giibi bir sürü şey.acayip alıngan da oldum nolcak benim bu halim
Kızlar selam herkese, Aranızda benden baska herseye aglama egilimi olan var mı acaba?Tüm duygularımı çok yoğun yaşıyorum.Dün misafirim gelecekti böregi fırında unutmusum kurumuş 1 saat agladım.sabah haberlerde bi köpek gördüm zavallıyı bıçaklamışlar aklımdan cıkmıyor hala aglıyorum.Daha bunun giibi bir sürü şey.acayip alıngan da oldum nolcak benim bu halim
merhaba kızlar,
Allah kısmet ederse ben de 2012 eylül annesiyim. bebişim 7.5 haftalık. daha geçen hafta öğrendim, bebeğimi öğrenmemle düşük riskim olduğunu öğrenmem aynı andı. ilk ay da adet gördüm hiç anlamadım. şu an istirahat ediyorum. prgestan kullanıyorum. şükür kanamam durdu. bir daha da olmaz inşallah.
ilk gebeliğim. Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?