afiyet olsun canımb esle kuzuya da kendinide:))
:)) hehe bu kontrolde sende girersin muhtemelen bebiş hakkınd açok bilgi veriyor bize dedi dr nst
hastane yakınlarında bi ev tutsan canım benim görümcem öyle yapmıştı tabi o kiradaydı ama...
kızçeler ben sağlık raporumuda aldımmm 12 ağustosa kadar çalışaiblirmişimhahaha çalışırken doğurucam
:) teşekkürler teyzessi.
günler geçemk bilmez şimdi bana saatler geçmedi15 gün sonra kontrol var tekrar D
hım iki tane zımbırtu tutturuyorlar karnınabirtanesi kalp atışı bir tanesi sancı içinmiş elinede bir düğmeli çubuk veriyorlar bebiş hareket ettikçe basıyorsun:)
bebişim hiç durmadıki konuşttum durduum minklee oda oynadı durdu hehe
ben doğurucamP
Kesinlikle çok doğru canım 16 hafta izin bir doğum süreci için çok kısıtlı bir zaman. bebeğin sonuçta anneye ihtiyacı var beni verdiğim izni beğenmiyorsan 6 ay ücretsiz izin vereyim diyor.yani bu altı aylık süreyi lüks görüyor. böyle bir sistemde yaşıyoruz işte.bende öyle düşünüyorum denerim olmazsa ayrılırım.yalnız hökümetimiz bu işe bi dur desin yaa 32 haftadan sonra nasıl çalışacaz allah aşkına.birde doğum sonrası problemler devam ediyor onlara kalsa 2 aylık bebeği bırakacam.neymiş üç saat izin varmış saat bir de ben hastaneden giyinip çıkacamda eve yetişecemde ohoooo bebişime ne zaman kavuşucam.hadi ben mardindeyim küçük yer beş on dakkikaya yetişirim tabi eşim arabayla alırsa.ya büyük şehirdekiler napacak.o üç saat bazen trafikte geçiyor offf offff.bide annne sütünün önemi diye hergün bize eğitim veriliyor.men oğlumu bırakmak istemiyorumm
Kesinlikle çok doğru canım 16 hafta izin bir doğum süreci için çok kısıtlı bir zaman. bebeğin sonuçta anneye ihtiyacı var beni verdiğim izni beğenmiyorsan 6 ay ücretsiz izin vereyim diyor.yani bu altı aylık süreyi lüks görüyor. böyle bir sistemde yaşıyoruz işte.
kızçeler ben sağlık raporumuda aldımmm 12 ağustosa kadar çalışaiblirmişimhahaha çalışırken doğurucam
maşalllahh kuzuna canım, darısı bızımkılerın basına,, yaaa 15 gun snra mı gıtceksın bız 7 kışi 26 temmuzda gıtcez, senınkıde o gune mı gelıyoo yoksa))
canım Allah yardımcın olsun.. ben öğretmenim 1 temmuzdan beri izinliyim düşün bu sıcaklarda biz evde şikayet edioruz sizi düşünemiorum... ama snnde şu şansın var doğum sonrası 5 haftanı aktarcan ben aktaramıyorum ya 8 haftalık izin neye yetcez bebişim küçücükken
kızlar neden 26 temmuz..özel bi sebebi mi var
hahaha bende sendenım, hatta benımkı daha beter... benide muhtemelen ofısten dogumhaneye gotürcekler :))) 2 hfta dogum ıznımı olur,adam şaka gibi, barı bende 2 hftayı dogumdan snra kullanırım)
Olur mu öyle şey ya o nasıl iş 2 haftada mümkün değil toparlayamazsın kendini. Hele sezeryan olursan ki inşallah olmazzzz. Hiç ihtimal yok 2 haftada işe dönmene.
Olur mu öyle şey ya o nasıl iş 2 haftada mümkün değil toparlayamazsın kendini. Hele sezeryan olursan ki inşallah olmazzzz. Hiç ihtimal yok 2 haftada işe dönmene.
suksuk, sorcieree82, eos59+, sedefler+, LADY_MOTHER, dermet, merenwen, sibelyuce, eftellya, sennr, THIRTYOS, prenses31_47, asilemir, hanturks, hatunirem, dream0806, ecrin1001+, mihracee, zevzekbayan, braue,
benimkide 26 temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?