- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
evet canım aynen dediğin gibi aslında oyuncağı ordan çıkarmasına da kızdımvallahi ben olsam bende kızardım, emanetin gözü yerde olurmuş ya bende çok korkarım eğer şaş kaza birşey olursa da kendimi yer bitiririm daha daha fazlasını telafi etmek için elimden geleni yaparım...
Senin aslında kızdığın oyuncağın kaybolması değil komşunun rahatlığı olmuş bence
selamss eylül anneleri,
momy, sen nerde yapmayı düşünüyorsun doğumu adanada?ben yok mok gitmem o sıcakta adana çekilmez diyordum ama yoğun baskılardan dolayı adana ya gidecez gözüküyor.bir sürü dr saydılar metropark,metro hast.,ortadoğu,... seçenek çok yani karar veremedim henüz
Ben hastane olarak metro park BSK iyi diye duydum orda rıza Taze varmış çokMomy e sormuşsun ama bende adanada doğum yapacağım için cevap vermek istedim ben metro hastanesine gidiyorum gül hanıma çokta memnunum tavsiye edebilirim
ayy ne salak,ne anlayışsız insanlar var yaaselam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde ( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi 43:
İyiyiz canımm hoş geldiiiiiiinnnnnnnnnnıı aksamlarkızlarr elıfımlee bız geldık :) nasıl keyıflerr..
buttrfly bendensin canım bencede çok gereksiz benimde görümcemin 1 yaşında oğlu var şimdi kesinlikle 1 saatliğine bile emzik vermedi bu biraz bizim kuruntumuz bebeğimizin emziğe ihtiyacı yok kesinlikle...hem ben kıyamam kimeleğime emiyor emiyor karnı doymuyor biey gelmiyor çenesine yazık yorulmaz mı kiemzik almayı hiç düşünmedim canım,gereksiz bir alışkanlık gibi geliyor;2 yeğenim var ikisininde hiç emzikleri olmadı.ayyy bide emzik peşine mi düşecem;yok düştü yere yıka,yok ağlıyor koştur emzik ara
bünyeden bünyeye değişiyor canım bütün bebişler aynı değil ki...üzülme tatlım bundan sonra daha sık beslen hep ona yarayacak şeyler yemeye çalış he baktın hala zayıf takma yeter ki sağlıklı olsun canım benim annesi doğunca onu memişiyle tosun gibi yaaprrrselam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde ( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi 43:
erimeeeeeeeeeeeeeCanım hoşgeldiniz elifcikle :)
umarım iyisinizdir.
bu arada çok sıcak ya, ben eriyorum galiba :)
evet canım adanalıyım işlerimiz dolayısıyla tokattayız.arada bayram tatili filan olunca gidelim gitmişken doğumda orda olsun artık diyoruz hem bizim taraf hem de eşimin tarafoı adanada kimseyide yormayalım.rıza taze yi ben de duydum iyi diyorlar bakalım bi araştıralım iyice;ben sana özelden atarım msj da ne demek,sende atıver canım ya bişey duyar öğrenirsenevet canım aynen dediğin gibi aslında oyuncağı ordan çıkarmasına da kızdım
sonuçta o takımca bişey amaannn
neyse yaa,canı sağolsun gidicem ya burdan kimseye kötü duygular beslemek istemiyorum
Ben hastane olarak metro park BSK iyi diye duydum orda rıza Taze varmış çok
tecrübeli bi dr muş
ama Gül hn da duydum
Adana da doğum alternatifi hem çok hem de fiyatlar çok uygun
butterfly sen nerdesin şimdi canısı?Aslen Adanalı mısın?
