inşaallah olmuştur canım ben 1 aydır diyetteyim şekerden dolayı 28+0 da tartıldım 70.6 geldim cuma günü 32+0 olcam ama yine aynı kilom dün tartıldım 70.6 geldim vallaha ...ben sanıyorum ki ben kilo almayınca oda almıcak üzülüyorum kesin haftaya dr.gittiğimde zayıf çıkcak diye
masallah canım yaa aman nazar degmesın dogumdann sonraa yıne eskı kgna donmek zor olmuycak darısı basımızaa
Sağol canım magnezyum kullanıyodum zaten ilacım bitti üç dört gündür kullanamıyodum neyseki yazdırdım ilacı kullanmaya devam edicemgecmıs olsun cnmm dr magnezyum yazdır o rahatlatıo sanırım bıde muz yee oda kramplraa ıı gelıoo aklında olsun cnm
şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...mayıstık bızz azcık uzanalım sona gelırızz annıslerrsabahınn 5:3o da kalkarsak uykumuz gelır tabıı..
evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrrmerak etme canım alır zaten 2 ay var nerdeyse :))) aferın eşinee :)))
ayy cok sevındım canım,, darısı benımkının basına, bizim velet ters halaama belkı 26snda süpriz yapar annesıne
yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaabu 2 gündür acaip kilo takıntım var keşke bvende hiç kilo almasam saçmala bebek alıyordur
diyetteyim diyorsun kızlar arkadaşlarım çok şiştin dedi ağlıcamm o kadar moralim bozuldu
haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecekKızlar selam ben Dr a gidiyorum bakalım benim oğlum ters mi düz mü
Dışarılar çok sıcak çıkmayın sakın acil ısınız yoksa Rand saat 3 te
Köprü çok sıkışık degildi
Yol ve hava durumu böyle kendinize iyi bakın esenlikler dilerim sayın seyirciler :)
canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...selam kızlar biz geldikkk yagmurumlaa nasılsınız bakalımmm bende krampla uyandım hala acıyorrr
şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...
e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa
evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe
yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa
haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecekancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....
canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...
selam canım nerelerdeydin sen özlettin kendini...selam kızlar ne habersinz dün kumsalda eşimin bir arkadası ile tanısdım kadının 4 aylık bebeği wardı yanında kadın hamileyken 32 kilo almıs 15 kilosu doğumda gitmiş direk 4 ayda da 10 kilo wermiş şimdide yüzüyormus geri kalanını wermek içinn yaa yani bizim kilolar normall bencee takmayın
aman takma canım doğumda yarısından çoğu gidiyormuş zaten her zaman mı hamile kalıyoruz hayatım boşver tadını çıkaralım yok kiloydu şuydu buydu derken stres yapıyoruz kendimize...hiç gerek yok hamileyiz biz olcak o kadar ...onlarda ne biçim arkadaşmışbu 2 gündür acaip kilo takıntım var keşke bvende hiç kilo almasam saçmala bebek alıyordur
diyetteyim diyorsun kızlar arkadaşlarım çok şiştin dedi ağlıcamm o kadar moralim bozuldu
güle güle git güle güle gel canım yollarını gözlüyoruz yaz bize unutmaaaaaKızlar selam ben Dr a gidiyorum bakalım benim oğlum ters mi düz mü
Yol ve hava durumu böyle kendinize iyi bakın esenlikler dilerim sayın seyirciler :)
hoşgelidiniz bereket getirdiniz topiğimize yağmurunlaaaaaselam kızlar biz geldikkk yagmurumlaa nasılsınız bakalımmm bende krampla uyandım hala acıyorrr
şşükriye vee elif bebek güzellik uykusundalarrr lütfen rahatsız etmeyinizzz...
e anacım güzellik uykusuna yatıyosun bu güzelliğini ona borçlusun herhall elif hanımda anası gibi olacak baksana şimdiden alıştı güzellik uykusunaa
evet canım yaa 2 kocamaaannn ay varr 3 hafta sonra tekrar kontrol var ben şimdi 3 hafta oğluşumu besiye çekerim bol yoğurt yumurta süt yiyerek kocamaann olurrr
canım ben döndüğünü hissetmiştim bi günde döndü zaten.. inşallaaahhhh seninde dönmüştürde normal normal pırtlatırız hehe
yaa bozma moraliniii o şişikler kendilerine baksınlar yoluveririm o kızın saçını başını haaa
haberdar et ayol bizide merakta bırakmaa.. gerçii kocişim benii gezmeye götürecekancak akşam heberini alırım seninn ama mutlaka alırım takip ediliyorsunuz bayanlarrr....
canım muz kesinlikle on numara etki ediyoo ben hergün bi tane indiriyorum nerdeyse mideye şükür olmadı şimdiye kadar zaten azıcık zamanım kaldııı inşallah olmaz bu saatten sonraaaa...
Kızlar selam ben Dr a gidiyorum bakalım benim oğlum ters mi düz mü
3 hafta sonra benimde ayın 31inde sonra zaten kalıyo doğuma 4-5 hafta ayyy şaka gibi yaa sonrada artık içimdeki çocuk dışıma çıkacakkız alemsın valla,, besle tabı canım :)))
dün bende bir dönme hareketi hissettım, ama 180 derecemı dondü, yoksa 360 derece donüp gene tersmı kaldı bılemıyorum kuzum:)))))))) içerde bişeyler yaptı gorcez bakalım nasıpse neler yaptı, 26 sı bizimde artık 3 hftaya ındırdı kontrolu..sonra 2hfta ya ındırcek, sonra 1 hfta, snra 2 gun ayy snra dogum :)))
haberlerini bekliyoruz gül iyi şeyler duyucaz inşallahKızlar selam ben Dr a gidiyorum bakalım benim oğlum ters mi düz mü
valla cnm eskısınden de zayıf olcam dıe korkyrm suankı kılomdan gayet memnunum hıc 50 nn ustune cıkmamstm gobegm duz olsn ama kılolarm gıtmesn
canım gün içinde uyursan gece uyumakta daha zorlanırsın gibi geliyor ben gündüz 15 dak uzansam gece bekçilik yapıyorummayıstık bızz azcık uzanalım sona gelırızz annıslerrsabahınn 5:3o da kalkarsak uykumuz gelır tabıı..
ayyy maşallah maşallah maşallaaahhhkızlar bu da benim göbüşüm
Eki Görüntüle 461371 Eki Görüntüle 461372 Eki Görüntüle 461379 Eki Görüntüle 461382
çok tatlı görünüyosun:))maşallah maşallahkızlar bu da benim göbüşüm
Eki Görüntüle 461371 Eki Görüntüle 461372 Eki Görüntüle 461379 Eki Görüntüle 461382
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?