2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Arkadaşlar selam;

Bende 2012 Ocak annesiyim. Sizlerinde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satmayı düşünüyorum.

Bugün 33 BİTTİ 34. Haftama girdim 38 de doğarsa 4 hafta kaldı ameninnnnnnn

37+ 0 DA DOĞARSA DOĞUM GÜNÜM

Son düzenleme:

saol canım sanada geçmiş olsun... ayy hepsi aynı inş ii bişe olur dualarım seninle.. we darısı bize eşimde de aynı problem warda meclisi bekliyor ama onlar daha... ewet ya bugün kızımı görüceğim çoık heyecanlıyımmmm.... kontrolüm 2.15 de işim 3 gibi biter heralde sonra işe geri gelicem yazarım

günaydınnn kızlar ve minik kuzular nasılsınız? ya bir şey soracağım ben öğretmenim benim gibi olan var mı aranızda izin işlerini ne yapacağız??? :44:

maraba arkadaşlaaaar nasılsınız bakalım ayyy çok canım sıkılıyo diğer topiclerde buluşup görüşenler ve doğumdan sonra da hala görüşenler var biz de mi toplanıp buluşsak ne zaman geçmiyo kaç kişi var istanbulda oturan?

İnşallah canım ben de bundan sonra herkese hakettiği gibi davranacağım. Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim

saol canım, inşallah istedıgımz gıbı olur.... aaa tamam ozamn beklıyorum ii, güzel hberlerınızi :))

çok güzelmiş gerçekten 1 ay kadar önce bilgi verseydin alabilirdim ama ne yazıkki yatakları hazır artık almamış olan arkadaşlar değerlendirebilir. Ben çok beğendim

evet bcnm iyi fikir neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…