ilerki zamanlarda sorun olursa veya beni de bilgilendireceğin bişey
özelden msj at belki burdan görmem falan kaynamasın
ayy ne salak,ne anlayışsız insanlar var yaa
memleket öküz dolu malesef,duyarsız şey başına gelir inşallah aynı şey de
insanların kendileri demesi lazım orda yazı olmasa bile siz önden buyrun falan diye
İyiyiz canımm hoş geldiiiiiiinnnnnnnnnn
ben benkızlar benim gibi yan gelip oturan varmı niye ben bebeğimin hazırlığını yapmıyorum
çokta istiyorum ama evim temizlenmeden birşey almıycam diye takıntı yaptım heralde ne alakaysa
Canım gecmis yapıyordum şimdi bitti. Yatağa geçtim telden yazıyorum. Kızlar bacak aramda cok ağrı var oturup kalkarken bir de yatakta dönerken çatı genişlemesi dedikleri şey mı acabaaa
burdayım mommyy geçmiş yaptım geldim
kızlar benim evde boy aynası yok ben de bayadır göbeğimi incelemiyordum sanki büyümemiş çok hep aynı gibi geliyor camın önünde duruyordum bide tül açılmıştı anammmmmmmm bi de ne göreyim kocaman bi göbeğim varay nasıl büyümüş anlatamam şimdi kıyafetim müsait değil yarın foto çekcem göstercem kendimi size bi göbek görün şöööööyyylleeeeeee
şükriyeciğimi geçer mi bilmem belki de geçmiştir
erimeeeeeeeeeeeee
sen bize lazımsın canımmmmmmm
ben ben
valla sadece hastane çıkışı çantamı yarım yamalak hazırladım bebişe oda yapamıcam malesefff...park yatağını da istanbula gidince annemle beraber alcam istanbulada bi hafta sonra gidicem allah nasip ederse doğumu orda yapcam anam beni bekliyor herşeyini ordan alıcam ben
işte biz bayanlar öyleyiz canım içimize sinmeyince yok yapamıyoruz bişey
canım hiç öyle bir sorumluluk almayalım tek başımıza kırsınlar kıçlarını otursunlar evlerinde benim 2.cocuğum ilkinde dediğin gibi çok özverili oldum aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye sonra baktım o rahatladıkça rahatlıyor ben yıprandıkça yıpranıyorum bu sefer aynı hataya düşmiycem annelik kutsal ama bir yere kadar biz mutlu olmazsak çocuklarımızda mutlu olmaz dimi amaCanım :) hepimiz lazımız birbirimize daha bir sürü şey paylaşıcaz inşallah.
Ah ahh bazen Kaanımın da bana çok ihtiyacı olacağını düşününce ürküyorum kızlar ya. Yani büyük sorumluluk. Yani baba akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir çocuk -özellikle küçükken- onun eksikliğini farketmez de anne olmayınca olmaz. Yani hep bayanlara hep bayanlara düşer sorumluluk.
cnaım sen daha hiç bişey mi almadın?kızlar benim gibi yan gelip oturan varmı niye ben bebeğimin hazırlığını yapmıyorum
çokta istiyorum ama evim temizlenmeden birşey almıycam diye takıntı yaptım heralde ne alakaysa
aynen serap kasık ağrısı ben de de varCanım gecmis yapıyordum şimdi bitti. Yatağa geçtim telden yazıyorum. Kızlar bacak aramda cok ağrı var oturup kalkarken bir de yatakta dönerken çatı genişlemesi dedikleri şey mı acabaaa
Göster canım bakalım ayy ilahiburdayım mommyy geçmiş yaptım geldim
kızlar benim evde boy aynası yok ben de bayadır göbeğimi incelemiyordum sanki büyümemiş çok hep aynı gibi geliyor camın önünde duruyordum bide tül açılmıştı anammmmmmmm bi de ne göreyim kocaman bi göbeğim varay nasıl büyümüş anlatamam şimdi kıyafetim müsait değil yarın foto çekcem göstercem kendimi size bi göbek görün şöööööyyylleeeeeee
şükriyeciğimi geçer mi bilmem belki de geçmiştir
Tamam canım ben de seni bilgilendiririm..evet canım adanalıyım işlerimiz dolayısıyla tokattayız.arada bayram tatili filan olunca gidelim gitmişken doğumda orda olsun artık diyoruz hem bizim taraf hem de eşimin tarafoı adanada kimseyide yormayalım.rıza taze yi ben de duydum iyi diyorlar bakalım bi araştıralım iyice;ben sana özelden atarım msj da ne demek,sende atıver canım ya bişey duyar öğrenirsen
hoş geldin benimde 4 gündür yan döndü oğlişim esmen ilk defa bu kadar net hissediyorum sabah kalkıyorum normal pozisyonda akşam olunca yan dönüyorBen geldimmmmmmmmm napıyonuzz bebişlerr ve annişlerrr :)
Bi geçmişe bakim geliyom :)
Bu arada kızlar Aişem bastı bana tekmeği cimcikliyo resmen karnımı
selam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde ( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi 43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?