kız annesi olduğum için inşallah kız annesi hediyedaşım olur diyordum-erkek bebişe seçim zor gelecekti de-neyse gönlüme göre olduteşekkürler şükşükcüm [/QU
CANIM HEDİYEDAŞIM BENİM :))
yaaaa öylemi 25 ine geliyor ama 26 sında gideirm 8.olayım ozamann bendemaşalllahh kuzuna canım, darısı bızımkılerın basına,, yaaa 15 gun snra mı gıtceksın bız 7 kışi 26 temmuzda gıtcez, senınkıde o gune mı gelıyoo yoksa))
kızlar kesin en son ben doğurucam herksin az da olsa sancısı olmuş ağrısı falan bende tık yok cemrem tekmelemese hamiş olduğumu unutcam yaa ben 40-41 haftaya kadar beklerim kesin
Benimde ilk defa kendiliğinden aktı dediğin gibide inş bol bol sütleniriz bebişlerimizi en iyi şekilde beslerizbenım sureklı akan bısey yok cnm sadece sıkarsam cıkıoo senın daha cok demekkı gogus pedı en ııyısı cnm bol bol sutlenırızz ınssss
benimde ilk defa kendiliğinden aktı dediğin gibide inş bol bol sütleniriz bebişlerimizi en iyi şekilde besleriz
Suksuk canım hediyeleri teslim tarihi varmı bu hafta sonu önemli sınavım var haftaya alıp göndersek olur mu ?
O hiçççç belli olmaz sen şimdi sancı olup olmadığına göre yorum yapma 37. haftadan sonra bekle sen artık kızını kızlar pek 38. haftayı geçirmez 37-38-39 o arada gelir merak etme. Bir hafta da bile acayip değişimler yaşayabiliyor insan o yüzden son zamanlarda her hafta çağrıyor doktorlar. Hatta rutin muayeneye gidiyon açılman var doğuma alıyoruz diyorlar. Yni anlayacağın hiç bir şey bellli olmıuoyr doğumda
bende öyle düşünüyorum denerim olmazsa ayrılırım.yalnız hökümetimiz bu işe bi dur desin yaa 32 haftadan sonra nasıl çalışacaz allah aşkına.birde doğum sonrası problemler devam ediyor onlara kalsa 2 aylık bebeği bırakacam.neymiş üç saat izin varmış saat bir de ben hastaneden giyinip çıkacamda eve yetişecemde ohoooo bebişime ne zaman kavuşucam.hadi ben mardindeyim küçük yer beş on dakkikaya yetişirim tabi eşim arabayla alırsa.ya büyük şehirdekiler napacak.o üç saat bazen trafikte geçiyor offf offff.bide annne sütünün önemi diye hergün bize eğitim veriliyor.men oğlumu bırakmak istemiyorumm
benım sureklı akan bısey yok cnm sadece sıkarsam cıkıoo senın daha cok demekkı gogus pedı en ııyısı cnm bol bol sutlenırızz ınssss
ayyy ne gevezesinizzzzz
dün gece girdim en son 20 sayfa yapmışsınız
yuhhh hiiiç akuyamam kusura bakmayın böyle muhabbete bodozlama atlarım
turkuazsu resimlerin çok tatlı ben tayt giysem çok komik görünürüm
kocamın da ağzına sakız olurum geçer dalgasını kesin bu dombili bacaklarla
suksuk kızlarrrr kimse beni duymuyor mu MRTLYZ dan haber var mıııı????
suksuk kızlarrrr kimse beni duymuyor mu MRTLYZ dan haber var mıııı????
Günaydın tatlı annişlerrr bu ne kalabalikkkbiz oglumla süper bir uyku cekmisiz daha yeni kalktık bugün Ankara cok sıcak öğleden sonra b12 iğnem var saglık ocağı 10 dk yürüme mesafesi ama gözüm korkuyor nasıl gideceğim diye:18: siz nasıldınız bakalım bebislerin keyfi yerinde miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?