benim var. çok uzun süre oldu benim o çizgi olalı.gittikçe koyulaşıyor. alta doğruydu.bir süredir. üste doğruda oluşmaya başladı. onun rengi diğerine göre daha açık.kızlar göbek çizgisi oluşan var mı içiniz de .??????????
bende hazırlıyorum cnm corapla havluyu unutmusum bugun onlarıda ekledımm daha eksık bısey varmıdıe dusunmekteyım :))halu kagıt koyucam daha unutmadan
benim var canımkızlar göbek çizgisi oluşan var mı içiniz de .??????????
siz isim düşündünüz mü?oğlan için yani:
YAĞIZ koyacaz cnm biz allah nasip ederse.
benim de
kızlar bugün çok kötü oldum kasıldım kaldım kaç kere sonra dayanamayıp acile gittik. Nst benzer birşey yaptılar ağrı için hiç birşey çıkmadı doktorda maldi sonucu göstermedim bile ağrı çıkmayınca. Hemşire niye geldin diyo salak dayanabilsem niye gelim dedim . Ağrı çıkmayınca çektik geldik. Devlet hast ne biçim ya. Allahdan özele gidiyorum devlet dr çekilmez burda
çok geçmiş olsun cnm.bu aralar yalancı sancılar olur diye duymuştum..
makyaj yapabılırmıym kı yaa bılmıyorumm :)) tacım var ıste sadecebenim var. çok uzun süre oldu benim o çizgi olalı.gittikçe koyulaşıyor. alta doğruydu.bir süredir. üste doğruda oluşmaya başladı. onun rengi diğerine göre daha açık.
kız makyaj çantası önemli bakşimdiden yanına alacakların farklı bir makyaj çantasında dursun( kalem, allık falan).giderken onu kapar gidersin
kızlar bugün çok kötü oldum kasıldım kaldım kaç kere sonra dayanamayıp acile gittik. Nst benzer birşey yaptılar ağrı için hiç birşey çıkmadı doktorda maldi sonucu göstermedim bile ağrı çıkmayınca. Hemşire niye geldin diyo salak dayanabilsem niye gelim dedim . Ağrı çıkmayınca çektik geldik. Devlet hast ne biçim ya. Allahdan özele gidiyorum devlet dr çekilmez burda
aman yok ya en kötü özel hast. devlet hastanesinden yine iyidir...insanın konuşurken yüzüne bile bakmıyorlar....kızlar bugün çok kötü oldum kasıldım kaldım kaç kere sonra dayanamayıp acile gittik. Nst benzer birşey yaptılar ağrı için hiç birşey çıkmadı doktorda maldi sonucu göstermedim bile ağrı çıkmayınca. Hemşire niye geldin diyo salak dayanabilsem niye gelim dedim . Ağrı çıkmayınca çektik geldik. Devlet hast ne biçim ya. Allahdan özele gidiyorum devlet dr çekilmez burda
ben aventin elektrikli pompasını almayı düşünüyorum canım;geçenlerde bi arkadaşımla konuştum sakın chicco alma iyi araştır,özellikle çalışan bayanlar için çok önemli dedi.ben de biraz araştırdım aventden baya memnun olan var yani...annısler gogus pompası alıcam netten sız hangısınden aldınızz su an ındırımde olan varmı bılıomusunuzzz
agustos annelerınınn ılk bebegı bugun dogucakmıs sanırsam anladıgım kadarıyla ıkızz annesıı. sezeryana gırmıss bugunnallah yardımcısı olsunn ...
kim tentation mu yoksa:26:
cnm benım agustos annelerındee ısmı sımdı aklıma gelmedı ama nıckı serenaydı sanırım
ben aventin elektrikli pompasını almayı düşünüyorum canım;geçenlerde bi arkadaşımla konuştum sakın chicco alma iyi araştır,özellikle çalışan bayanlar için çok önemli dedi.ben de biraz araştırdım aventden baya memnun olan var yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?