- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ya ben hiç lafını etmedim ama ben nasıl çatladım nasılaynaya her geçtiğimde moralim bozuluyo karnımın altında bacaklarımın ön kısımları arkalar her yer her yer yağlandım ballandım çıks fayda etmedi aşırı derece değil ama yayıldı kanal d de doktorlar programında çatlaklar için karışım tarifi vermişlerdi artık doğum için doğurduktan sonra onu denicem ammmaaaan napayım yavrum sağlıklı olsunda hiç bişi umrumda değil hep çıtır kalcak değiliz yaa
bende 5.ci ayıma kadar badem kakao bise siyah üzüm çekirdeği yağı kullandım aldırım bari bügün eşime devam edeyim hep ihmal ediyorum yaaa belki bu zaman a kadar onların sayesinde çatlamadımkızlar badem yağı ve kakao yağı çatlamları önlüyor herçekten. Ben hamileliğimin 7-8. haftasından beri her akşam karnıma sürüyorum banyo yaptıktan sonra da tüm vücuduma sürüyorum ve çatlamadım ve benim karnım sizinkinin iki katı deneyin bence
ayyy evet ya bende dün uyumadan önce onu hayal ettim bu evde olcak kollarıma alıcam faln diye ay valla ağlayasım gelior hemen
bende 5.ci ayıma kadar badem kakao bise siyah üzüm çekirdeği yağı kullandım aldırım bari bügün eşime devam edeyim hep ihmal ediyorum yaaa belki bu zaman a kadar onların sayesinde çatlamadım
çok güzeller annesi güle güle kullansın bebişlerin
fenalıklar geçiriyorum tansiyonum fırlıyor sıcaktan bebişim erkenden çıkarmı diye düşünmeden edemiyorum ... KIZIMDA SAĞLAM VURUŞLAR YAPIYOR ERKEN GELECEM DİYOR HERHALDE :))))
of çok kötü ya allah sabır versin o sözleri duymak ne kötüdür allah yardımcısı olsun rabbim şifa verir de inş.o da anne olur :26:bende düşündükçe bi tuhaf oluyorum, gözllerım doluyoo hemen, inanamıyorum, allaha şükürler olsun...
dun bı arkadasımda kötü bir hber almış, aglıyordu kız, yumurtalıkları yüzünden sanırım cocugu olamıycak, ben baska doktorada gıt dedım, ama moralı cok bozuktu, üzüldüüm bende...
of çok kötü ya allah sabır versin o sözleri duymak ne kötüdür allah yardımcısı olsun rabbim şifa verir de inş.o da anne olur :26:
kız iyice paronoya oldun hee olmaz bişey negatif düşüncelere yer yokKaç tansiyonun bakiiimmm Erken gelmez merak etme annesi bişeycik olmaz korkma sen
of çok kötü ya allah sabır versin o sözleri duymak ne kötüdür allah yardımcısı olsun rabbim şifa verir de inş.o da anne olur :26:
hayret şükriye (suksuk) bu saate kadar beklemez girerdi uyuya mi kaldı ne bide bnm adım uykucu olur uyku tulumu yaaaa
vallahı canım, ne diyecegımı şaşırdım telefonda, bıde benım bbebısten konusuyoduk hep bu zamana kadar, oda cok ıstıyodu,üzüldüm gercekten, allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah...
kızlar siz bayağ yol katetmişsiniz maşallah benim daha çok var... bu arada korkan var mı aranızda kızlar ben doğumu düşündükçe ayrı bir stres oluyorum
bende dıyorum kulaklarım nıe cınlıooyok yaa erken kalktık taa komsumu cagırdım kahvaltıyaa ancaaa gıttı .. evı süpürdumm bende mutfagı topladımm ancak gırebılrdımm ::))) gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tansiyon 15 12 aşağı düşmüyor otursun zaten oturduğu yerde şimdiden söylüyorum bakim annesini dinleyecekmi :)
kızlar siz bayağ yol katetmişsiniz maşallah benim daha çok var... bu arada korkan var mı aranızda kızlar ben doğumu düşündükçe ayrı bir stres oluyorum
vallahı canım, ne diyecegımı şaşırdım telefonda, bıde benım bbebısten konusuyoduk hep bu zamana kadar, oda cok ıstıyodu,üzüldüm gercekten, allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah...
bende dıyorum kulaklarım nıe cınlıooyok yaa erken kalktık taa komsumu cagırdım kahvaltıyaa ancaaa gıttı .. evı süpürdumm bende mutfagı topladımm ancak gırebılrdımm ::))) gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tıp çok ilerledi yaa belki bir çaresi bulunur... çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... şuraya bak bende korkuyor musunuz diye soruyorum millet bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor... Allah ım sen affet şükürler olsun bu günümüze Ya Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?