2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar biz geldik, arkadaşlarla buluştuk sahilde yürüdük. Stres atmaya gittik ama sinirlenip geri döndüm. Neyse siz neler yaptınız?

laptop kucağımda bir o yana bir bu yana gidiyor, çünkü oğluşum koca göbeğimi sallıyor. Benim oğlum çoook güçlü

laptop kucağımda bir o yana bir bu yana gidiyor, çünkü oğluşum koca göbeğimi sallıyor. Benim oğlum çoook güçlü

oyyy maşallah onaaaa bende 2 gece önce uykumda sallandım, kocamı kaldırdım hemen kalk deprem oluyor diye, oda ne depremi kızım rüya gördün galiba sen dedi, sonra aynı şiddetle tekmelerle tekrar sallanınca anladım ki oğluşummuş sallayan

vay be ne tekme atarmışlar, maşallah, maşallah.

kızlar selam nerde millet niye azız bukadar yaaaaaaa

akşam olunca kimse kocişinden ayrılamıyor galiba

kız seni obur yine mi pasta istiyon? seni topiğin patsacısı ilan ediyorum.

Kuzum yok ya yapmadım pasta masta.. Benim karşıdaki komşu ara holde tam benim dış kapının önünde gözleme tazrı şeyler açtı tüm koku benim eva girdi acaip koktu tabi ister isteemz canım da çekti.. Tabi gidip istemedim cins bi kadın selam veriyodum önceden alıyodu konuşuyoduk bu aralar selam almıyo çaaat kağıyı kapıyo suratıma hamile olduğumu da biliyo konu ordan açıldı yane ben yapmadım pasta yapmıcam da :))

şaka yapıyorum canım, istediğin kadar pasta yap ye. sana da kızına da yarasın. herkes bi hoş zaten komşun da bi hoşmuş. Belki de düşünmemiştir ne bileyim. Bu hamilelik garip birşey zaten ne görsek ne duysak istiyoruz. Geçen kocam bana dedi ki sana dönüşte dondurma alıyım mi, ben de aklıma soktu ya al dedim ve gelmesini dört gözle bekledim, geldi ama eli boş şaka mı dedim, eşofmanla gitmiş, para kart hiçbişey almamışım alamadım dedi, benim kan beynime sıçradı resmen bana bak o zaman aklıma sokmayacaktın heme gidip bana oradan dondurma alıyorsun yoksa karışmam dedim, adam arabayla gitti bana dondurma aldı geldi.

Esteban ben magnum miniklerden alıp dolaba atıyorum her aksam bı tane gömüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…