- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
valla zevzek sen bu topiğin maşallah diyeyimde uykucususun senin göbek şişmesinde ne olsun yani
Canım :) hepimiz lazımız birbirimize daha bir sürü şey paylaşıcaz inşallah.
Ah ahh bazen Kaanımın da bana çok ihtiyacı olacağını düşününce ürküyorum kızlar ya. Yani büyük sorumluluk. Yani baba akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir çocuk -özellikle küçükken- onun eksikliğini farketmez de anne olmayınca olmaz. Yani hep bayanlara hep bayanlara düşer sorumluluk.
hilaaall hoş geldiiin,misafirlerin gittimi?
bakma geçmişe boşver önemli bişey yok
suksuk Şükriye nerdeki kızlar?
hoş geldin benimde 4 gündür yan döndü oğlişim esmen ilk defa bu kadar net hissediyorum sabah kalkıyorum normal pozisyonda akşam olunca yan dönüyor
herkazinki bu haftalarda normal doğum pozisyonuna döner herkez gider mersine bizimkisi tersine anasına çekmiş:))
ümraniye de afiyet hastanesinde arzucum allah nasip ederse inş...istanbulda nerde doğuracan bakim
Ben geldimmmmmmmmm napıyonuzz bebişlerr ve annişlerrr :)
Bi geçmişe bakim geliyom :)
Bu arada kızlar Aişem bastı bana tekmeği cimcikliyo resmen karnımı
cnaım sen daha hiç bişey mi almadın?
bir an önce temizlet evini bence artık ilerledik baya
aynen serap kasık ağrısı ben de de var
bi de tabanlarım bileklerim çok ağrıyor sanırım artık vücüt çekemiyor ağırlığı:26:
Göster canım bakalım ayy ilahi
allah iyiliğini versin emi
Tamam canım ben de seni bilgilendiririm..
hahahahahah
maşşallah de arzuuuuuuuuuuuuuuuuu
bak bu gece uyuyamazsam senden bilirim heeeee gece uykunda rüyana girerimmm bakkkk
tabisi canım daha neler kaynatcaz nelerayyy düşünme öyle olumsuz şeyler kaan ın küser bak sonraaa sana ....
canım hiç öyle bir sorumluluk almayalım tek başımıza kırsınlar kıçlarını otursunlar evlerinde benim 2.cocuğum ilkinde dediğin gibi çok özverili oldum aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye sonra baktım o rahatladıkça rahatlıyor ben yıprandıkça yıpranıyorum bu sefer aynı hataya düşmiycem annelik kutsal ama bir yere kadar biz mutlu olmazsak çocuklarımızda mutlu olmaz dimi ama
Öyle sorumluluğun gözünü severim benCanım :) hepimiz lazımız birbirimize daha bir sürü şey paylaşıcaz inşallah.
Ah ahh bazen Kaanımın da bana çok ihtiyacı olacağını düşününce ürküyorum kızlar ya. Yani büyük sorumluluk. Yani baba akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir çocuk -özellikle küçükken- onun eksikliğini farketmez de anne olmayınca olmaz. Yani hep bayanlara hep bayanlara düşer sorumluluk.
