2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

üff okurken bile kötü oldum düşünme öyle şeyler ara ara hepimiz de oluyor böyle evet...ama sürekli böyle düşünüp depresyon geçirenlerde var aman diikkat yani

evet evet manyak düşüncelerbenim de ters cnm. ama doğuma kadar döner. hatta doğum zamanı bile dönenler oluyormuş. daha panik yapmamıza gerek yok.

benmde oyle olmustu ama gectı cok şükür , 2,3 gunde, cok düşünmemek lazım canım, güzel seyler düşünmek gerek :)))

ay duygulandırdın beni kız
kalmaz mı içinde kalır tabi rabbim hepimize sağsalim yavrulamızı almayı nasip etsin inş.

arada benimde aklıma geliyor korkuyorum doğumdan ama sonra düşünüyorum o duyguyu tadamayan tadamayacak çok kadın var tövbe deyip şükrediyorum mesela bende 2.5 seneden sonra hamile kaldım oda normal yollada değil aşılamayla çok şükür ilk sefrde oldu Allah hiç kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

Ha bu arada benim annem 7 tane doğurdu hepside normal doğum maşallah ya ne diyoruz DOĞUMDAN KORKMUYORUZ....

Ben de hemen konuya dalmak istiyorum ama geçmişi okumazsam içime sinmiyor, o kadar güsel sohbetler oluyor ki hiç bir şey kaçırmak istemiyorum, işte olunca da anı anına takip etmek çok zor oluyor.
Ben bu gidişle 32. de ayrılacam işten sanırım. Ben de ev hanımı olmak, bebişimi kendim yetiştirmek istiyorum aslında, çok şükür eşimin işi de iyi ama, o kadar çok emek verdim ki kariyerime, silip atmak çok zor, bu durumlara gelene kadar çok çok çalıştım.

yanıııııııııııı,,, zor bişey olsa 7 dogrurmu dimi :))))

allah ısteyen herkeze bu duyguuyu nasıp etsın cnmm amınnnnnnnnnnnn
doner cnmm zamanıı var haala...
ewt yanlızken daha cok hıssedıyorum ...aılemı daha cok arıyorumm...bendee her ısımı kendım yapıyorum sagolsun esım yardımcı oluo ama nereye kadar.. annem geldı evı kaldırdı resmen sagolsun ne varsa anneleerımızden varr.allah onlara uzun omurler versın.amınn.
evet evet manyak düşüncelerbenim de ters cnm. ama doğuma kadar döner. hatta doğum zamanı bile dönenler oluyormuş. daha panik yapmamıza gerek yok.
doner cnmm sıkmayınn canınızzııı

masallahh 7 tanee .. amınn cnmm

aynen cnm. hiçbir düzenim kalmadı. bende hep geç kalıyorum işe.çoookkkk zor uyanıyorum.gece zaten delikli uyuyorum sıcaktan.uykumu da alamıyorum. eve kadın almıyorum ama halıları falan yıkamaya vermem lazım. mutfak sadece bulaşıklardan arınıyor etraf toplanıyor. şöyle iyice silip süpüremedim hamileliğimin başından beri. ilk 4 ay zaten kusmaktan giremedim.kapısını bile kapatmıştım mutfağın. ooo anlatsammmm neler neler... annem yanımda değil. kaynanam,görümcem,eltilerim yakın.hatta çok çok yakın. ama daha 1 kere bile aramadılar.
ama mecburen 37.haftaya kadar çalışacağım.çünkü doğum sonrası bebeğime daha çok vakit ayırmak istiyorum.dayanacağım bir şekilde

hani bi daha ters demek yoktu emir bi gelsin dünyaya şikayet etcem seni

topiğimizin tosuncuğunun annesi de buradaymış ama teşrif etmiyorlar aramızaaa huuuuu ozyyozyy hanım sana diyorummmm

kızlar ben iki haftadır yine kilo almamışım, ondan önceki 3 haftada da bir kilo almıştım, inşallah bebeğim kilo alıyordur, gerçi öyle bir tekme atıyor ki bence kesin büyüdü. dün akşam dışarı çıktım, yine alt tarafıma öyle darbeler yedim ki çok çok canım yandı. Atadaşım yanımdaydı, senin bebeğin çok yukarda nasıl o kadar aşağıya vuruyor dedi, sanırım o anda ayağa kalkıyor:26::26::26::26::26::26:

OFF SIZIN EN AZINDAN IZNINIZ VAR KUZUM ,dayan az kalmış, benimde ev oyle, 6.30 cıkıyorum işten gıdınce bulasık ve yemek harıc bısey yapamıyorum, camasırı bıle eşim asıyo,, elim hiç bi işe gtmez oldu,, BENIMCOK KOTU IZIN KONUSU ,ADAM 2 HFTA DIYOO ya, seytan dıyo ayrıl gıt, ama maddı durumumuz cok musaıt deıl, olsa bayramdan snra 1 dakıka dıurmam,, işten sogudum resmen, bende 1 ay izin almaya calısıcam, eşim bu ay zam alıcak, şole guzel bişey alsada gıtmesem işee,,, en azndan 6 ay. ama nerdeeeeeeee onun patrıonuda cıns..

cnm yaa madem cok yakınlar neden gelmıolar yardımaa onlarında torunu sonucta bu ınsanları hıc anlamıyorumm nıe bukadar kotuler yaa..
Kıslar,
maviş yok ortlarda farkında mısınız?
Bi de ben mrtylz i çok merak ediyorum

mavısssın annesıı babası gelıcektı bıdee kardesıı.. pza kadar gıreemmeem dıodu .. karıstırmıosam tabıkıde.. :)) nıcklerı karıstıryorum bazende. mrtylz haber yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…