2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sorma canım, 1 ay almaya calısıcam, ev yakın ona guvenıyolar,yürüyüş mesafesınde.. bende sinir oluyorum soyledıgı gunden beri, bakalım neolcak son zamn

ev yakın olsun... bu işe başlayabileceğin anlamına gelmez ki... Lohusa kadının işte ne işi var Allah aşkına... Akıntın olacak şakır şakır, memelerin süt dolu olacak o ilk kırk gün nasıl fışkırıyorlar elbiselerden taşıyorlar. Rezillik yaşatmasınlar sana ve bebişine yazık günah ayrıca da suç yani... Çok bi şey lazım olursa evden halledilir yani ne bu böyle çokkk sinirlendim bak şimdi

geçenlerde yeni doğum yapmış bi öğretmen arkadaşla konuştum 200 tlye 45 gün heyet veren hastaneler var diyor.banada adresi verdii.ne durumlara düştük baksana.

biliyorum canım bnm çevremdede var..ama ne bileyim işte buna mecbur ediolar..Allahtan bnm annem bakıcak her ihtimalde.. oyüzden çok üzülmüyorum

Eki Görüntüle 462221

kızlar dunn geldı halımızz eklııyım dedımm

maşşalah canım ya...bnm daha bi tanecik bişi yok bebişimin... babası-ananesi ve ben inş bi gün ayarlayıp gidicez alışverişe ... önümüzdeki hafta gidicez bi dükkana hepsini alıcam kafamda belirledim... bn bilerek bu zamana kadar almadım biraz maymun iştahlıyım alırım önceden sonra pişman olurum die hep bu zmna bıraktım

elınden gelseeler hıc ızın vermıceklerr tobe tobee

izin 1 ay isticem verır vermez bakalım, nolcak, işten sogudum resmen, cıkamıyorumda sşimdi maddı durumuuz cıkmak ıcın cok musaıt deıl,, olsaa bayramdan snra 1 dakıka durmam...
işim rahat, bu ara işler cokk durgun, zaten bellı butungn netteyım ama, burası küçük bi ofis, bı işi tek kişi yapıyoo sıkıntı orda,yanı ben olmayınca benm yaptıgım ısler kalacak,,, uzun süreli izin veremıyoolar, doktora sormadan bıle gıt dıyo, gunluk kısa ızınler sorun olmuyo hıç ama uzun sürelii veremıyolarrrr(((

sen onu bana sor canım,,izin 1 ay isticem verır vermez bakalım, nolcak, işten sogudum resmen, cıkamıyorumda sşimdi maddı durumuuz cıkmak ıcın cok musaıt deıl,, olsaa bayramdan snra 1 dakıka durmam...
işim rahat, bu ara işler cokk durgun, zaten bellı butungn netteyım ama, burası küçük bi ofis, bı işi tek kişi yapıyoo sıkıntı orda,yanı ben olmayınca benm yaptıgım ısler kalacak,,, uzun süreli izin veremıyoolar, doktora sormadan bıle gıt dıyolar, gunluk kısa ızınler sorun olmuyo hıç ama uzun sürelii veremıyolarrrr((( bende cok sinir oldum ama , cıkamıyorumda

kızlar kesin en son ben doğurucam herksin az da olsa sancısı olmuş ağrısı falan bende tık yok cemrem tekmelemese hamiş olduğumu unutcam yaa ben 40-41 haftaya kadar beklerim kesin

iyi günlerde kullan canım çok güzel tam olmuş odayada
ewt cnm olcusune gore sıparıs verdık park yatagımızda kırmızı sıyahh ..uydurduk ıstee bazayıda yenı aldık onada benyatıcam ınss kızcem olunca..
saol cnm bzımmmm herseyımız hazır cok sukurr..alınır cnm yaa annnenler yanındaysa hıc korkmaa..
biz karnımızı doyurduk geldik yineee çok acıkmışız çok yedik

cok yeme tontıss benı gecıcen sonaaaaaaaa

kızlar kesin en son ben doğurucam herksin az da olsa sancısı olmuş ağrısı falan bende tık yok cemrem tekmelemese hamiş olduğumu unutcam yaa ben 40-41 haftaya kadar beklerim kesin
hehee sancısı olmayıpta uzulen tek kısı sensın sanrıım tubacımm hıc bellı olmaz orasıı kuzucumm ansızın gelıverırrr
iyi günlerde elifinle güle güle kullanın kuzum :)))))))))), oh maşallah halıda tamam :))

saol cnmm benımm... cok sukurr o ısıde hallettıkk dogurmadan ..

kızzzzzz allah ıyılıgı nı versın oyle demesene, ne bılıyosunn, belkı en rahat fırt dıye sen dogurursun, hayra yor, hayra,, benden mı bulastı negatıflık,sabahtan beri ters ters dıyodum :))) amaa artık demıcem, 26 sına kadr bıdaha yazmıcamda ters dıye,, düzelsin ogluşum )))

günaydın şekerler nasılsınız biz daha yeni sağlıkocağından geldik hem kan verdim hem tetanoz aşısının 2. dozu yapıldı biraz gecikmişti aslında ama genede yaptılar aç karnına gidince tansiyonum düşük çıktı ay bayılacaktım sanki şiş fazla yokmuş ödem yok diye kayda geçirdi ebe sevindim valla bu sıcakta ödemde çekilmez hani ben her akşam muhakkak çıkıp birazda olsa yürüyorum onun etkisiymiş dediler mrtlyz dende haber gelmedi bende çok merak ediyorum hemen hemen aynıyız onunla inşaallah durumu iyidir bende havadisler böyle sizde nevar ne yok

benden epeydır gelıo cnm cogu kısındende hıc gelmıomus o beebgın ılk dogdudgu zaman ıctıgıı sıvıymıs gogsunu sıkma ama erken doguma neden oluomus bende yenı ogrendım
Sağol canım göğsümü zaten kesinlikle sıkmıyorum erken doğuma yol açtığını internette okumuştum göğüs pedi almıştım onları kullanmaya başlim bari

heeemenn bısıler atıstır cnm kan ssekerın dusmustur.. ewt mrtylz den hala haber yok .. merak ııcındeyız eve gelseydı yazardı buuyuk bı ıhtımall ... bızde ıyız sukur elıfımlee gecınıyoruzz anne kızzz

Sağol canım göğsümü zaten kesinlikle sıkmıyorum erken doğuma yol açtığını internette okumuştum göğüs pedi almıştım onları kullanmaya başlim bari

benım sureklı akan bısey yok cnm sadece sıkarsam cıkıoo senın daha cok demekkı gogus pedı en ııyısı cnm bol bol sutlenırızz ınssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…