canımmmmmmm naber?benmde 7 dakıkalık agrım olmuştu, doktora sordugumda soyledı buralarda(gobekte, ozel yerlerde) olacak agrılar dedı,, dun benm oglumda asagı dgru bıseler yaptı, idrarımı kacırcak gıbı oldum, eşimde sasırdı, ayy,ıyy derken :))))
benim yaklasık 1 bucuk saattir kasığım fena ılık bi duş alsam geçermi acaba
:)))) dimi çoğuuuuuuuuuuuuu bitti azı kaldııevet ya geçmiyo günler ama ne günler geçirdik ya şunun şurasında kaç haftacık kaldı doğumae hadi bakalım ilk doğuran yazar topiğe o zamn
canım Allah yardımcın olsun.. ben öğretmenim 1 temmuzdan beri izinliyim düşün bu sıcaklarda biz evde şikayet edioruz sizi düşünemiorum... ama snnde şu şansın var doğum sonrası 5 haftanı aktarcan ben aktaramıyorum ya 8 haftalık izin neye yetcez bebişim küçücükken
bende merak ediyorum yaaaasuksuk kızlarrrr kimse beni duymuyor mu MRTLYZ dan haber var mıııı????
:) tamamf arketmezz 9.olayım heheegüzel olur canım),
hatta 8 olduk ben 7 kişi yazdıgımda socıere82 de 26 temmuzmuş, senle 9 olcaz ogun gıdersen :)))))
maşalalhh hemşerimm ne tatlı göbek öyle :)))
benden hıc sıvı gelmıo ama(
bırınızde zonguldakta olamadınızzz olsydınızz gorusurdukk ne kem talıhımm varmıs benımyanlsızıım dostlarım yanlzımm yanlzızzzzzzzz
benden hıc sıvı gelmıo ama(
şekerimm senin göbüşünde maşallahı varmış....
offf bikac gün serin serin gidiyoduk ne güzel. Geldi yine sıcaklar.Allah yardımcımız olsun kızlarr..Bizim sular geldi şükür. Temizliğe başladım, ev rezil halde.Tam temizliğin ortasında komsularım geldi.Önce biri yarım saat kadar oturdu sonra digeri geldi.Rezil oldumŞimdi 15dk iş yapsam yarım saat dinleniyorum.Bakalım aksama biter insallah
- huuu nerdesinizzz
- dream0806,
- sibel_saa,
- turkuazsuay,
- prenses31_47,
- kelebek03,
- oznur_52
sevgili eylül anneleri hadi burçlarınızı yazın merak ettim de
senin aşağı da ismin çıkmamış ki canım sensiz olur mu( neden beni dışladın küstük biz sana işteee
benim burcum kova 9 subat doğumluyum burcumun özelliklerinide tasıyorum:)
merhaba kızlar ben geldim..benim burcum da oğlak bu arada 9 ocak
merhaba kızlar ben geldim..benim burcum da oğlak bu arada 9 ocak
senin aşağı da ismin çıkmamış ki canım sensiz olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?