tıp çok ilerledi yaa belki bir çaresi bulunur... çok zor gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... şuraya bak bende korkuyor musunuz diye soruyorum millet bebek sahibi olabilmek için neler yapıyor... Allah ım sen affet şükürler olsun bu günümüze Ya Rabbim...
benım korku dahıl duygularım karısmıs durumda :) hepsi bi arada(korku,heyecan, sevınç, ozlem, hep korkup hemde o anı ıple cekıyorum kuzuma kavusacagım ıcın nasıpse)),, ben 21 .hftalarda 2,3 gün oturdum agladım, dogumda kötü şeyler olursa dıye, allahtan gectı o düşünce ozamn.
ama soyle düşün canım, dogum zor, cekılmez bişey olsaydı 2.yı kımse ıstemezdıı :))))
korkunun ecele faydası yok bebeeeemm
biz de geldik ama sırtım çok ağrıyor, kocam hala inanamıyor bebeğimiz olacağına, hareket ettikçe bakıyor, elini karnıma koyuyor, hala inanamıyorum, burda şimdi oğlumuz mu var, bizim mi bu şimdi diyor. Çok komik, daha seni inandırmak için ne yapayım, her dr. kontrolüne de geliyorsun, yüzünü bile gördük artık net bir şekilde diyorum ben de. Neyse doğurunca inanacak artık napıyım.
ben bi bayanın yazısınız okumuştum çocuğu olmuyordu diyorduki tam kendimi toparlıyorum karşıma bi hamile çıkıyor yada şu hamileymiş haberi geliyor hamilelerden nefret eder olmuştum falan diyordu rabbim kimseye yaşatmasın yaşattığına da sabır ersin güç versinnn rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inş
ben doğumdan hiç ama hiç korkmuyorum nedense.normal doğumistiyorum. (sezeryandan çok korkuyorum gerçi ben de.inşallah gerek kalmaz).benim korkum daha farklı. benim aklıma ya bana doğumda bişey olursa diye geliyor sürekli.bensiz nasıl yapar eşim ve bebeğim diyorum.ağlıyorum falan ama sonradan hemen aklımdan çıkarıyorum. güzel şeyler düşünüyorum
erkekler hep öyle bazen benimki de öyle der...biz artık iyice benimsedik ama onlar hala alışamadılar dediğin gibi hele bi kucaklarına verelim o zaman da neye uğradıklarını şaşırırp afallarlar kesin
amin canım, inşallah. daha dogmadan dunyamız oldular,yayıldı hayatımın tümüne, dun valla esimede dedım, bütün dünyam o oldu sankı,,, adam alındımı acaba bılmıyorum ama, bambaska duygu, allahım onları bıze bagıslasın...
sertlesme bendede oluoo bazensol tarafımaa dayanıo gıbı amam uzun surmuo bende takıp edeyım bakımm..canım bende o kasıma olayını anlayamadım ama heralde sık sık o sertleşme tekrar ederse demek istedi
bende dedimki yorulunca veya yürüyünce oluyor sertleşme oda yürüme yorulma dinlen dedi
geçmezse haber ver
ewt cnm yorulunca bendede oluoo dıkkat etkendınee..kızlarrr kasıklarımda çok ağrı var batma gibi adet ağrısı gibibugün çok yordum kendmi ondanmıki
tskler cnm tarıf ıcın kolaymıs.. mıden yanar dıe yaglı yıyemıyorum amaa denerım ınss.. elıfımde ınss tosuncuk olmustur teyzesıı..ne yapsınlar kızzz ayyy kıyılmaz onlara o kadar yapıyolarya oda bi beceri bnm aşkım da evi süpürür temizler oda beceremez tam ama olsun ben ona çokgüzel olmuş derim oda sevinirbazen sabah kahvaltıyı hazırlar öle uyandırır beni ayy kocişim bnm şimdide yok yanımda gececi yaaa yerim onu ben
olmuştur annesi bence elifin 2 kilooyyy maşallah kızişlerimize yaaaaa
cnm patlıcanı ben her türlü seviyorum eşimde çok seviyo geçende tarifini gördüm patlıcanlı pilav die hemen yapalım dedimçok kolay pilavı normal bildiğimiz tarifle yapıyorsun patlıcanları küp küp kesiyosun az yağda kızartıyosun kızaran patlıcanları pilavın içine katıp harmanlıyosun tarif bu yani ama çok güzel oldu nerdeyse biz kocişle bi tencereyi bitirdik yanınada cacık yaptım soğuk soğuk ohhhh
bende bendeyağmurumun kokusunu özledim hiç bilmediğim bi kokuyu özlüyorum cnm kızım kavuşsam bi ona sağ sağlim
cnm yaa bıraz daha sabrett.. senın ıkız bıde uzme kuzularını...masalahh baska bı sıkıntın yok allaha sukur ..bızden oncede kavusucaksınn ınss ssagssalımm..günaydın kızlar,
geceleri artık doğru düzgün uyuyamıyorum ve sabahta sersem gibi kalkıyorum. Artık yürümekte bile güçlk çekiyorum elim aayağım inamılmaz şişti zaten ağlamak istiyorum ya ben daha fazla dayanamayacağım sanırım
off bugünde hava çok sıcağa benziyorrrrbi daha çocuk yaparsam kışa denk getircemmm
cok guseller cnm ıı gunlerde kullanın ınss
hb cnmm tsk ederızz teyzesıı...günaydın canım hoş geldinnn... ohhh afiyet olsun elifinle sana...
