2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım aynen dediğin gibi aslında oyuncağı ordan çıkarmasına da kızdım
sonuçta o takımca bişey amaannn
neyse yaa,canı sağolsun gidicem ya burdan kimseye kötü duygular beslemek istemiyorum

Momy e sormuşsun ama bende adanada doğum yapacağım için cevap vermek istedim ben metro hastanesine gidiyorum gül hanıma çokta memnunum tavsiye edebilirim
Ben hastane olarak metro park BSK iyi diye duydum orda rıza Taze varmış çok
tecrübeli bi dr muş
ama Gül hn da duydum
Adana da doğum alternatifi hem çok hem de fiyatlar çok uygun
butterfly sen nerdesin şimdi canısı?Aslen Adanalı mısın?
ilerki zamanlarda sorun olursa veya beni de bilgilendireceğin bişey
özelden msj at belki burdan görmem falan kaynamasın
ayy ne salak,ne anlayışsız insanlar var yaa
memleket öküz dolu malesef,duyarsız şey başına gelir inşallah aynı şey de
insanların kendileri demesi lazım orda yazı olmasa bile siz önden buyrun falan diye

ıı aksamlarkızlarr elıfımlee bız geldık :) nasıl keyıflerr..
İyiyiz canımm hoş geldiiiiiiinnnnnnnnnn

Seraaaaaaaaaaaapppppp
Tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
adını bilemediğim diğer kızlaaaaaaaaarrrrr
niye yazmıyosunuz????

buttrfly bendensin canım bencede çok gereksiz benimde görümcemin 1 yaşında oğlu var şimdi kesinlikle 1 saatliğine bile emzik vermedi bu biraz bizim kuruntumuz bebeğimizin emziğe ihtiyacı yok kesinlikle...hem ben kıyamam kimeleğime emiyor emiyor karnı doymuyor biey gelmiyor çenesine yazık yorulmaz mı ki

bünyeden bünyeye değişiyor canım bütün bebişler aynı değil ki...üzülme tatlım bundan sonra daha sık beslen hep ona yarayacak şeyler yemeye çalış he baktın hala zayıf takma yeter ki sağlıklı olsun canım benim annesi doğunca onu memişiyle tosun gibi yaaprrrbende 1 hafta sonra gidicem bakalım ne olcak sana diyorum ama benim ki de az cıkarsa ben de takarım :18:

kızlar benim gibi yan gelip oturan varmı niye ben bebeğimin hazırlığını yapmıyorum
çokta istiyorum ama evim temizlenmeden birşey almıycam diye takıntı yaptım heralde ne alakaysa

Canım gecmis yapıyordum şimdi bitti. Yatağa geçtim telden yazıyorum. Kızlar bacak aramda cok ağrı var oturup kalkarken bir de yatakta dönerken çatı genişlemesi dedikleri şey mı acabaaa

burdayım mommyy geçmiş yaptım geldim
kızlar benim evde boy aynası yok ben de bayadır göbeğimi incelemiyordum sanki büyümemiş çok hep aynı gibi geliyor camın önünde duruyordum bide tül açılmıştı anammmmmmmm bi de ne göreyim kocaman bi göbeğim var ay nasıl büyümüş anlatamam şimdi kıyafetim müsait değil yarın foto çekcem göstercem kendimi size bi göbek görün şöööööyyylleeeeeee
şükriyeciğimi geçer mi bilmem belki de geçmiştir

evet canım adanalıyım işlerimiz dolayısıyla tokattayız.arada bayram tatili filan olunca gidelim gitmişken doğumda orda olsun artık diyoruz hem bizim taraf hem de eşimin tarafoı adanada kimseyide yormayalım.rıza taze yi ben de duydum iyi diyorlar bakalım bi araştıralım iyice;ben sana özelden atarım msj da ne demek,sende atıver canım ya bişey duyar öğrenirsen

kızlar benim gibi yan gelip oturan varmı niye ben bebeğimin hazırlığını yapmıyorum
çokta istiyorum ama evim temizlenmeden birşey almıycam diye takıntı yaptım heralde ne alakaysa
ben ben
valla sadece hastane çıkışı çantamı yarım yamalak hazırladım bebişe oda yapamıcam malesefff...park yatağını da istanbula gidince annemle beraber alcam istanbulada bi hafta sonra gidicem allah nasip ederse doğumu orda yapcam anam beni bekliyor herşeyini ordan alıcam ben
işte biz bayanlar öyleyiz canım içimize sinmeyince yok yapamıyoruz bişey

