2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

afiyet olsun canımb esle kuzuya da kendinide:))

:)) hehe bu kontrolde sende girersin muhtemelen bebiş hakkınd açok bilgi veriyor bize dedi dr nst

maşalllahh kuzuna canım, darısı bızımkılerın basına,, yaaa 15 gun snra mı gıtceksın bız 7 kışi 26 temmuzda gıtcez, senınkıde o gune mı gelıyoo yoksa ))

hastane yakınlarında bi ev tutsan canım benim görümcem öyle yapmıştı tabi o kiradaydı ama...

yok anacım ben yerimden teprenmeyim istiyorum ama bnm kocam uttturmuş tayin istiyelim diye.istesin bakalım nasıl toplanacak nasıl taşınacak o ev hiiiç düşünmüyor.burda kalsam bile zaten hayatım ev iş arasında geçiyor eğer evide hastaneye yakın tutarsam(tokiler var tam karşıda) kafayı yerim.sadece evdevn işe işten eve.eşim gelip beni alınca problem olmaz ama.ya ne bileyim doğum izni çokkk az

kızçeler ben sağlık raporumuda aldımmm 12 ağustosa kadar çalışaiblirmişim hahaha çalışırken doğurucam

hahaha bende sendenım, hatta benımkı daha beter... benide muhtemelen ofısten dogumhaneye gotürcekler :))) 2 hfta dogum ıznımı olur,adam şaka gibi, barı bende 2 hftayı dogumdan snra kullanırım)

evet ya geçmiyo günler ama ne günler geçirdik ya şunun şurasında kaç haftacık kaldı doğuma e hadi bakalım ilk doğuran yazar topiğe o zamn

Kesinlikle çok doğru canım 16 hafta izin bir doğum süreci için çok kısıtlı bir zaman. bebeğin sonuçta anneye ihtiyacı var beni verdiğim izni beğenmiyorsan 6 ay ücretsiz izin vereyim diyor.yani bu altı aylık süreyi lüks görüyor. böyle bir sistemde yaşıyoruz işte.

malesefffff

kızçeler ben sağlık raporumuda aldımmm 12 ağustosa kadar çalışaiblirmişim hahaha çalışırken doğurucam

canım Allah yardımcın olsun.. ben öğretmenim 1 temmuzdan beri izinliyim düşün bu sıcaklarda biz evde şikayet edioruz sizi düşünemiorum... ama snnde şu şansın var doğum sonrası 5 haftanı aktarcan ben aktaramıyorum ya 8 haftalık izin neye yetcez bebişim küçücükken

geçenlerde yeni doğum yapmış bi öğretmen arkadaşla konuştum 200 tlye 45 gün heyet veren hastaneler var diyor.banada adresi verdii.ne durumlara düştük baksana.

sakın haaa calısırkenn olmaz... 12 agustosa kadarr oo kocaman olcan ıyıccee ınss zorlanmassın cnmmmm rapor alamıomusun 3 yada4 gunluk aralardaa
kızlar neden 26 temmuz..özel bi sebebi mi var

7 kısının o tarıhe denk geldı tamamenn tesaduff bısı oldugu yok

hahaha bende sendenım, hatta benımkı daha beter... benide muhtemelen ofısten dogumhaneye gotürcekler :))) 2 hfta dogum ıznımı olur,adam şaka gibi, barı bende 2 hftayı dogumdan snra kullanırım)

Olur mu öyle şey ya o nasıl iş 2 haftada mümkün değil toparlayamazsın kendini. Hele sezeryan olursan ki inşallah olmazzzz. Hiç ihtimal yok 2 haftada işe dönmene.

suksuk, sorcieree82, eos59+, sedefler+, LADY_MOTHER, dermet, merenwen, sibelyuce, eftellya, sennr, THIRTYOS, prenses31_47, asilemir, hanturks, hatunirem, dream0806, ecrin1001+, mihracee, zevzekbayan, braue,

37. haftan o zaman dolmuyor mu ki zaten? Eğer bir sıkıntın yoksa 37. haftaya kadar çalışmak normal bir şey olmaz korkutma kendini bir de insan böyle şeyleri kendi çağırıyor. Ben mesela kesin ben şöyşe olurum böyle olurum dediğim durumları yaşıyorum resmen çağırıyorum hayyyy dilimi eşek aısı soksun dediğim çokkk oldu

Olur mu öyle şey ya o nasıl iş 2 haftada mümkün değil toparlayamazsın kendini. Hele sezeryan olursan ki inşallah olmazzzz. Hiç ihtimal yok 2 haftada işe dönmene.

sorma canım, 1 ay almaya calısıcam, ev yakın ona guvenıyolar,yürüyüş mesafesınde.. bende sinir oluyorum soyledıgı gunden beri, bakalım neolcak son zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…