2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

büyüttük çocukları canım ya o yüzden böle:) iyiyiz canım ya çok sıcak onun dışındaa... sen ne yapıosun

benim yaklasık 1 bucuk saattir kasığım fena ılık bi duş alsam geçermi acaba

idrarda yanma filan var mı peki??idrar yolu enfeksiyonu ben de kasık ağrısı da yapmıştı.bol bol su iç yine de.ayrıca çok kişiden duyuyorum kasık ağrısı normal olabilir yani büyümeden baskı yapıyordur...

evet ya geçmiyo günler ama ne günler geçirdik ya şunun şurasında kaç haftacık kaldı doğuma e hadi bakalım ilk doğuran yazar topiğe o zamn
:)))) dimi çoğuuuuuuuuuuuuu bitti azı kaldıı
ilk annemiz kim olacakk ikiz annişleri önce gelecek orası bellide sonrası kimler olacak merak bekliyorum bende

((( evet aktarabilseymişssin çok güzel olurmuş ( inş. bir yol bulursun canım, sizin süt izniniz güzel o yüzden yine telafi edersin

suksuk kızlarrrr kimse beni duymuyor mu MRTLYZ dan haber var mıııı????
bende merak ediyorum yaaaa inş. hayırlı haberler alırız
güzel olur canım),
hatta 8 olduk ben 7 kişi yazdıgımda socıere82 de 26 temmuzmuş, senle 9 olcaz ogun gıdersen :)))))
:) tamamf arketmezz 9.olayım hehee
Eki Görüntüle 462251

kızlar size bugün çekilmiş bir fotomu koyayımm
maşalalhh hemşerimm ne tatlı göbek öyle :)))

bırınızde zonguldakta olamadınızzz olsydınızz gorusurdukk ne kem talıhımm varmıs benım yanlsızıım dostlarım yanlzımm yanlzızzzzzzzz

suksuk sen zonguldak merkezde misin ben devrekte okudum geçen yaz olaydı çıkar çıkar gelirdim valla

benden hıc sıvı gelmıo ama(

bence hiç canını sıkma gelmiyor diye;ben seviniyordum şimdiden kendiliğinden sütüm geliyor ne güzel diye ama geçenlerde hamilelikte sorunlar kısmında biri yazmıştı 5. ayımdan beri sütüm akıyordu ama doğumdan sonra nerdeyse hiç gelmedi diye.ben de o zaman dedim ki pek bi alakası yok herhalde...bir de bişey duydum ne kadar doğru:hani tatlı filan yediriyorlar süt olsun diye; sütü yapan tatlı değil tatlının içirdiği suymuş.yani asıl olay kızlar sudaymış...

offf bikac gün serin serin gidiyoduk ne güzel. Geldi yine sıcaklar.Allah yardımcımız olsun kızlarr..Bizim sular geldi şükür. Temizliğe başladım, ev rezil halde.Tam temizliğin ortasında komsularım geldi.Önce biri yarım saat kadar oturdu sonra digeri geldi.Rezil oldum Şimdi 15dk iş yapsam yarım saat dinleniyorum.Bakalım aksama biter insallah

aynen canım ankara yanıyor yaaa ....iyi hadi gözün aydın komşularında tam gelcek zamanı bulmuşlar kendini yormadan yap canım kolay gelsin

benim burcum kova 9 subat doğumluyum burcumun özelliklerinide tasıyorum:)

HANGİ BURÇ, HANGİ DURUMDA SORUN ÇIKARTIR DERSİNİZ?

KOVA (21 Ocak-19 Şubat)

- Disiplin altına girdiklerinde
- Dokuz-altı işlerde
- Arkadaşları olmadığında
- Parasız kaldıklarında
- Birine uymak zorunda kalınca
- Aranmadıklarında
- Sessizlikte
- Değişiklik olmadığında

ben kovalarla çok iyi anlaşırımm içi neyse dışıda o oluyor...
.ama azcık kıskanç ve takıntılı oluyorlar
:26:

merhaba kızlar ben geldim..benim burcum da oğlak bu arada 9 ocak

HANGİ BURÇ, HANGİ DURUMDA SORUN ÇIKARTIR DERSİNİZ?
oğlak........
- Davetlerde
- Patrondan azar işittiklerinde
- Geveze insanlarla olduklarında
- Planları bozulduğunda
- Kalabalıkta
- Çalışmadıklarında
- Davetsiz misafirler
- Biri geç kaldığında
- Mideleri ağrıdığında
- Alışverişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…