selam kızlar nasılsınız biz yine iyi degiliz yaaa bugün idrarımdan kan geliyor enfeksiyon heralde öncede olmuştu bol su iç demişti aile hekimi inş hemen geçer.sıcaklara dayanamadım eşimde gitti klima aldı 2 gündür hiç kapatmadan çalıştırıyoruz kızlar çok sıcak dayanılmıyor artık
Cok gecmis olsuncnmm aman dikkat et klimada caarpmasin.havalar sicak bende dus almktan bi hal oldum surekli terliyorummm allah yardimcimiz olsun dr gittinmi tekrar:26:
selam kızlar nasılsınız biz yine iyi degiliz yaaa bugün idrarımdan kan geliyor enfeksiyon heralde öncede olmuştu bol su iç demişti aile hekimi inş hemen geçer.sıcaklara dayanamadım eşimde gitti klima aldı 2 gündür hiç kapatmadan çalıştırıyoruz kızlar çok sıcak dayanılmıyor artık
Telden giriyorumm pc gibisi. yok wallahi ..kocam pcde mac yapio..:)yarin piknik var hazirlik yaptim bende ins guzel gecer sizlerinnasil gecio cmtsiniz:)
biliyorum canım hatırlıyorum senin o zamanlarını zor zamanalrdı ama hayırlısıyla geride kaldı işte.... yooookkk bacım ben gittiğim yerde insanaalr beni bi tabak bile kaldırtmaz ben anca oturup laklak ediyorumama ben evimi seviyorum çok ayrı kalıncada darlanıyom işte şımarıklılık benimkide harhal
Telden giriyorumm pc gibisi. yok wallahi ..kocam pcde mac yapio..:)yarin piknik var hazirlik yaptim bende ins guzel gecer sizlerinnasil gecio cmtsiniz:)
herkese meraba arkadaşlar tatilimizi yaptık geldik güzeldi herşey ama kısa oldu yaaa neyse babamızdan allah razı olsun.artık tam gaz bebişime ve hazırlıklara yoğunlaşabilirim fazla bir şey alamadık daha kızımıza önce yatağını alıcam sonra da diğer eksiklerini sizler napıyosunuz bakalım bebişler nasıl benimki hiç durmuyo maşallahı var çok hareketli bu aralar dışardan bile kıyafetimin altından belli oluyo çok hoş ama
insan evini özlüyo valla yaa annemler yarım saat mesafede gidince 1 gün kalıyoruz eve gelince eşimde bende ohh bee diyoruz yaa insan annesinin evinden bilee sıkılıyoo bi müddet sonraa evim evim güzel evim hehe
ALLAH kabul etsin canım. çok yormaaa kendinii o ayaklar daha çok şişmesiinn
geçen gün eklemiştim canım kapı süsünü şekerleri görmedinmi seennn..
bu arada hilalcim sepetine bayıldımmmm çok güzel yapmışsın
boşnak böreği nasıl oluyor canım
okadar çok yazmışsınki:dDD ilk önceeee o börekten bende itiyorum hehehAnnisler ve kuzucuklar nasillar? Disarisi felaket.. Kocisle kahvaltiya gittik geldik duramadim bi saat ay evimize donelim dedim.. Adam da sasiriyo disari cikarip gezdirsemmi benim kizlari yoksa evde klima altinda rahat mi ettirsem diye.. Ne istedigimiz belli degil valla... Sanirim erkek olmak daha zor
Yine bir utu gunumuz daha.. Ve yine benim hic yapasim yok.. Napalim iki utu yapip 15 dk mola vere vere bitiririm artik.. Bu yaz hic havuza girmedim havuz bana bakiyo ben havuza.. Tatile gittigimizde de bakisip durmustuk.. Millet yuzuyo ben onlari izliyorum cok fena... (bu arada havuza girn varsa sakin girmesin sadece mikrop olabileceginden degil, asil havuza katilan kimyasallar zarar verebiliyormus bebislere )
Of.. Napim .... Bari karpuz kesip yiyim... Yarin da kocis yatiya gitcek yine aksama ona borek yapicam (bosnak boregi) yaninda gotursun diye.. Ne cok yazdim yahu sicaklar ceneme mi vurdu ne
Ben hazır süslü çikolatalardan almayı düşünüyorum. Gelenlere ikram etmek için.
Ama bebek mevlüdünde ne dağıtırız bilmiyorum tabi. Bursanın adetlerini annem daha iyi biliyor. Onunla bişeyler ayarlıycaz artık :)
Artık yemek yerken nefessiz kalıp tıkanıyorum sanki. Sofrada da öne doğru eğilemiyorum daha çok tıkanıyorum. Sandalyeye yaslanıp yiyince de her lokmada göbeğime döküyorum yemeği :) Kızımızı kirlettin diyor eşim de
uyumak, yemek yemek iyice zorlaştı artık. Sırt üstü yatılmıyor. Yan yatınca sanki göbeğim eziliyo ki bebek hemen tekme atmaya başlıyor altta kalan yerden :) Ezme beni anne diyor sanki.. Bir de her gece en az 2 kere tuvalete kalkmaca. pufff.
Ama bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o...
nerdeydin sen hayatımOyle adrese yollamayla olmassss..nyakinlardaysan yapiyim bi gun buyur cayla yiyelim borekciklerimizi :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?