2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Güle güle kullansın canım bebişin.. Arabasını kaça aldınız canım sorması ayıp olmasın?
sağol canım inşallaahh... arabası 600 tl canım travel sistem oto koltuğuyla birlikte...
çok güzeller canım güle güle kullanın oğluşunla aldıklarınızı görünce daha bi alasım geliyor insanın hevesi artıyor bea gördükçe
sağol canım inşallahhh... bende öyleydim yaa gördükçe hevesim dahada artıyoduu dün annem geldi vee aldık dün nasılll mutluydum anlatamamm

Sibel gule gule kullansin oglun cok guzel hepsi.ayy bende uyku seti vee nevresim icin pamuk alip yastiklarini dikmem lazim.hic bitmiyor eksik.bu arada unnadoya canta ici aparat gelmis almak isteyen baksin.

Sibel gule gule kullansin oglun cok guzel hepsi.ayy bende uyku seti vee nevresim icin pamuk alip yastiklarini dikmem lazim.hic bitmiyor eksik.bu arada unnadoya canta ici aparat gelmis almak isteyen baksin.

eksık hıc bıtmıo cnm yaa .. al al ılle bıseyler eksık canları sagolsunda alcaz napalım ..

Kizlar o indirimler cokta indirimli olmuyor,cevrenizdeki market ve magazalarda daha uygun hele simdi indirimler basladi.ben seneye yazliklarini alsammi diye dusunuyorum kutayin.kizimada alisveris yapicam benim forum istanbul yapmam lazim bi.

forum istanbul uygun mu?

MRB KIZLAR NASILSINZ???

DUN SAGLIK OCAGINDAN ARADILAR KONTROL ICIN BUGUN GTTIM BEBISIN KALP ATISLARNI DINLEDK GAYT IYIYDI 56,4 KILO OLMSM GERCI HIC ALMMSM OLE GORUNUO BIDE BENM KARNIM YUMUSADI VE KUCULDÜ BEBEK GOBEK DELIGIMN ALTINDA IKI GUNDUR PERŞEMBE GUNU DOKTORA GIDICEM HEM RAPORUMU ALMAYA BAKALIM NE DICEK

masallah cnm hıc kg almamısın nerdeyse kac kgda hamıle kaldın zayıfsın epey..

teşekkürleeerr teyzesiii...bizde dün yorgan aldık nevresimi için yastık flnda aldık.. valla eksik bitmiyo yaaa bakım ürünleri bezi fln hiiç yok daha onlarda önümüzdeki ay artık bu ay kocişe daha fazla yüklenmek istemiyorummm..
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

benim gibi 29.haftaya gelip hala kusup bulantı yaşayan varmı . Deli oldum bugün yine of of

bebegın cok yukarıda oldugu zamanlar mıdene baskı yapıomus cnmm dr bısey dedımı yukarıda dıe.. sade sodaya lımon sıkda ıcc bırazda olsa rahatlatır..sonaylarda kusma problemı bazı hamılelerde oluomus..cok sukur bende yok

selam kızlar ne habersinz dün kumsalda eşimin bir arkadası ile tanısdım kadının 4 aylık bebeği wardı yanında kadın hamileyken 32 kilo almıs 15 kilosu doğumda gitmiş direk 4 ayda da 10 kilo wermiş şimdide yüzüyormus geri kalanını wermek içinn yaa yani bizim kilolar normall bencee takmayın

benim gibi 29.haftaya gelip hala kusup bulantı yaşayan varmı . Deli oldum bugün yine of of

cnm dun aksam oleydm mıdem cok bulanıoydu hıc bısı yıyemdm cıkardım cıkarıcam ole gezdm evde sıcaklr cok etkılıo artık
masallah cnm hıc kg almamısın nerdeyse kac kgda hamıle kaldın zayıfsın epey..

evet cnm 49la hamıle kaldm bı ara 45e dustum suan 56,40 olmusum zaten benı ısyrnde gorenler hamılelıkte yenı bı donem acmıssn dıolr hıc bole zayfnı gormedık masallh dıyın dedım ya nazr degdrcksnz yıyrm yemek ama calısınca pek bısıde yıyemysn gercı

iyiyiz canım çoook şükür sen nasılsın...
bende toplamda 11 kg aldım gerçekten normalmiş bizim aldığımız kilolar baksanaa 32 kg diyosunnn ve kadın 4 ayda 25 kg vermiş müthiş yaaa.. bizim için ne olurlki bu kilocuklar hemencik veririzz..

masallah canım yaa aman nazar degmesın dogumdann sonraa yıne eskı kgna donmek zor olmuycak darısı basımızaa

Son düzenleme:

masallah nasılda hızlı vermıss .. darısıı bızlerınn basınaa

çikolata kistiyle hamile kaldın demek canım ne güzel bu yazı okuyanlara umut olucaksın maşallah
inşallah normal doğum yaparsın vakti zamanında sağlıkla ama şunu röyleyebilirim sezeryandan korkanlar için ben sezeryan olduktan 1-2 saat sonra ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim doktor çok önemli

mayıstık bızz azcık uzanalım sona gelırızz annıslerrsabahınn 5:3o da kalkarsak uykumuz gelır tabıı..

ay inanmıyorum gerçekten öyle mi diyorlarallahım bunlar hiç mi hamile kalmadı bekar falanlar mı acaba :26:insan hamile bi kadına öyle der mi ya valla dengesiz bu millet

bence böyle konuşanlar normeldede hiç yemeyip hamileliği fırsat bilip şişenler veya kilo problemi yaşayıp bunu problem haline getirenler başka bir şey düşünemiyorum kıskançlık
fena biri gibi konuştum ama onlarda beni gerçekten üzüyor

merak etme canım alır zaten 2 ay var nerdeyse :))) aferın eşinee :)))
ayy cok sevındım canım,, darısı benımkının basına, bizim velet ters hala ama belkı 26snda süpriz yapar annesıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…