2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mrtylzden heber yok gerçekten yaa kız ortadan kayboldu bi hafta olacak nerdeyseee:18:
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde elıfımleeeeeee

.
ayy şekerim o zamana bizim ufaklıklar 9-10 aylık olacaklar e bizde tığ gibi olacağız bebişlerle alışverişlere çıkarız artık görenler vaayy şuna bak çocuğu var ama nasıl incecik böylee derler inşallaaahh hehe
canım hem b 12 iğnem vardı hem kontrol. oğluşumun kalp atışlarını dinledim pıtı pıtı
ayy maşallah oğluşunaa bende salı günü dinledim güm güm atıyoduu oğluşumun ninnak kalbii

sen en iyisi o hatunla arayı yapmaya bak bebeemm yoksa bu karının senin hamile olduğun aklına gelmeyecek
aslında aklına geliyordur da işine gelmiyodur cadının

oyyy kıyamam ben size yaaa koca boğazlar siziiiii

sen en iyisi o hatunla arayı yapmaya bak bebeemm yoksa bu karının senin hamile olduğun aklına gelmeyecek
aslında aklına geliyordur da işine gelmiyodur cadının

Yok canım ya ne arası yapmam görünce çaaat kapıyı çarşpıyo değişik dengesiz biri.

Naslsnız kızlarr... Hiç halim yok benim

aynen ya arada bakıyorum tendyol limango markafoni fln eski alışkanlık napayım ordaki kıyafetleri görünce içim gidiyor aynen bizde kızımla sene şıkır şıkır olcaz inş

ohh ohh yarasın tatiliniz iyi stres atmışsındır tatlım sıcaklar heryerde fena ya yandım bugün anlkarada

oyyy hamarat hatun seni maşallah sana bu ne tempo

ohh ohh yarasın tatiliniz iyi stres atmışsındır tatlım sıcaklar heryerde fena ya yandım bugün anlkarada

aslında stres atmadım daha çok streslendim canım kayınvalde ile sürekli onu ye bunu ye, delirtti beni. aslında ben gitmeyecektim ama kocişten ayrılmak istemedim
ankaranın iğrenç sıcağınıda bilirim , üniversiteyi orada okudum bende, Allah sabır versin tüm hamişlere , hastalara , yaşlılara ...

Yok canım ya ne arası yapmam görünce çaaat kapıyı çarşpıyo değişik dengesiz biri.

Naslsnız kızlarr... Hiç halim yok benim

iyiyiz tatlım bizde cemre yle bıcı bıcı yaptık...camları da açtık esiyor ne güzel keşke gündüz de böyle olsaaa ....
maviş acaba sen de pasta börek yaptığında ona kokuyorda o da nispet mi yapıyor acaba olabilirmi:26:

Kız 45 50 yaşında kadın yapsın yesin tek ben yapmıyorum ya pasta börek o benden çok yapıyo :)

ınss ole derlerr .. gene hamıle mı demesınlerde

sıhatler olsun canım bızde aksam ustu yaptık mıs gıbı oldukk ... serın serın oturuyoruzz gunduzde bole olsa keske..

selam kızlar ,

bi kaç gündür annemdeydim ablamlar gelince gerçi hala ordayım şimdi eve uğradım bi size selam veriyim dedim .. nasılsınız hamişler erken gelen bi bebek yok dimi ?? benm karşı komşumun kızı erkenden 37. haftasında geldi bizi şaşırtarak 2250 kg minicik daha oğluşumun arkadaşı erkenden geldi..

bizde oğlumla denize girdik yüzdük dün ama eve döndüğümde per perişandım erkenden uyumuşum yorgunluktann sıcaklar ayrı bi dert zaten..
Allah hepimize yardım etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…