Annisler bizim cok uykumuz geldi yatıyoruz. Herkese ağrırız ve deliksiz uykularrr
Geçen ay gittiğimde ben de 1 ayda 5 kilo almıştım
dr yuhh demişti artık))
toplmada şimdiden 15-16 kilo aldım
off yaaaa
Senin bi para harcauyasın var sanırım
ikeaya git orda çok tatlı aksesuarlar var
Berlika oyun halın çok güzel olmuş
biz hazır almıştık kızıma 200 TL miydi neydi fisher price ın
benim kız 1 yaşına gelince kaldırdım karşı komşumun kızı tam 5 aylık falan
olmulştu oynasın dedim ona verdim,bi kaç ay geçti istedim geri
üzerindeki 2 oyuncağı kaybetmiş bana geri iade etti,kusura bakma ya dedi oyuncakları
çıkarmıştık oyuncak sepetindeydi ama bulamıyorum dedi
Ben hiç onun üstündeki oyuncakları çıkarıp diğer oyuncaklara karıştırmamıştım
öyle sinirlendimki hala aklımda yani,çok ayıp geldi bana ne bileyim ben mi abarttım ki
heyt zevzek benim de var göbişli fotom :))) hem o göbişle suksukla yarışmıştık.. Ama yarışmaya başka eklenen olmadı, biz bize kalmıştık..burdayım mommyy geçmiş yaptım geldim
kızlar benim evde boy aynası yok ben de bayadır göbeğimi incelemiyordum sanki büyümemiş çok hep aynı gibi geliyor camın önünde duruyordum bide tül açılmıştı anammmmmmmm bi de ne göreyim kocaman bi göbeğim varay nasıl büyümüş anlatamam şimdi kıyafetim müsait değil yarın foto çekcem göstercem kendimi size bi göbek görün şöööööyyylleeeeeee
şükriyeciğimi geçer mi bilmem belki de geçmiştir
Canım ya bi gitsinler ya bana denk gelse öyleleri şu koca gövdemle bi geçirsem onlara kafamı... Hay Allahım ya...
Neyse gerilmeyelimm...
Kızlar komşularım gelmişlerdi gittiler ben dışarda hep bol ferace pardesü giyiyorum diyolar ki aa göründüğün gibi çok kilolu değilsin hep şişsin doğumda hepsi gider felan bide karnımı görenler hep erkek diyor yaa çarşamba günü gidip görcem kızımın şeysini :)
Bi de doğuma yakın insanın kaşı gözü mü sararımış :))
öyle çok anlayış manlayış olmuyor tubacımarzu bende böyle düşünüyordum biliyormusun aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diyeşimdi sen öle yazınca kendimi gördüm ilk gebeliğinde ki halinde
ay napsam ki :18: bende mi yıprancam ama benim kocam duyarsız değildir bana yardımcı olur manen :26: olur mu acaba :44: görcez bakalım
heyt zevzek benim de var göbişli fotom :))) hem o göbişle suksukla yarışmıştık.. Ama yarışmaya başka eklenen olmadı, biz bize kalmıştık..))
geçmiş olsun ne olmuş olaki bu sebepsiz sancı dr ne dedi durumakızlar selam .. ya benim dünden beri çok ağrım oluyo hem kasıklarda hem arada belimede vuruyo bugün korktuk doktora acile gittik idrar kan tahlili yaptırdım temiz çıktı bide nst ye bğladılar ondada hiç bi sorun yok dedi doktor belki yorgunluktan olmuştur dedi ama pek yorulacak bişeyde yapmadım hala var ağrılar geçmiyo sanırsam kızım doğum pozisyonu aldı ayakları yukarda acaba ondanmı oluyo ağrılar kafamda karıştı yaaabu arada geçmiş yapamadım fazla kalamıcam uzanıcam canlar mrtylz den haber varmı acaba
allah rahatlık versin canım sola yatmayı ihmal etmeAnnisler bizim cok uykumuz geldi yatıyoruz. Herkese ağrırız ve deliksiz uykularrr
kızımla size iyi geceler demeye geldik
Serap farkediyorumda aynı şikayetler bendede var . Aynen beni anlatıyorsun
Geçmişe baktım birşey yok bu arada ben emzikde biberonda almadım düşünmüyorumda gereksiz
Hadi biz yattık prensesim size iyi geceler diyo öpüldünüz
ecrin1001 sende topiktesin senin ilgi alanın banada bir yol göster benim ilk oğlumun adı mehmet emre şimdiki bebişin ilk adı ahmet ama 2. isime kara veremedim bana bir yardım edin
öyle çok anlayış manlayış olmuyor tubacım
ilk yardım etselerde sonra erkeklik egoları baskın geliyor beninm eşimde çok iyi insandır o ayrı ama biryerde onlar çabuk pes ediyorlar çünkü anneye çok güveniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?