afıyet olsunn cemrenle sana.. elfıımle bnı ozlermıste teyzemısss :)) kıyamammgünaydın canım iyi bakalım bi daha olmasın ...bizde yeni bitirdik kahvaltımızı
biz de geldik ama sırtım çok ağrıyor, kocam hala inanamıyor bebeğimiz olacağına, hareket ettikçe bakıyor, elini karnıma koyuyor, hala inanamıyorum, burda şimdi oğlumuz mu var, bizim mi bu şimdi diyor. Çok komik, daha seni inandırmak için ne yapayım, her dr. kontrolüne de geliyorsun, yüzünü bile gördük artık net bir şekilde diyorum ben de. Neyse doğurunca inanacak artık napıyım.
canım bahsettiğim korku o korku zaten doğum esnasında ya bana bişey olursa ya bebeğime bişey olursa ben naparım onsuz, kızım bensiz napar kim bakar nasıl bakar diye korkuyorum bahsettiğim şey o zaten tatlım... ama her hamilede zaman zaman o tedirginlik olurmuş normalmiş yanii...
ben doğumdan hiç ama hiç korkmuyorum nedense.normal doğumistiyorum. (sezeryandan çok korkuyorum gerçi ben de.inşallah gerek kalmaz).benim korkum daha farklı. benim aklıma ya bana doğumda bişey olursa diye geliyor sürekli.bensiz nasıl yapar eşim ve bebeğim diyorum.ağlıyorum falan ama sonradan hemen aklımdan çıkarıyorum. güzel şeyler düşünüyorum
Merhaba annişler,
Biz de geldik sonunda geçmişi bitirip. Kızlar biz işe çok zor geliyoruz, o kadar zor uyanıp hazırlanıyoruz ki anlatamam. Mesai 8:30 da başlıyor, ama 9:30 dan önce geldiğim olmuyor, gelirken bi de markete uğra günlük süt, yoğurt, meyve vb şeyleri alıyoruz. Daha da 28. hafta dün bitti, 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle biraz zor gibi. Pufff ben de ev hanımı olmak istiyorum. Çok mutsuzum
farkındayım canım burdan seslendim bırakın geçmişi iki laf edek ddm ama kimse duymadıMerhaba annişler,
Biz de geldik sonunda geçmişi bitirip. Kızlar biz işe çok zor geliyoruz, o kadar zor uyanıp hazırlanıyoruz ki anlatamam. Mesai 8:30 da başlıyor, ama 9:30 dan önce geldiğim olmuyor, gelirken bi de markete uğra günlük süt, yoğurt, meyve vb şeyleri alıyoruz. Daha da 28. hafta dün bitti, 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum ama bu gidişle biraz zor gibi. Pufff ben de ev hanımı olmak istiyorum. Çok mutsuzum
valla benim kocamın hamurunda var kıskançlık şimdi ben bebişim doğunca gözüm hiçbişey görmicek biliyorum o da mızmızlancak onu da biliyorum ama napcam nasıl idare etcem onu bilmiyorummmm:26:
aynı durum bendede var canım sorma 2 haftadır çok zorlanıyorum walla 32. hafta gelse diye iple çekiyorum walla daha neredeyse 4 hafta var izne çıkmamıza(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?