2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla zevzek sen bu topiğin maşallah diyeyimde uykucususun senin göbek şişmesinde ne olsun yani
hahahahahah
maşşallah de arzuuuuuuuuuuuuuuuuu
bak bu gece uyuyamazsam senden bilirim heeeee gece uykunda rüyana girerimmm bakkkk

tabisi canım daha neler kaynatcaz neler ayyy düşünme öyle olumsuz şeyler kaan ın küser bak sonraaa sana ....

hilaaall hoş geldiiin,misafirlerin gittimi?
bakma geçmişe boşver önemli bişey yok

suksuk Şükriye nerdeki kızlar?

Hoşbulduk canım gittiler... Akşam misafir güzel oluyoda çocuklar çok ses yapıyo ya.. Şikayet geelcek diye korktum ama bişey olmadı :)
Sen napıyon..

Canım ben anlamadım bugün benim kızı yediklerimi sevdimi sevmedimi resmen karnımı tırmalıyo ya :) sağa bi dayıyo bi yerlerini ittiriyo çıkacak nerdeyse.. Hayırlı zaamanlarında gelirler inşallah bebişlerimiz bu arada mrtylzden hala daha haber yok

istanbulda nerde doğuracan bakim
ümraniye de afiyet hastanesinde arzucum allah nasip ederse inş...

Ben geldimmmmmmmmm napıyonuzz bebişlerr ve annişlerrr :)

Bi geçmişe bakim geliyom :)

Bu arada kızlar Aişem bastı bana tekmeği cimcikliyo resmen karnımı

benimde karnım davul gibi oldu çok yedi m bu akşam ya kendi meyve tabağımı bitirdim şimdi kocişkomunkine dadandımnapayım ben ona, o bana bakıyor
benimde cemremi bi görsen içerde oryantel yapıyor sanırım aynı anası yaaa oynak olcak kızım

canım bizim sokakları belediye kazıp taş yol yapıyor her yer kum çukur anlatamam bende 2. kattayım kum olduğu gibi evde şimdi temizletsem he yer 1 günde tekrar batıcak mecbur belediyeyi belkiyorum

maşallah demiştim yine diyeyim benim rüyama zor girersin çünkü ben uyuyamıyorum genelde olsa olsa karşıma dikilirsin:))

arzu bende böyle düşünüyordum biliyormusun aman kocam dinlensin aman uykusuz kalmasın vs.vs işe gidiyor diye şimdi sen öle yazınca kendimi gördüm ilk gebeliğinde ki halinde
ay napsam ki :18: bende mi yıprancam ama benim kocam duyarsız değildir bana yardımcı olur manen :26: olur mu acaba :44: görcez bakalım

Öyle sorumluluğun gözünü severim benTek sıkıntımız o olsun canim:))

kızımla size iyi geceler demeye geldik
Serap farkediyorumda aynı şikayetler bendede var . Aynen beni anlatıyorsun

Geçmişe baktım birşey yok bu arada ben emzikde biberonda almadım düşünmüyorumda gereksiz
Hadi biz yattık prensesim size iyi geceler diyo öpüldünüz

ecrin1001 sende topiktesin senin ilgi alanın banada bir yol göster benim ilk oğlumun adı mehmet emre şimdiki bebişin ilk adı ahmet ama 2. isime kara veremedim bana bir yardım edin

teşekkür ederim canım.. bu arada o canını sıkan olay benim başıma gelse kavga ederdim herhalde.... sen gözünden sakın, o gitsin emaneti salasın insan 1değil 5 dikkat kesilir.... ayıp ayıp! Hazır buldu ondan değerini bilmedi... sen ne dedin canım peki, yeni oyuncak aldırsaydın! :)))))

heyt zevzek benim de var göbişli fotom :))) hem o göbişle suksukla yarışmıştık.. Ama yarışmaya başka eklenen olmadı, biz bize kalmıştık.. ))

Ya bir de kız annelerinin yüzünde cilt lekelenmesi olurmuş... Bende öyle bir durum yok çok şükür.. Teyzem de dün bana senin göbiş erkek göbişi gibi sivri duruyor dedi. Bak görürsün erkek olacak dedi... Yahu teyze yapma doktorda kaç kere lutrasona girdim ben kız o kız "kahve çekirdeğini" gördük dedim, göreceğiz dedi... hey allahım! Herkes birşey söylüyor

Hele geçen gün denizdeyim, daha kıyıdan girmeye çalışıyorum yanımdan bir kadın geçti ama benim bel hizamda yüzüyor dikkatıni çekeyim.. Bana dedi ki sen 5 dakikada bir gir çık..!!!!! bu su bebeğe yaramaz.... sadece kadına şöööööyle bir baktım... hiç bir şey söylemedim.. (gözlerim konuştu) sonra gitti... kıyıdan bana bakıyor, ben de inadına bir ters yüzdüm bir düz yüzdüm.. sanane yaa hem bebek için yüzmeyi öneriyor doktorlar, havuz yasak sadece... ama gel de anlat dimi... hiiiiiçççç işim olmaz

öyle çok anlayış manlayış olmuyor tubacım
ilk yardım etselerde sonra erkeklik egoları baskın geliyor beninm eşimde çok iyi insandır o ayrı ama biryerde onlar çabuk pes ediyorlar çünkü anneye çok güveniyorlar

kızlar selam .. ya benim dünden beri çok ağrım oluyo hem kasıklarda hem arada belimede vuruyo bugün korktuk doktora acile gittik idrar kan tahlili yaptırdım temiz çıktı bide nst ye bğladılar ondada hiç bi sorun yok dedi doktor belki yorgunluktan olmuştur dedi ama pek yorulacak bişeyde yapmadım hala var ağrılar geçmiyo sanırsam kızım doğum pozisyonu aldı ayakları yukarda acaba ondanmı oluyo ağrılar kafamda karıştı yaaa bu arada geçmiş yapamadım fazla kalamıcam uzanıcam canlar mrtylz den haber varmı acaba

kızlar ben bu gece çok konuştum
hamilelikte kız mı erkekmi en iyitest bence göğüsün koyululuğu
ucu siyaha yakın kahverengi olanlar erkek
daha açık kahveler kız oluyor bu tamamiyle benim yaklaşımım hiç bir bilimsel yanı yok

geçmiş olsun ne olmuş olaki bu sebepsiz sancı dr ne dedi duruma
mrtylz den haber yok tatlım

Annisler bizim cok uykumuz geldi yatıyoruz. Herkese ağrırız ve deliksiz uykularrr
allah rahatlık versin canım sola yatmayı ihmal etme
yarın örüşürüz inşallah...

sana da iyi geceler tatlım allah rahatlık versin
ecrin1001 sende topiktesin senin ilgi alanın banada bir yol göster benim ilk oğlumun adı mehmet emre şimdiki bebişin ilk adı ahmet ama 2. isime kara veremedim bana bir yardım edin

ahmet emir geldi benim aklıma canım :26:

aman kimseden yardım istemiyorum ben kızıma bakarım yeter ki meleğim sağlıklı olsun bana gülücükler saçsın kocamda hizmet beklemsin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…