tamam şekerim çekeyim geleyim hemen geceliğide XL aldım hehe dur dur bekle hemen yükleyeceğim...yok be okadar da büyük olmamış bence ben asıl gecelik nasıl duruyo onu merak ettim..bide onunla çeksenwsabahlıklar zaten diğer kıyafetlere göre biraz salaş ve büyük oluyo..bu arada boy falan o biçimmiş yani sende çok sağol canım yardımların için..
ohh ballısın kız ne güzeeeelllll...ya ben daha gecelik falan almadım kızımın yatağınıda amcası aldı öbür şeylerde annem kayınvalidem alıyorlar sağolsunlar bana bişey alma diyolar biz herşeyini alırız diyorlar
Selam kizlar nasilsiniz? KıZımın esyalarini yikadik bugun aman allahim o nasil bir guzel kokudur hele icinde bide bebegim olsaaa yirim ben onu yirim. Pc bozuldu esimee bu aralar o kadar yogun ki yaptiramiyo bir turlu bende telden girmeye calisiyorum ama siz cekilis yapmissinizz benim haberim yoktu
haklısın ama böyle boyun eğerek olmazki bu işler bu adamlar resmen hakkınızı yiyor yedirmeyin hakkınızı bence. Siz ekstradan birşey istemiyorsunuzki yasal hakkınız olan 8 haftalık doğum sonrası ve öncesi hakkınızı kullanmak istiyorsunuz. Susup kabul ederseniz onların tabiki işlerine gelir
Ewet gerçekten en azından iş yerimde huzurluyum, bu da bebişimi olumlu etkiliyor tabiki. Benim arkadaşlarımdan ilk hamile olan benim, benimle hepsi o kadar çok ilgileniyorlar ki anlatamam, sürekli besliyorlar, canım bişey istese hemen gidip alıp geliyorlar inanır mısınız, onlar da hamiş olsunlar ben de onlara canla başla çalışacam.
kızlar ben daha önce 30 adet bebek şekeri yaptırmıştım hatta sizinlede paylaşmıştım ama az mı oldu acaba diye düşünüyorum şimdi. netten aşağıdaki şekerleri buldum fiyatı da çok iyi 50 tanesi 30 tl sizce bunlardanda yaptırıyım mı 25 tanesini pembe 25 tanesini mavi yaptırırım ne dersiniz.?[
ATTACH=CONFIG]463262[/ATTACH]
güzelmiş canım hangı site?
günaydın şekerim hoşgeldiiinnn..Kizlaaarr ben de geldiiimmm
Uyuyordum öğlen uykusu:)
Sibel gecelik çok tatlı gulegule git
Ben de xl aldım gecelik pijamamı
inan canım bi günde hallettik bizde daha bi kaçgün oluyoo benimde sadece kıyafeti vardı oğluşumun şimdi bitti sayılır küveti havlusu bakım ürünleri bezi fln kaldı birde benim ihtiyaçlarım var biraz daha ama onlarıda artık ağustosta alacağız bu ay biraz bütçe sarsıldı hehegecelikler bebek şekerleri maşalllah kızlar siz herşeyi tamamladınız bende halen tık yok.bi kaç parça kıyafet aldım o kadar.bide annemin ördükleri bu arda annem oğluşuma harika bi battaniye ördü
sağol canım teşekkürlerr. bende göndermeyi düşündüm ama önce bi yıkayayım dedim ya birde çekerse diye bi ihtimal iştee amaan neyse artık aldık bikere büyük küçük idare etsin bizi hastanede gerisi sorun değil artıksağol canım çok yardımcı oldun..bence çok yakışmış..değiştirmicem ben medium kalsın..zaten sürekli kampanya oluyo geri gönderir S alırım olmassa ama olur inşalllah yaw
teşekkür ederim canım önden ve arkadan hamile değilmişim gibi ama yandan bakınca baya genişledimcanım maşallah sen hiç hamiş gibi gözükmüyosun hala pek fitsin ben ne hale geldim çirkinleştimmmm
teşekkür ederim canım önden ve arkadan hamile değilmişim gibi ama yandan bakınca baya genişledim
ama sendee 2 tane varr olsun o kadar hem çirkinleşmemişsindirr sana öyle geliyodurr yaaa. sağ salim doğum yapalım tekrar güzelleşip fitleşeceğiz birliktee. hem sen iki bebişle uğraşacağım diyee bizden daha önce zayıflarsınn
ben taamm 89kg olduummm
doktordan ciktik kizlar 30+1 deyiz 1750 gram 42 cm olmus bizim kucuk adam.bende bugune kadar 3 kg almisim toplamda doktor tebrik etti:))bizden haberler boyle.
Kizlaaarr ben de geldiiimmm
Uyuyordum öğlen uykusu:)
Sibel gecelik çok tatlı gulegule git
Ben de xl aldım gecelik pijamamı
kızlar ben daha önce 30 adet bebek şekeri yaptırmıştım hatta sizinlede paylaşmıştım ama az mı oldu acaba diye düşünüyorum şimdi. netten aşağıdaki şekerleri buldum fiyatı da çok iyi 50 tanesi 30 tl sizce bunlardanda yaptırıyım mı 25 tanesini pembe 25 tanesini mavi yaptırırım ne dersiniz.?[
ATTACH=CONFIG]463262[/ATTACH]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?