2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim işyerim kanyonun arkası:)))) ama izin alıp gelemem ki size bol sohbetler

keyfı yerınde elıfımın valaa tekmelıo annesnı cadı kızım...:)) ıgnenı yaptır gell gozunu korkutmaa..
ben gıyıyorumm hallaaa wala cok rahat hamıle taytıda aldımmmm dr gıderkende onugıyıyorumm oh mıs gıbı .. ustunede bı gomlek tabıkı popo ortuluo yoksaa herkezın gozlerı yerınden cıkar wallahı
suksuk kızlarrrr kimse beni duymuyor mu MRTLYZ dan haber var mıııı????

ayyy kaaç gün oldu yaaa((((
yok cnmmmmmmmmmmmmm hallaa yaaa bende annemle camdan gorusuuyodumm yazdıgını yenı gordum

Canım gelebilirsen kaç gel bence
istersen özelden tel. no mu yollayim gelebilecek gibi olursan

ne güzel olurdu ama hastaneye bile saatli izin alabiliyorum cnm.çok katılar o konudasürekli hastaneye mi gidilir diyip duruyorlar. halbuki ayda 1 kere gidiyorum. rutin kontrollere o kadar

şekerleme saatımızz gelmıss bızımmmm elıfımlee guzllık uykusuna yatıcazz bızz.. ana kızz guselleselımmm 3 gıbı uyanırızz muhtemelenn

şekerleme saatımızz gelmıss bızımmmm elıfımlee guzllık uykusuna yatıcazz bızz.. ana kızz guselleselımmm 3 gıbı uyanırızz muhtemelenn

kızımla benim yerime de uyu. bizim de çok uykumuz var. geceleri inanılmaz delikli uyuyoruz çünkü

selam eylül anneleri nasılsınızsıcaklar hariç biz iyiyiz dün hastane çantamızıda yerleştirdik emzk ve biberonunu son hafta stelize edip koyucam o kadarcık

kızlar regl sancısı gibi ağrı ceken varmı aranızda

evt cnm 2 haftada bir bazende haftada bir adet sancısı çekiyorum sağ ayak parmak uçlarımda başlıyor ağrı ve uyuşma kasıklarıma kadar hatta pazar günü akşam cile gittim nst bağladılar çok şükür bebiş iyiymiş

benim yaklasık 1 bucuk saattir kasığım fena ılık bi duş alsam geçermi acaba

selam kızlar bende de oluyor ağrı ve sancı dün aksam doktorumu aradım doğummu baslıyor die yazlıktayım ya dönelim hemen die yok dedi onlar yalancı kasılmalar bünye artık kendini yavas yavas doğuma hazırlıyor normal dedi bide benim özel bölgbemde ağrı çok oluyor o da bebek baskı yapıyormus artık:)

canımmmmmmm naber?benmde 7 dakıkalık agrım olmuştu, doktora sordugumda soyledı buralarda(gobekte, ozel yerlerde) olacak agrılar dedı,, dun benm oglumda asagı dgru bıseler yaptı, idrarımı kacırcak gıbı oldum, eşimde sasırdı, ayy,ıyy derken :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…