2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

off kızlar bugün eşim göbeğimin altında çatlak gördü çatlamışş dedi bende göremediğim için telden kamreya çektim göbeğimin sol tarafı azcık çatlamış üzüldüm ama napayım kızım için herşeye katlanırım yeter ki o sağlıkl olsunnnn

Uyudum uyandim.. Kekimi sutumu ictim yine yaticam... Sabaha kadar heralde 3-4 kere kalkarim :18:
Optuk kizlar tatlis tatlis rutalarrr

Yine uyandim... Of sirtim kaburga kemiklerim.. Nasil agriyo....

çok şekermiş canım güle güle kullansın elifin... bunun bedeni kaç ki acep ben alırken 0-3 ay arası aldım hemen giyebilsin diyeee :))))))))

bız aramızda kkonusupp buyuk aldık bunuda etıketınde 3.6.9 yazıo sanırım ılk once elbıse gıbı gıyılcek kucuckkenn buyuncede sortuyla tkmm yapılcak benım elıfılhana aldıgımda 9 _12 aylık seneye yaza gıymesı ıcın bısey aldımm bebegee.. surprıss tabıkıde :))

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annıslerr gusel bı cmtsı dılıyorumm hepınızee.. kocıss uyuooo gece gec yatmıs beyefendı :)) bızde acıktık bısıler hazırlamamız lazım bırı yapsada yesekk yahuu

Mavis maşallah kızına da sana da canım sen toplam kaç kilo aldın bı de ben telden giriyorum kaç haftalıksin suan??

Bebeem ben 33 haftalığım. toplamdda şey kem küm 14 kilo aldım hatta 15 de diyebilirz :)

Tatlım dün doktor sordu bana çatlağın varmı dedi, yok dedim bebek yapı kullanmaya devam ediyorum. Son haftalarda birden çıkıyormuş çatlaklar bunun için çatlak öenleyici krem kullan dedi bende başlıycam pazartesi günü alıp hem memişlere hem göbişe :)

öf yaaa uyumak istiyorummmmmmmm

Canım sen geceleri çok sık uyanıyosun sıcaktan mı yoksa mden felan mı yanıyo..?

Günaydın şeker...

Bende acıktım gel ben hazırlıyım yiyelimmmmm şekerimmm yımırta kırayım oh mis gibi :)

öf yaaa uyumak istiyorummmmmmmm

Yine uyandim... Of sirtim kaburga kemiklerim.. Nasil agriyo....
artık uuyuyamıyoruzz sanırsamm ben bugece rahat uyumusummm wcye bıle kalkmamısımm dusununn.. ama sabahh sol tarafımda sacım olduu kasıldım kaldımm .. esımee doguruuyorum dedım hıc tınlamadı bııleeegercekten dogurcagım vakkıtde ınanmıcakmı acabaaa

gecmıs olsunnn tubacımmmmmmmmmm.. buda gelır buda gecerr alısmalısınn dayanmalısınn bu sarkıda benden sana gelsın cnm...

kızlar bu da bebişimin şeker sepeti şeker yaptırıp yaptırmamaya karar veremediğim için ben verdim ama eşim pek yanaşmıyo. içine bebişimin şampuanlarını felan koycam daha bitmedi... Kırmızı kına sepetinin her şeyini söküp pembe satenle kapladım sonra beyaz tülle, pembe tülle ve fistoyla süsledim daha vbitmedi tutma yerine beyaz inciler beyaz tülün üstünede pembe inciler takacam :)

pekte marıfetlıyız cnmm cok gusel olmus ıı gunlerde kullanın ıns
sabahsabah kim aradı :)))

Gel bebeem :) uzun zamandır yımırta kırmamıştım ay kırsam mı ama o da çok kalorili pöffffff

aksıne yumurtayı dyettee 2 tanee verıolar proteınn tamamen yanlıs bılıosun sekerımm :))) ben hemn hergun yıyorumm..ayy sorma dedesı aradıı 9o yasında hemen hemen sen ıse gıtmedınmı dıoo esımde dede bugun cmtsı yaa dedı napcaksınıste yaslılıkk.. bende bısde boleolcaz yaslanınca dıomm

Sağolasın tatlım he çok marifetliyimdir yok kız onu öylesine karambole yaptım işte :)

Canım haşlaması için öyle terayğında kırda ye bakim ne oluyosun :) bende yiyorum hergün de haşlamasını artık gıdaklıııcam :)

Ay canım ya yaşlılar öyle napcaksın 90 yaşında maşaallah.. Allah sağlık versin.. Biz kimbilir nası olcez Allah yardımcımız olsun :)

amnnn cnm yaa.. tereyagıyla hergun olmasaada arada yenır yaaa ne bu :)) ben haslaama yıyorummm dedıgın gıbı yakında cıvcıv cıkarıcaz.. bebıslere cok faydalı ama neyse cnm kocanın uykusu kactı kahvaltı bekler.. ben hazırlayayım yavaasyavas .. acıktıkk cok elıfımleeeeeeeegorusuruuz sonaa

Son düzenleme:

Tamam tatlım kola gelsin afiyet olsun size bende gidip yicem bişeler de bakınıyorum öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…