2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hehe teşekkür ederiz nisan ayında başladık almaya aceleciyiz biraz ama kendisi aceleci olmasn dimi teyzesi

yok yok anniş olsun da bebiş olmasın o sakin olsun

bende sunny baby beşik aldım canım acaba aynısı mı?

hatta cumartesi can sıkıntısından kendi başıma kurdum 2-3 saatte ıhlıya tıslıya

maşallahhhhhh maşalllahhhhh süpersin darısı başımıza inş. canım:)

( döverim senin o patronunu ben yaaa ofssss nekadar vicdansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Allah yardımcın olsun canımmmm

canım bebişin güle güle kullansınn inş. mışıl mışıl uyuusn odasındaa

kızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu

kızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu

güzelmiş canım bnde kıurmak istiyorumda benim aybüke içine bine diye sonraya bıraktık zaten diyo benimde beşiğimi kurun yatıcam napıcaz bilmiyorum

sağol canım...

o zaman kurma tabi aybükeik şimdiden ufak ufak kıskançlığa başladı desene çok normal ama idrak edemiyordur şu anda ne oluyor diye

kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuş herşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…