2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar nasılsınız bakalım, geçmişe bakmadan yazıyorum inşalllah hepiniz iyisinizdir.....
ben bugün doktordaydım.....kızımı gördüm, gerçi yüzünü kapatmıştı tam göremedik .
ama önemli olan sağlığı tabi....2 kg 200 g olmuş tatlı kızım.....doktor bacakları uzun bir kız olucak dedi :))) yerim ben onun bacaklarını:))
bizden bu kadar kızlar öpüldünüz.......

masallahh canımm kocamann olmussss annesı ıı bakmıs kızcesınee..

slm annişler nasılsınız dün yazdım ama netim gitti yarıda kaldı yazdıklarım haber alamadım bi daha nasılsınız iyisinizdir umarım bnm dünden beri çok ağrılarım vardı dün acile gittik kan ve idrar tahlili yaptı doktor temiz çıktı sonra nst ye bağladılar ordada bi sorun çıkmadı şükür bebişim iyiymiş ama ultrasona girmedim o aklımda kaldı 13 gün var kontrolüme ama bi sorun yoktur büyük ihtimal bugün de ters duruyo kızım dün doğum pozisyonundaydı çok baskı yapıyodu sanırım ağrılarda o yüzden oldu bugünde ayakları aşağıda az hissediyorum bıdığımı bu arada mrtylz den haber varmı merak ettim ..

maşallah tatlım kızının kilosu gayet iyi böle giderse 3500 doğar herhalde bu arada bende daha hiç göremedim kızımın yüzünü ne zaman gitsek ters duruyo poposunu dönüyo bize terbiyesiz doktor umudunu kes bu gidişle doğumda görürsün ancak yüzünü dedi

gecmısolsun cnmm benımde kafası asagıda.. sureklı olmasada agrılarım oluoo..mrtylzden hala bı haber yok cok merak edıyorumm ...ntsye ben daha hıc gırmedım kac dk suruoo

Hatunlar iyi geceler.. Nasılsınız?

Bebişinizi çin kapı süslediniz mi yada süsleyecek misiniz? Ben yarın araklarımın şişinin inip inmemesi durumuna göre gidip süsler alıp süslicem odamızı :) Kendime pijamayala gecelik alacam bebişim küvetini alcam kına sepetim vardır onu bebek şekerlerini koymak içi pembeyle süslicem :) İnşaallah tabi :)

Aynen kuzum benimde uykum yok ayaklarım acıyo

ayakların cokmu şiştı cnmm benım sag aaygım sıs ama cok deıl bıraz.. ayakta kalmamaya calıss.

ayakların cokmu şiştı cnmm benım sag aaygım sıs ama cok deıl bıraz.. ayakta kalmamaya calıss.

Çok şiş canım ya düşün 40 numara terlik olmuyo ayağıma Napalım Rabbim başka sıkıntı vermesin... Kalmadan olmuyoki canım bugün yemek yapayım dedim 45 dakka durdum ayakta koptu belim ayaklarım anında şişti yarında çarşıya gitmek istiyorum ayaklarım şiş diye eşim pek istemiyo perşembede doktora gidecem zaten dha çıkamam dışarı

ben gerekmedıkce cıkmıyorum dısarıya cnm sıcakta dahada kotu oluyorumm allahtann eksıklerı tamamladık ıı oldu

Ben de geldiiimmm Dr daydık bugün oğlumu gördüm
Kilo:81
Tans: 10/6
Oğlum:1750 gr

NasiliZ ama :) bu arada maybebabe kızına maşallah 2200 olmuş vay anam vayyyy ben de 2 kiloyu bulmuştur dedim ama tifil çıktı benim koç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…