- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
kızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu
nıe sınırlendın cnmmmmerhaba kızlar biz geldik, arkadaşlarla buluştuk sahilde yürüdük. Stres atmaya gittik ama sinirlenip geri döndüm. Neyse siz neler yaptınız?
günaydın annişler ve melekleri
[SUB][/SUB]
günaydın 2012 nin en güzel anneleri.... ben bugün aranızda olamayacağım.anneme misafirler gelicek yardıma gidicem....daha doğrusu mamalardan yemeyee
Selam kızlar, forumunuzun gece bekçisi geldi yine..Bu kadar hamileden uyku problemi yaşayan bi ben miyim yoksa gece oyalanacak baska seyleriniz mi varAman umarım herkes uyuyodur mışıl mışıl..Ben 3 günde bi anca uyuyabiliyorum.O da resmen baygın düşüyorum.Bugun annemle bebişin alısverişi için kızılaya gittik.Herseyimzi hallettik çok şükür.Ama ben de mahfoldum. Şimdi ayak bileklerim inanılmaz agrıyor. Agrı kesici de yok evde.Uyutmuyor resmen. Ama bebiş için tamamen hazırız artık. Günler cabucak gecsin, eylülümüz sag salim gelsin diye dua ediyoruz artık sadece..
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annısler ve kuzularıı
günaydın annişler ve melekleri
[SUB][/SUB]
günaydın 2012 nin en güzel anneleri.... ben bugün aranızda olamayacağım.anneme misafirler gelicek yardıma gidicem....daha doğrusu mamalardan yemeyee
günaydın eylül anneleri; biraz önce Ahsenciğe(İffet7882) hediyesini aldık kızımla ve gönderdik inşallah beğenirler;şimdiden hediyeleşmeyi,paylaşmayı öğrenelim dimi ama bu arada unnado da bübchen vardı ve kızçeme aldım:şampuan,pişik önleyici ve bebe yağı.başka almam gereken ne var kızlar kozmetik olarak??? ufak tefek şeyler kaldı ama gözümde ne kadar büyüyor anlatamam çok üşeniiyorum;iyikide aceleye ne gerek var dememişim yoksa epey bi strese girermişim tek başımıza olduğumuz için
mihracee, MavisMavis+, buttrfly, dermet, Famagosta, sorcieree82
günaydın güzell anneciklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hemen kendimide kattım
çok güzle bir gün olsun inş.hepimiz için
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annısler ve kuzularıı
gunaydın cnmm ohh negusel hedıye ısınızı halletmısınız bıde gonderdık beklemedeyızz... gelınce fotoları paylasmayı ıhmal etmeyınn ltf :))) merak ederız bızz... bende sampuann bebe yagı aldım pıısk kremı henuz karar verpte alamadım netten alıcamm bakalım oda kolay.. baska bıseye sımdılık gerek yok sabun kullanılmadıgı ıcın almadım bende.. usenmek yok annesıı daha yenı basladık :))günaydın eylül anneleri; biraz önce Ahsenciğe(İffet7882) hediyesini aldık kızımla ve gönderdik inşallah beğenirler;şimdiden hediyeleşmeyi,paylaşmayı öğrenelim dimi ama bu arada unnado da bübchen vardı ve kızçeme aldım:şampuan,pişik önleyici ve bebe yağı.başka almam gereken ne var kızlar kozmetik olarak??? ufak tefek şeyler kaldı ama gözümde ne kadar büyüyor anlatamam çok üşeniiyorum;iyikide aceleye ne gerek var dememişim yoksa epey bi strese girermişim tek başımıza olduğumuz için
günaydın canım günaydın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?