2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar nasılsınız biz yine iyi degiliz yaaa bugün idrarımdan kan geliyor enfeksiyon heralde öncede olmuştu bol su iç demişti aile hekimi inş hemen geçer.sıcaklara dayanamadım eşimde gitti klima aldı 2 gündür hiç kapatmadan çalıştırıyoruz kızlar çok sıcak dayanılmıyor artık

Telden giriyorumm pc gibisi. yok wallahi ..kocam pcde mac yapio..:)yarin piknik var hazirlik yaptim bende ins guzel gecer sizlerinnasil gecio cmtsiniz:)

Cok gecmis olsuncnmm aman dikkat et klimada caarpmasin.havalar sicak bende dus almktan bi hal oldum surekli terliyorummm allah yardimcimiz olsun dr gittinmi tekrar:26:

Cok gecmis olsuncnmm aman dikkat et klimada caarpmasin.havalar sicak bende dus almktan bi hal oldum surekli terliyorummm allah yardimcimiz olsun dr gittinmi tekrar:26:

sagol canım dr gitmedim hafta sonu diye su içiyorum bu aralar suyu az içmeye başlamıştım heralde ondan oldu inş geçer canım

canım mrb....
çok geçmiş olsun...
şimdide bl su iç belki geçer yine,bu arada klima olayınada dikkat et çarpmasın...sıcaklar bunaltıcı haklısın ,olsun az kaldı Allah nasip ederse bebişlerimize kavuşacağız...

Telden giriyorumm pc gibisi. yok wallahi ..kocam pcde mac yapio..:)yarin piknik var hazirlik yaptim bende ins guzel gecer sizlerinnasil gecio cmtsiniz:)

ooohhhh piknik falan süper valla......
bizde kızımla evde pinekleyip duruyrz...sosyete pazarına doğru bi yürüyüş yapayım dedim,tansiyonunum bugün biraz düşük baktım titremeye falan başladım,evde nette takılmaya karar verdk miniğimleeee

herkese meraba arkadaşlar tatilimizi yaptık geldik güzeldi herşey ama kısa oldu yaaa neyse babamızdan allah razı olsun.artık tam gaz bebişime ve hazırlıklara yoğunlaşabilirim fazla bir şey alamadık daha kızımıza önce yatağını alıcam sonra da diğer eksiklerini sizler napıyosunuz bakalım bebişler nasıl benimki hiç durmuyo maşallahı var çok hareketli bu aralar dışardan bile kıyafetimin altından belli oluyo çok hoş ama

çok şükür canım atlattık o günleri, oğlum iyi olsunda ben sıcakta erimeye razıyım yok canım ne şımarıklığı herkesin evi kendine güzel, yuvan orası senin tabi ki özler insan

cnm enfeksiyon olabilir evet , mutlaka git doktora yine . klimayada dikkat aman çarpmasın , bizde vantilatör aldık yoksa bayılıcam sanırım

cnm piknikte aman keneye böceğe dikkat et allah korusun , biz evde haşlanarak geçiriyoruz ctesiyi, birazdan anneme gidicem onların ev çoook serin

ben gittim herşeyini tek bir yerden aldım bebişimin canım, sıcaklarda aman fazla gezme ... benımkıde sürekli dönüyo balık gibi oğlumm

Annisler ve kuzucuklar nasillar? Disarisi felaket.. Kocisle kahvaltiya gittik geldik duramadim bi saat ay evimize donelim dedim.. Adam da sasiriyo disari cikarip gezdirsemmi benim kizlari yoksa evde klima altinda rahat mi ettirsem diye.. Ne istedigimiz belli degil valla... Sanirim erkek olmak daha zor

Yine bir utu gunumuz daha.. Ve yine benim hic yapasim yok.. Napalim iki utu yapip 15 dk mola vere vere bitiririm artik.. Bu yaz hic havuza girmedim havuz bana bakiyo ben havuza.. Tatile gittigimizde de bakisip durmustuk.. Millet yuzuyo ben onlari izliyorum cok fena... (bu arada havuza girn varsa sakin girmesin sadece mikrop olabileceginden degil, asil havuza katilan kimyasallar zarar verebiliyormus bebislere )

Of.. Napim .... Bari karpuz kesip yiyim... Yarin da kocis yatiya gitcek yine aksama ona borek yapicam (bosnak boregi) yaninda gotursun diye.. Ne cok yazdim yahu sicaklar ceneme mi vurdu ne

Görmedim galiba canım gözümden kaçtı

bu arada hilalcim sepetine bayıldımmmm çok güzel yapmışsın

sağolasın canım teşekkür ederim daha güzeli size olsun

Ben de kocamı gezdirmeye çıktım şimdi :)))))
Bana kalsa evde 2 80 yatarım ama o da çok sıkılıyor hafta sonu olsun çıkmak istiyor askeri tesise geldik iki insan görelim diye bari
Bizde klima vardı hiç yazları ist kalmadığımızdan soğutma modunu kullanmamıştık soğuklarda sıcak modunu kullanıyorduk takviye olarak
Gecen hafta sokturduk tasinicaz diye artık ama pişman oldum herkes taktirir bizde sokturduk dedim esime :)

selam kızlar geçmiş yapmka istiyorum ama hiç enerjim yook güzel haberler verin bana herkes iidir inş.

okadar çok yazmışsınki:dDD ilk önceeee o börekten bende itiyorum hehehD adresimi vereiym kikiD
ben eve kadın alıyorum 15 günde 2 hafta önce 5 yıllık kadınımı dğiştrdim bu kaıdnın ütüüsnü nde hiçmemnun değilim bana kaldı bu haftaaa çok zor gleiyorrr bu haftada değiştireceğim bu kadını pazartesi iş yeirne birini alacağım bakalım memnun kalırsam evede gelsin oy oy bende salaklık tam doğum öncesi bildiğinden ne vazgersin iilkoş yaaaa

Ben hazır süslü çikolatalardan almayı düşünüyorum. Gelenlere ikram etmek için.
Ama bebek mevlüdünde ne dağıtırız bilmiyorum tabi. Bursanın adetlerini annem daha iyi biliyor. Onunla bişeyler ayarlıycaz artık :)

Artık yemek yerken nefessiz kalıp tıkanıyorum sanki. Sofrada da öne doğru eğilemiyorum daha çok tıkanıyorum. Sandalyeye yaslanıp yiyince de her lokmada göbeğime döküyorum yemeği :) Kızımızı kirlettin diyor eşim de

uyumak, yemek yemek iyice zorlaştı artık. Sırt üstü yatılmıyor. Yan yatınca sanki göbeğim eziliyo ki bebek hemen tekme atmaya başlıyor altta kalan yerden :) Ezme beni anne diyor sanki.. Bir de her gece en az 2 kere tuvalete kalkmaca. pufff.
Ama bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o...

nedense bana hiç yabancı gelmedi bu yazdıkların
az kaldı az kaldııı birazdaha sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…