ben sadece deterjanın fiyatını biliyorum, bi marketde 18,50, birinde de 19,50 idi, burda da 17,50tl. Zaten bu sitelerdeki fiyatlar genelde piyasadaki fiyatlarla ya aynı ya da 1,2 lira ucuz, öyle söyledikleri kadar indirim filan yok aslında, mesala deterjan 26 tl den 17,5 a inmiş diyor, değil halbuki.
Mesela primanın indirimi vardı, işte 27 den falan 24 e inmiş diyor mesela halbuki ben aldım marketten 24,5 a.
canım bence seninki daha iyi beslenmiştir çünkü bebişe yarayan kendine yaramayan şeyler yiyorsun diyette olduğun için.inşaallah olmuştur canım ben 1 aydır diyetteyim şekerden dolayı 28+0 da tartıldım 70.6 geldim cuma günü 32+0 olcam ama yine aynı kilom dün tartıldım 70.6 geldim vallaha ...ben sanıyorum ki ben kilo almayınca oda almıcak üzülüyorum kesin haftaya dr.gittiğimde zayıf çıkcak diye
şükriyecim eşimde sağolsun öyle destek verdi nasılsa net ölçüm yapmıyolar dedi hadi net ölçüm yapsın dedi bu çocuk 2 ayda 1 kg bile alsa dedi 3 kg doğar çok zayıf değilki ne olacak dedi canıımmm kocammm
zaten bende takmadım 1 hafta olduğu için..
ayrıca kızlar bebişim tersti yaaa artık doğum pozisyonunu almışşş
anladım cnm ben kendi marketlerimizdekileri takip edeyim o zaman pekte bir fark yok dedğin gibi.
ben bezi ucuza getirdim 13 TL indirimden.prima premıum care yenidoğan.
ya kızlar ayaklarım şişmiş biraz ayakta kalıncada çok kötü yanıyorlar bu kaçtırda sabahları krampla uyanıyorum çok rahatsız edici bir durum ama olsun kızım için değer ne yapim
canım görmeden almaya cesaret edemiyorum sen klitesinden eminmisin hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişin
inşalah öyle olur canım eccük tpik olsun ele avuca gelsin şöyle diyorummmm napayım ana yüreğicanım bence seninki daha iyi beslenmiştir çünkü bebişe yarayan kendine yaramayan şeyler yiyorsun diyette olduğun için.
bebeiş kilo alıyo sen almıyosun ne güzell
a.selam canım bomba gibiyizSelam kizlar nasilsiniz?eslerimi cekistiriyorsunuz:)bayanlar 1 hamile onlar 3 bosverin:)gerci esim ilgilidir hatta fazla ilgili ben sinir oluyorum herseyimede karisma diye.ilacini ictinmi ssutunu ictinmi bunda yine iyi kizimda yerimden oynatmiyordu beni:)onu yapma bunu yapma uzanma egilme:)
kendini yormma canım fazla dinlene dinlene yap bende niyetlendim bugün ufak bi temizlik yaapyımkızlar ben çıkıyorum işler ellerimden öper hepiniz öpüldünüz bebişlere iyi bakın haa
Eki Görüntüle 461244 Eki Görüntüle 461245 Eki Görüntüle 461246 Eki Görüntüle 461247 Eki Görüntüle 461248 Eki Görüntüle 461249
bakın teyzeleriii dün oğluşuma bunları aldıkkk
bazen adamlar gerçekten sapıtıyolar ne yapacaklarını hehea.selam canım bomba gibiyizahhhhhh biz kadınlar ilgilenirler sıkılırız ilgilenmezler trip atarız yazık diyorum bazen adamcağızlara
sağol canım çook teşekkürlerrr.... çook çoook güzelleri sizlerin olsunnnııgunlerde kullanınn canım cok guseller seker sepetınıze bayıldımm
baak nasıl çekiştircez seniiiii...kızlar ufak bi ara verin ben gelene kadar ...gelince yetişmesi zor oluyor bi bakmışım topik almış başını gitmiş...
kocacım gelcek şimdi yemeğe sofrayı hazırlıcam gelince görüşürüz
arkamdan dedikodu yapmayın heeeee
kızlar ufak bi ara verin ben gelene kadar ...gelince yetişmesi zor oluyor bi bakmışım topik almış başını gitmiş...
kocacım gelcek şimdi yemeğe sofrayı hazırlıcam gelince görüşürüz
arkamdan dedikodu yapmayın heeeee
Eki Görüntüle 461244 Eki Görüntüle 461245 Eki Görüntüle 461246 Eki Görüntüle 461247 Eki Görüntüle 461248 Eki Görüntüle 461249
bakın teyzeleriii dün oğluşuma bunları aldıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?