Aynen bugün çok kalabalık burası
ben buraya pek takılmıyor ama face grubundan Zynp Isk la buluşacam bugün saat 3 te Kanyon AVM de
gelmek isteyen olursa buyurun gelin,o da ing öğretmeni,biz önceden de tanışıyoduk ikimiz de eylül anası olduk
Ben kızımda kutu kutu gögüs pedi bitirmiştim,gidip sürekli bebek bezi alır gibi alıyodum
sütüm çok akıyodu
arkadaşa da aldırdım sonra bak sütün çok geliyor mutlaka al diye o da almış eve depolamış garibim hiç
öyle akacak kadar sütü olmdaı geçende bana verdi göğüs pedlerini hiç kullanmadım dedi
insan tavs. ederken kendi gibi düşünüyor,inşallah çok bol sütümüz olur da tek derdimiz akması olur
siz de çok almayın göşüs pedi ihtiyaç olursa kocaları yollar aldırırsınız sonra
benim işyerim kanyonun arkası:)))) ama izin alıp gelemem kisize bol sohbetler
keyfı yerınde elıfımın valaa tekmelıo annesnı cadı kızım...:)) ıgnenı yaptır gell gozunu korkutmaa..Günaydın tatlı annişlerrr bu ne kalabalikkkbiz oglumla süper bir uyku cekmisiz daha yeni kalktık bugün Ankara cok sıcak öğleden sonra b12 iğnem var saglık ocağı 10 dk yürüme mesafesi ama gözüm korkuyor nasıl gideceğim diye:18: siz nasıldınız bakalım bebislerin keyfi yerinde miii
ben gıyıyorumm hallaaa wala cok rahat hamıle taytıda aldımmmm dr gıderkende onugıyıyorumm oh mıs gıbı .. ustunede bı gomlek tabıkı popo ortuluo yoksaa herkezın gozlerı yerınden cıkar wallahıayyy ne gevezesinizzzzz
dün gece girdim en son 20 sayfa yapmışsınız
yuhhh hiiiç akuyamam kusura bakmayın böyle muhabbete bodozlama atlarım
turkuazsu resimlerin çok tatlı ben tayt giysem çok komik görünürüm
kocamın da ağzına sakız olurum geçer dalgasını kesin bu dombili bacaklarla
suksuk kızlarrrr kimse beni duymuyor mu MRTLYZ dan haber var mıııı????
yok cnmmmmmmmmmmmmm hallaa yaaa bende annemle camdan gorusuuyodumm yazdıgını yenı gordumayyy kaaç gün oldu yaaa((((
Canım gelebilirsen kaç gel bence
istersen özelden tel. no mu yollayim gelebilecek gibi olursan
Canım gelebilirsen kaç gel bence
istersen özelden tel. no mu yollayim gelebilecek gibi olursan
halınız çook güzel tatlım;nettekinden daha da güzel güle güle kullanın
şekerleme saatımızz gelmıss bızımmmm elıfımlee guzllık uykusuna yatıcazz bızz.. ana kızz guselleselımmm 3 gıbı uyanırızz muhtemelenn
şekerleme saatımızz gelmıss bızımmmm elıfımlee guzllık uykusuna yatıcazz bızz.. ana kızz guselleselımmm 3 gıbı uyanırızz muhtemelenn
kızlar regl sancısı gibi ağrı ceken varmı aranızda
evt cnm 2 haftada bir bazende haftada bir adet sancısı çekiyorum sağ ayak parmak uçlarımda başlıyor ağrı ve uyuşma kasıklarıma kadar hatta pazar günü akşam cile gittim nst bağladılar çok şükür bebiş iyiymiş
benım sureklı akan bısey yok cnm sadece sıkarsam cıkıoo senın daha cok demekkı gogus pedı en ııyısı cnm bol bol sutlenırızz ınssss
selam eylül anneleri nasılsınızsıcaklar hariç biz iyiyiz dün hastane çantamızıda yerleştirdik emzk ve biberonunu son hafta stelize edip koyucam o kadarcık
yaaaa öylemi 25 ine geliyor ama 26 sında gideirm 8.olayım ozamann bende
selam kızlar bende de oluyor ağrı ve sancı dün aksam doktorumu aradım doğummu baslıyor die yazlıktayım ya dönelim hemen die yok dedi onlar yalancı kasılmalar bünye artık kendini yavas yavas doğuma hazırlıyor normal dedi bide benim özel bölgbemde ağrı çok oluyor o da bebek baskı yapıyormus artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?