2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu 2 gündür acaip kilo takıntım var keşke bvende hiç kilo almasam saçmala bebek alıyordur
diyetteyim diyorsun kızlar arkadaşlarım çok şiştin dedi ağlıcamm o kadar moralim bozuldu

Kızlar selam ben Dr a gidiyorum bakalım benim oğlum ters mi düz mü
Dışarılar çok sıcak çıkmayın sakın acil ısınız yoksa Rand saat 3 te
Köprü çok sıkışık degildi
Yol ve hava durumu böyle kendinize iyi bakın esenlikler dilerim sayın seyirciler :)

masallah canım yaa aman nazar degmesın dogumdann sonraa yıne eskı kgna donmek zor olmuycak darısı basımızaa

valla cnm eskısınden de zayıf olcam dıe korkyrm suankı kılomdan gayet memnunum hıc 50 nn ustune cıkmamstm gobegm duz olsn ama kılolarm gıtmesn

Fufa susar misiiiinnnnn :)
Ben de gece hiç uyuyamadim
Sukriyecim benim yerime de sekerle

mayıstık bızz azcık uzanalım sona gelırızz annıslerrsabahınn 5:3o da kalkarsak uykumuz gelır tabıı..
şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...
e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa
merak etme canım alır zaten 2 ay var nerdeyse :))) aferın eşinee :)))
ayy cok sevındım canım,, darısı benımkının basına, bizim velet ters hala ama belkı 26snda süpriz yapar annesıne
evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe
bu 2 gündür acaip kilo takıntım var keşke bvende hiç kilo almasam saçmala bebek alıyordur
diyetteyim diyorsun kızlar arkadaşlarım çok şiştin dedi ağlıcamm o kadar moralim bozuldu
yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa
haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecek ancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....
selam kızlar biz geldikkk yagmurumlaa nasılsınız bakalımmm bende krampla uyandım hala acıyorrr
canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...

onuda deneyim canım bakalım geçicekmi :))

selam canım nerelerdeydin sen özlettin kendini...
32 kilo mu
ve 15 i gitmiş anam bizde kendimize kuruntu yapıyoruz...
ben takmıyorum zzaten canımsaldım çayıra mevlam kayıra

aman takma canım doğumda yarısından çoğu gidiyormuş zaten her zaman mı hamile kalıyoruz hayatım boşver tadını çıkaralım yok kiloydu şuydu buydu derken stres yapıyoruz kendimize...hiç gerek yok hamileyiz biz olcak o kadar ...onlarda ne biçim arkadaşmış
kaç kilo aldın ki bu arada

güle güle git güle güle gel canım yollarını gözlüyoruz yaz bize unutmaaaaa

kız alemsın valla,, besle tabı canım :)))
dün bende bir dönme hareketi hissettım, ama 180 derecemı dondü, yoksa 360 derece donüp gene tersmı kaldı bılemıyorum kuzum:)))))))) içerde bişeyler yaptı gorcez bakalım nasıpse neler yaptı, 26 sı bizimde artık 3 hftaya ındırdı kontrolu..sonra 2hfta ya ındırcek, sonra 1 hfta, snra 2 gun ayy snra dogum :)))

güle güle git güle güle gel canım yollarını gözlüyoruz yaz bize unutmaaaaa

3 hafta sonra benimde ayın 31inde sonra zaten kalıyo doğuma 4-5 hafta ayyy şaka gibi yaa sonrada artık içimdeki çocuk dışıma çıkacak
tosun olacak tosuuunnn benim oğluşumm tabi çook tosun olmasın nasıl normal normal çıkacak yoksaa..
benim döndükten sonra mesaneme çok baskı yapıyo çişim var gibi oluyo gidiyorum aslında yok birde ayakları kaburgamın altında olduğu için bazen eğilemiyorum sıkışıyo bişey.. şimdilik döndü benim yaramaz inşallah 55 gün daha öyle durur ya bi daha ters dönüverirsee yandık işteee

haberlerini bekliyoruz gül iyi şeyler duyucaz inşallah
valla cnm eskısınden de zayıf olcam dıe korkyrm suankı kılomdan gayet memnunum hıc 50 nn ustune cıkmamstm gobegm duz olsn ama kılolarm gıtmesn

çok şey istiyorsun gibi geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…