- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
çok geçmiş olsun canım niye ağrıyor ki acaba karnın çok mu büyüdü acaba hani gece yatarken yan falan yatıyorsan karnına baskı mı oluyor acaba bilemedim ki:26:neyse ki bişey yokmuş canım sıkma canını bol boldinlen gün içinde stres yapma hiçbişeyikızlar selam .. ya benim dünden beri çok ağrım oluyo hem kasıklarda hem arada belimede vuruyo bugün korktuk doktora acile gittik idrar kan tahlili yaptırdım temiz çıktı bide nst ye bğladılar ondada hiç bi sorun yok dedi doktor belki yorgunluktan olmuştur dedi ama pek yorulacak bişeyde yapmadım hala var ağrılar geçmiyo sanırsam kızım doğum pozisyonu aldı ayakları yukarda acaba ondanmı oluyo ağrılar kafamda karıştı yaaabu arada geçmiş yapamadım fazla kalamıcam uzanıcam canlar mrtylz den haber varmı acaba
uykumuz geldi bizim kızlar, hepinize iyi geceleeeeeeer...... :))
Hatunlar ben de çkıyorum benim karnım çok gerildi.. göğsümün altına batmalar oluyo bebişimde sağolsun durmuyo azcık gidip uzanayım.. Allah rahatlık versin kuzular öptüm sizi
emir eşimde bende çok istemedik nedense bizimde aklımıza geldiallah rahatlık versin canım sola yatmayı ihmal etme
yarın örüşürüz inşallah...
sana da iyi geceler tatlım allah rahatlık versin
ahmet emir geldi benim aklıma canım :26:
aman kimseden yardım istemiyorum ben kızıma bakarım yeter ki meleğim sağlıklı olsun bana gülücükler saçsın kocamda hizmet beklemsin yeter
emir eşimde bende çok istemedik nedense bizimde aklımıza geldi
en doğrusunu söylüyorsun vallahi
ahmet ilhan nasıl :26:
iyi geceler tatlımanneler bende izin istiyorum iyi geceler tatlı rüyalar
hoşgeldin canım bizimkiler de döküldü yavaştan yavaştan bi ben kaldım herladeıyı geceler kızlar bende eım annesıyım bızde herkes uyuyo sanırım sızın uykular kacmıs.
hoşgeldin canım bizimkiler de döküldü yavaştan yavaştan bi ben kaldım herladebir de bana uykucu derler
senin nasıl gidiyor hamilelik
oy oy maşallah canım 1 kilo dahi bile mi almadın bir de 26.hafta kaçıncı ay oluyorduallaha sukur kı sorunsuz sayılır.hıc kılo almadım ıcın bıraz kıskanılıyorum ama olsun.
oy oy maşallah canım 1 kilo dahi bile mi almadın bir de 26.hafta kaçıncı ay oluyordu
sen hamile olduğuna emin misinnormal sartlara gore 6.5 ay olması gerekıyor valla.toplam 5 kılo verdım ve almadım daha
sen hamile olduğuna emin misin
dur bakiiiimmm ben 6.5 aylık ken 5 kilo almıştım gerçi şimdide toplam da 6 kilo aldım fazla almış sayılmam da senin ki baya enteresan geldi bana dr.un ne diyor bu duruma ilk aylar da mide bulantısı falan mı yaşadın
cinsiyeti ne canım kız mı erkek mi ? isime karar verdin mi?
iyi geceler canım azcık ye sende hamiş olduğun belli olsunbende yatıyorum artık yarın aksam gorusmek uzere..ıyı geceler
topik cemreyle bana kaldı bizde cirit atarız böyle
teyyy teyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?