2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nedır senın benım gobusle alıp vermedıgınn sekeerımm benı geceennlerrıı gorelım ozaman
uykucu senn uyumadınmı daha heheeee
aaaaa hem siz momy le yani gülle göbek yarışı yapın hemde beni çağırmayın beim göbeğimin sizin göbüşünzden eksiği ne fazla sı var eksiği yok
bide bana uykucu diyon ya tavuk gibi yatmış erkenden

günaydın canım oh ya ben kraplardan kurtuldum niye dr.una söylemedin canım magnezyum ilacı yazardı ben onu içeli krapnedir unuttum valla sende dr.söle yazar zaten kesin....
ya dün gece ben de ilk defa hissettim içimde bişey kalp atışı gibi tık tık atıyordu

günaydın ben de dün gece ilk kez hisseetim çok güzeldi ya yirim ben onu

günaydın herkese..ank.da çok güzel bi hava var..içim açıldı valla.

günaydın canım bu güzel havanın tadını çıkarmaya bak

günaydın arkadaşlar...

yepyeni güzel, bol tekmeli bir gün sizin olsun
günaydın canım zaten cemre beni şimdiden hararetli bi şekilde tekmelemeye başladı sanırım anne kalk acıktım kahvaltı yapalım demek istiyor

günaydın şeker kaynanası geliyor diye sevivnen gelinde ilk defa görüyorum

günaydın herkesee:)) yaa mrtylz den haber var mı çok merak ettim şimdiye kadar bir haber olmaması ilginç

günaydın canım yok malesef bizde meraktayız

kızlar günaydın nasılsınız ???
sınav gününden beri giremiyorum özledik sizi 2 gün kpss ye girdim 2 gündür de şehir dışı eğitimdeyim yollarda çok yoruldum artık. şimdi dersteyim göz ucuyla geçmiş yapıcam bakalım neler yapmşısnız biz yokken

hoşgeldin sibelcim bu ne tempo böyle maşallah her yere hızır gibi yetişiyorsun bu enerjinizi ney borçluyuz

gunaydın canım, senin duaların benı tutmuş demkkı, uzun bı zamn sonra, basımı yastıga koyar koymaz uyumusum, ahh cok ozlemısım derın uyumayı :)))))
ayrıca benım gobek küçücüktü, ama şimdi kocaaman oldu yahhu:)) marketcı abla, aa sen hamılemısın dedı, yakında dogurucam dedım daha 3,4 hfta once bellı olmuyodu, nasıl oldu bu bole dedı gülüştük :)))

günaydın tuba ve diğer anneler valla nedense bende güzel uyumuşum 7:30 da mecburiyetten kalktım

Ben çok seviyorm kaynanami bu kelime bile kötü annemi diyim maşallah bize aman bozulmasın aramız .

Günaydın kızlar, bir süredir yazamıyorum.2 gündür sularımız kesik ve habersiz yakalandık.Nefret ediyorum sususzluktan.Hele ki bu sıcaklarda..Melih Gökçek her yaz bizi böylee rezil etmese ölür çok kızgınım çoook

1buçuk yıl oldu evleneli hiç sularım gitmedi tatlım bende ankara etlikdeyim . Allah yardımcın olsun kötü bi durum ;(

ben de krampla uyananlardanım ilaç milaç fayda etmiyor bana...ama bu sefer iyi ki girdi dedim geç kalmışım. saati kapatıp yatmışım. işe geç kalıyordum:))))
bu arada mrtylz den hbr yok ve ben endişeleniyorum gözlem altında olabilir mi acaba:44::44:. çünkü mutlaka hbr vereceğim gelince demişti.

ya canım banada hala sen hamilemisin diyorlar
e bu göbek neye benziyorki diyorum seni biraz kilolu zannettim diyor ama kaç kişi
1,5 ay sonra doğurucam diyorum ay bebeğin karnında demekki gelişmiyor diyorlar ne alaka diyorum üzülüp bozuluyorum

Kızlar bu arada soğuk buuhar makinesi aldınız mı? Alınması gerekir mi doktora danışan oldu mu?

ayy bu sıcakta hiç çekilmez bir de susuzluk allah yardımcınız olsun. sizi Melih Gökçek yaz kış rezil ediyor canım kışın sular seller götürüo ankara'yı yazın susuzluk vuruyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…