Canım gecmis yapıyordum şimdi bitti. Yatağa geçtim telden yazıyorum. Kızlar bacak aramda cok ağrı var oturup kalkarken bir de yatakta dönerken çatı genişlemesi dedikleri şey mı acabaaa

ya benim de dikkatimi çekti gece wc ye kalkmak için uyanıyorum yataktan kalkerken öyle zorlanıyorum ki gece karnım batıyor sanki bana ama tisimi yapınca rahatlıyorum heralde torba dolunca o baskı yapıyor ama öbür türlü ağrım yok çok yorma kendini canımmm

valla zevzek sen bu topiğin maşallah diyeyimde uykucususun senin göbek şişmesinde ne olsun yani

erimeeeeeeeeeeeee
sen bize lazımsın canımmmmmmm

Canım :) hepimiz lazımız birbirimize daha bir sürü şey paylaşıcaz inşallah.

Ah ahh bazen Kaanımın da bana çok ihtiyacı olacağını düşününce ürküyorum kızlar ya. Yani büyük sorumluluk. Yani baba akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir çocuk -özellikle küçükken- onun eksikliğini farketmez de anne olmayınca olmaz. Yani hep bayanlara hep bayanlara düşer sorumluluk.

istanbulda nerde doğuracan bakim

Ben geldimmmmmmmmm napıyonuzz bebişlerr ve annişlerrr :)

Bi geçmişe bakim geliyom :)

Bu arada kızlar Aişem bastı bana tekmeği cimcikliyo resmen karnımı

canım hiç öyle bir sorumluluk almayalım tek başımıza kırsınlar kıçlarını otursunlar evlerinde benim 2.cocuğum ilkinde dediğin gibi çok özverili oldum aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye sonra baktım o rahatladıkça rahatlıyor ben yıprandıkça yıpranıyorum bu sefer aynı hataya düşmiycem annelik kutsal ama bir yere kadar biz mutlu olmazsak çocuklarımızda mutlu olmaz dimi ama

cnaım sen daha hiç bişey mi almadın?
bir an önce temizlet evini bence artık ilerledik baya

aynen serap kasık ağrısı ben de de var
bi de tabanlarım bileklerim çok ağrıyor sanırım artık vücüt çekemiyor ağırlığı:26:

Göster canım bakalım ayy ilahi
allah iyiliğini versin emi

Tamam canım ben de seni bilgilendiririm..

hilaaall hoş geldiiin,misafirlerin gittimi?
bakma geçmişe boşver önemli bişey yok

suksuk Şükriye nerdeki kızlar?

Ben geldimmmmmmmmm napıyonuzz bebişlerr ve annişlerrr :)

Bi geçmişe bakim geliyom :)

Bu arada kızlar Aişem bastı bana tekmeği cimcikliyo resmen karnımı
hoş geldin benimde 4 gündür yan döndü oğlişim esmen ilk defa bu kadar net hissediyorum sabah kalkıyorum normal pozisyonda akşam olunca yan dönüyor
herkazinki bu haftalarda normal doğum pozisyonuna döner herkez gider mersine bizimkisi tersine anasına çekmiş:))

Canım ya bi gitsinler ya bana denk gelse öyleleri şu koca gövdemle bi geçirsem onlara kafamı... Hay Allahım ya...

Neyse gerilmeyelimm...

Kızlar komşularım gelmişlerdi gittiler ben dışarda hep bol ferace pardesü giyiyorum diyolar ki aa göründüğün gibi çok kilolu değilsin hep şişsin doğumda hepsi gider felan bide karnımı görenler hep erkek diyor yaa çarşamba günü gidip görcem kızımın şeysini :)

Bi de doğuma yakın insanın kaşı gözü mü sararımış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…