Eki Görüntüle 461244 Eki Görüntüle 461245 Eki Görüntüle 461246 Eki Görüntüle 461247 Eki Görüntüle 461248 Eki Görüntüle 461249
bakın teyzeleriii dün oğluşuma bunları aldıkkk
sağol canım inşallaahh... arabası 600 tl canım travel sistem oto koltuğuyla birlikte...Güle güle kullansın canım bebişin.. Arabasını kaça aldınız canım sorması ayıp olmasın?
sağol canım inşallahhh... bende öyleydim yaa gördükçe hevesim dahada artıyoduu dün annem geldi vee aldık dün nasılll mutluydum anlatamammçok güzeller canım güle güle kullanın oğluşunlaaldıklarınızı görünce daha bi alasım geliyor insanın hevesi artıyor bea gördükçe
Sibel gule gule kullansin oglun cok guzel hepsi.ayy bende uyku seti vee nevresim icin pamuk alip yastiklarini dikmem lazim.hic bitmiyor eksik.bu arada unnadoya canta ici aparat gelmis almak isteyen baksin.
Kizlar o indirimler cokta indirimli olmuyor,cevrenizdeki market ve magazalarda daha uygun hele simdi indirimler basladi.ben seneye yazliklarini alsammi diye dusunuyorum kutayin.kizimada alisveris yapicam benim forum istanbul yapmam lazim bi.
forum istanbul uygun mu?
MRB KIZLAR NASILSINZ???
DUN SAGLIK OCAGINDAN ARADILAR KONTROL ICIN BUGUN GTTIM BEBISIN KALP ATISLARNI DINLEDK GAYT IYIYDI56,4 KILO OLMSM GERCI HIC ALMMSM OLE GORUNUO BIDE BENM KARNIM YUMUSADI VE KUCULDÜ BEBEK GOBEK DELIGIMN ALTINDA IKI GUNDUR PERŞEMBE GUNU DOKTORA GIDICEM HEM RAPORUMU ALMAYA BAKALIM NE DICEK
teşekkürleeerr teyzesiii...Sibel gule gule kullansin oglun cok guzel hepsi.ayy bende uyku seti vee nevresim icin pamuk alip yastiklarini dikmem lazim.hic bitmiyor eksik.bu arada unnadoya canta ici aparat gelmis almak isteyen baksin.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..MRB KIZLAR NASILSINZ???
DUN SAGLIK OCAGINDAN ARADILAR KONTROL ICIN BUGUN GTTIM BEBISIN KALP ATISLARNI DINLEDK GAYT IYIYDI56,4 KILO OLMSM GERCI HIC ALMMSM OLE GORUNUO BIDE BENM KARNIM YUMUSADI VE KUCULDÜ BEBEK GOBEK DELIGIMN ALTINDA IKI GUNDUR PERŞEMBE GUNU DOKTORA GIDICEM HEM RAPORUMU ALMAYA BAKALIM NE DICEK
benim gibi 29.haftaya gelip hala kusup bulantı yaşayan varmı . Deli oldum bugün yine of of
benim gibi 29.haftaya gelip hala kusup bulantı yaşayan varmı . Deli oldum bugün yine of of
masallah cnm hıc kg almamısın nerdeyse kac kgda hamıle kaldın zayıfsın epey..
iyiyiz canım çoook şükür sen nasılsın...selam kızlar ne habersinz dün kumsalda eşimin bir arkadası ile tanısdım kadının 4 aylık bebeği wardı yanında kadın hamileyken 32 kilo almıs 15 kilosu doğumda gitmiş direk 4 ayda da 10 kilo wermiş şimdide yüzüyormus geri kalanını wermek içinn yaa yani bizim kilolar normall bencee takmayın
masallah canım yaa aman nazar degmesın dogumdann sonraa yıne eskı kgna donmek zor olmuycak darısı basımızaacnm dun aksam oleydm mıdem cok bulanıoydu hıc bısı yıyemdm cıkardım cıkarıcam ole gezdm evde sıcaklr cok etkılıo artık
evet cnm 49la hamıle kaldm bı ara 45e dustum suan 56,40 olmusum zaten benı ısyrnde gorenler hamılelıkte yenı bı donem acmıssn dıolr hıc bole zayfnı gormedık masallh dıyın dedım ya nazr degdrcksnz yıyrm yemek ama calısınca pek bısıde yıyemysn gercı
selam kızlar ne habersinz dün kumsalda eşimin bir arkadası ile tanısdım kadının 4 aylık bebeği wardı yanında kadın hamileyken 32 kilo almıs 15 kilosu doğumda gitmiş direk 4 ayda da 10 kilo wermiş şimdide yüzüyormus geri kalanını wermek içinn yaa yani bizim kilolar normall bencee takmayın
canım doktorum 4.ayımdan itibaren sırtüstü yatmamamı söyledi.sırtüstü yatınca büyüyen rahim diğer organlara ve bebeği besleyen damara baskı yaptığından.hem bebeğin beslenmesini hemde annenin bütün sistemini bozuyormuş.buda büyük sorunlara yol açabilirmiş.
sezeryanla doğuma mecbur kalmazsam normal doğumu çok istiyorum çünkü benim 2 yumurtalıktada çikolata kisti var zor hamile kaldım zaten.eğer normal doğum yaparsam onlardan kurtulma şansın yüksek.hemde doğum sonrası iyileşme dönemi daha kısa.ama sezeryan işi zor.resmen açık ameliyat.ama tıbbi olarak doktorum sezeryan derse kaçış yok.hayırlısı neyse hakkımızda o olsun.
ay inanmıyorum gerçekten öyle mi diyorlarallahım bunlar hiç mi hamile kalmadı bekar falanlar mı acaba :26:insan hamile bi kadına öyle der mi ya valla dengesiz bu millet
şükriyecim eşimde sağolsun öyle destek verdi nasılsa net ölçüm yapmıyolar dedi hadi net ölçüm yapsın dedi bu çocuk 2 ayda 1 kg bile alsa dedi 3 kg doğar çok zayıf değilki ne olacak dedi canıımmm kocammm
zaten bende takmadım 1 hafta olduğu için..
ayrıca kızlar bebişim tersti yaaa artık doğum pozisyonunu almışşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?