2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anladım cnm ben kendi marketlerimizdekileri takip edeyim o zaman pekte bir fark yok dedğin gibi.
ben bezi ucuza getirdim 13 TL indirimden.prima premıum care yenidoğan.

canım bence seninki daha iyi beslenmiştir çünkü bebişe yarayan kendine yaramayan şeyler yiyorsun diyette olduğun için.
bebeiş kilo alıyo sen almıyosun ne güzell

ya kızlar ayaklarım şişmiş biraz ayakta kalıncada çok kötü yanıyorlar bu kaçtırda sabahları krampla uyanıyorum çok rahatsız edici bir durum ama olsun kızım için değer ne yapim

gozun aydın canımm ...

anladım cnm ben kendi marketlerimizdekileri takip edeyim o zaman pekte bir fark yok dedğin gibi.
ben bezi ucuza getirdim 13 TL indirimden.prima premıum care yenidoğan.

he o prima kampnayasını ben kaçırdım malesef, öyle kampanyalar olursa tabiki almakta fayda var, ama öylesi de pek olmuyor.

ya kızlar ayaklarım şişmiş biraz ayakta kalıncada çok kötü yanıyorlar bu kaçtırda sabahları krampla uyanıyorum çok rahatsız edici bir durum ama olsun kızım için değer ne yapim

gecmıs olsun cnmm dr magnezyum yazdır o rahatlatıo sanırım bıde muz yee oda kramplraa ıı gelıoo aklında olsun cnm

[
cnm ben bunlarınn max 8 kg ya kadar kulanılıo dıe bılıyorm oda 6 aya esıt yaklasık bende cok ıstedım almak aama almadık chıcconunn anakucagını aldık bakalım kac ay kullancazz..buda chıcco sanırım demı

evet canım bu da chicco..yeni çıkmış ama karar veremiyorum alsammı almasammı..
hb cnmm [/QUOTE]

canım görmeden almaya cesaret edemiyorum sen klitesinden eminmisin hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişin

valla ben o kadar çok ürün aldımki netten..bi çoğuda çok güzel çıktı zaten beğenmediğin bişey olursa geri gönderiyosun paranı iade ediyolar..ben hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye dek..bakalım bebiş ürünleri nasıl çıkacak..

Selam kizlar nasilsiniz?eslerimi cekistiriyorsunuz:)bayanlar 1 hamile onlar 3 bosverin:)gerci esim ilgilidir hatta fazla ilgili ben sinir oluyorum herseyimede karisma diye.ilacini ictinmi ssutunu ictinmi bunda yine iyi kizimda yerimden oynatmiyordu beni:)onu yapma bunu yapma uzanma egilme:)

canım bence seninki daha iyi beslenmiştir çünkü bebişe yarayan kendine yaramayan şeyler yiyorsun diyette olduğun için.
bebeiş kilo alıyo sen almıyosun ne güzell
inşalah öyle olur canım eccük tpik olsun ele avuca gelsin şöyle diyorummmm napayım ana yüreği

Kizlar o indirimler cokta indirimli olmuyor,cevrenizdeki market ve magazalarda daha uygun hele simdi indirimler basladi.ben seneye yazliklarini alsammi diye dusunuyorum kutayin.kizimada alisveris yapicam benim forum istanbul yapmam lazim bi.

a.selam canım bomba gibiyiz ahhhhhh biz kadınlar ilgilenirler sıkılırız ilgilenmezler trip atarız yazık diyorum bazen adamcağızlara

kızlar ufak bi ara verin ben gelene kadar ...gelince yetişmesi zor oluyor bi bakmışım topik almış başını gitmiş...
kocacım gelcek şimdi yemeğe sofrayı hazırlıcam gelince görüşürüz
arkamdan dedikodu yapmayın heeeee

a.selam canım bomba gibiyiz ahhhhhh biz kadınlar ilgilenirler sıkılırız ilgilenmezler trip atarız yazık diyorum bazen adamcağızlara
bazen adamlar gerçekten sapıtıyolar ne yapacaklarını hehe
ııgunlerde kullanınn canım cok guseller seker sepetınıze bayıldımm
sağol canım çook teşekkürlerrr.... çook çoook güzelleri sizlerin olsunnn

baak nasıl çekiştircez seniiiii...
bi tuba vardı burada ALLAAHHH topikten eksik etmesin onuuuu hehe

hıc yaparmıyızz cnmmm bızım topıgımızde ole seyler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…