2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah tontişe annesiiii bizim evin önünde kaldırım çalışması var yaaa temizlik yapamıyoruuumm

canım çook geçmiş olsun bişey olmamasına sevindim aman dikkat et yorma kendiniii...
cicilerinizide güle güle kullanın
ayy maşallaaahhh kocaman olmuş bebiş
oyun halısı harika canım güle güle kullansın prenses
canım üzülmee zayıf değilki bebişin gayet nnormall daha çook kilo alacak annesiii
o dengesiz kadınada uyuz oldum haaa
belediye toplasın öyle insanlarıııı

kızlar bugün park yatağı ve arabasını aldık oğluşumun sabah ekleyebilirsem eklerim resimlerinii..
sabah 9da randevum var uyumam lazım görüşürüz inşallahh kendinize ve bebişlere iyi bakın..
o bahsettiğiniz grubaaa bende katıldıımm..

nedır senın benım gobusle alıp vermedıgınn sekeerımm benı geceennlerrıı gorelım ozaman
hilaaall hoş geldiiin,misafirlerin gittimi?
bakma geçmişe boşver önemli bişey yok

suksuk Şükriye nerdeki kızlar?
kızlar ben aksam uykuyayenık düşmusum :))) sabahta erkenden uyandımm
ben kız annesıyım benımm memıslerr sıyaha yakın rennkkk korkuyorum bazen ama normalmıss ablamında ole olmustu
allaha sukur kı sorunsuz sayılır.hıc kılo almadım ıcın bıraz kıskanılıyorum ama olsun.
kım kıskanıoo cnm sole kulaklarını cekeyım onunn mıllt kılo alsann şişmis der almayıncada kıskanırr tobetobee
topik cemreyle bana kaldı bizde cirit atarız böyle
teyyy teyyy

uykucu senn uyumadınmı daha heheeee

uykucular sızzııı .. uyanınnn garii elifimın canı sıkıldıı zevzek olaydı konusurduk oda uykucu

günaydınnn kızlarrrrr biz de biraz önce sağ bacağıma giren krampla uyandık eşim iş için hazırlanıyordu hemen müdahale etti yoksa sola da girmek üzereydi:18::18: veee kızlar ben de sanırım ilk defa hıçkırığını hissettim oğlumunnnnn hihhi komikti ama hık hık hık

günaydın canım,
ben de aynen sabah 6 da bacağıma giren krempla uyandım ve tekrar uyuyamadım. zaten bebişlerimde çoktan uyanmış. o hıçkırıkları daha çok hissedeceksin ben günde bir kaç kez hissediyorum

günaydın sen de benim gibi uyku tutmayanlardansın sanırım

ewtcnmm yaa benm cadı kızz uyutmadı cok acıkmıss.. sımdı kahvaltımızı yaptık babamzıı ıse gonderdık :)) kramplarla uyanmıısnızz ııkınızde gecmıs olsunn cok kotü bısey ıns yerlerı sımdı acımıodur... sedefler cnm senın bıde 2 tane bı bırı hıckırıyodur bı bırı

masalalhh sızlere...ben pek anlamaıdm sımdıye kadar benım cadı kızım hıckırmıo sanırımyada annesı anlamıao

günaydın herkese..ank.da çok güzel bi hava var..içim açıldı valla.

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnn kızlar bizde 8de uyandık kızım fazla uyutmuo açıkIyor artık. ))))
Mercimek çorbami yaptım şimdiden akşama kaynanam memleketten geliyo yemek yapıp onun eve götürüp hazırlıcam. Bugün mutluyuz babamız izinli kayınvalidem geliyo oleyyyyyyyyyy

kızlarr günaydınnnn
iyi bir gün geçsin hepimiz için

size bişi danışcam ben şimdi bebeğin odasını mickeyli yaptım bebek şekerlerinide mickey olacak kavanoz üzerinde mickey resmi
pijamamıda mickey istiyorum ama bulamadım geçenlerde bir mağazada mickeyli tshirt gördüm tam pijama üstü olabilicek şekilde aşağısına bir capri alsam sizce olur mu ??

günaydın

gözünüz aydın canım, kolay gelsin sana kendini fazla yormaaaaa

günaydın

olur canım neden olmasın çok da rahat ve güzel olur üzerinde yazmıyor ya ben böyleyim diye nolacak ki hem bu ara mickeyli tshirt baya çok bulursun istediğin gibi altına birde capri al sana yatak giysisi

kızlar dalin in en iyi yumuşatıcısı ve deterjan kokusu hangisi alanlar var mı içinizde ??? vipdükkana gelmiş..hem ucuz hem de kargo bedava ..

kızlar dalin in en iyi yumuşatıcısı ve deterjan kokusu hangisi alanlar var mı içinizde ??? vipdükkana gelmiş..hem ucuz hem de kargo bedava ..

arkadaşım şunlardan almıştı memnundu, bende şimdi gördüm zaten bugün deterjan almaya çıkacaktım alsam mı acaba, kaç gün sürüyor acaba kargo?

Sen öyle san biz Aişeyle sizi gördük geldikk

Uyku tutmadı

gunaydın kızlarbızıde uyku tutmadı
uykucular sızzııı .. uyanınnn garii elifimın canı sıkıldıı zevzek olaydı konusurduk oda uykucu

günaydın hatunlar yine mi uyuyamadınız ya:126: dün gece o kadar dua ettim dedim eylül anneleri deliksiz bi uyku çeksin neeeeeeeeeeeeeolur allahım diye... ama sizde uyuyaak göz anam ben nidemmm
valla daha yani uyandım şekerim hava atmak kibin olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…